Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hoşgeldin canım. bir daha gidersen valla kk nın kapısına dayanırız yani :)

Haydi gözün Aydın bebiş olsun inşallah

Ayyyy kocaman bir insaallahhh diyorum yarin ve pazartesi de calistik mi tamam bu is

ayy bende kondurdum ama zor oldu ya
]

Bendeki mucadele cok hostu 6 gun boyunca adami kovaladim aslinda bugun cok hastaydi grip olmus ama olsundu iliski olmasi lazimdi :))) ya birde bana su bebek bi olsa demez mi o zaman yapmiycan herhalde bisi dedim bu kadar stresli olmayiz dedi adam bildigin strese girmis ayol :))

Yok canım bunlar eski tahliller adetken yapılmıştı ben de sevemicek miyim çiğ köfte etsiz oluyo dimi ondan da mi vazgecmeliyim ki
Etsiz cig kofte oluyor canim..yesillikleri mutlaka 15 dk sirkeli suda beklet bol suyla yika canim.malesef sevimli dostlari gozumuzle sevicez

Benim sağ kasigim ve arada belim ağrıyor normalmi bu acaba
Olabilir canim kasik agrisi bel agrisi..yanliz lekelenmen veya kanaman olursa ki Allah korusun olmasin dr.git..onun disinda adet olcakmis gibi agrilar islaklik hissi oluyor

adamda benim peşimden koşturdu ilk defa ben hiç bu kadar zorlanmamısım

Biliyorum cok zor benim eşim 7 ay oldu kurtulamadı hala her fırsatta beni uyarıyor kaptırma kendini diye o kadarı da kötü ama maalesef rahat olmaya çalış bol dua ile Rabbimin hazinesinde ne cok mucize var birini de sana nasip etmiş ne güzel böyle düşün

İnş canm ins

sen ve bebek nasıl tatlım ?
İyi cok şükür canım ay ben sana cevap yazmadım demi geçen kusura bakma okuyorum aslında ahep takip ediyorum sizi pek fırsat bulup yazamıyorum her zaman. Bebek gece uykularımı çok bölmeye başladı mide yanmaları zorluyor baya ama olsun o kadar rahat bi hamilelik geçiriyorum ki en başından hepinize benimki gibisi nasip olsun

ayyy canım epey yol aldın maasallah olur o kadar annesi kolay degıl br can tasımak allah sana babasına bagıslasın.olsun ya unutur ınsan ne olacak bır daha sorarız bız de canın sagolsun

ayy bende kondurdum ama zor oldu ya
Ay tüm topik iş başında

ayyy canım epey yol aldın maasallah olur o kadar annesi kolay degıl br can tasımak allah sana babasına bagıslasın.olsun ya unutur ınsan ne olacak bır daha sorarız bız de canın sagolsun
Aynen 7 bitiyor bu hafta inşaallah Rabbim kucağımiza almayı nasip etsin sağlıcakla. hepimize hayırlı evlatlar versin.

Oyy masallah bebiş buyumus sabrının mukafakı kolay gecmeside inşallah dogumunda cok kolay olur yengemle aynısınız cok merak ediyorum kac gun arayla dogcak diye saglıcakla gelsinler inşallah
Bizlerede nasip olsun duanı esirgeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…