Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım inşaallah kolay olur yengeninki de hafiften düşünmeler başladı doğum anını ne olacak nasıl olacak her gece bebek ile uğraşıyorum rüyalarda... Dualarım da sizinle her daim

insaallah bebis oluversin annesi hhamileyken hormonlardan herhalde sen kosarsin pesinden

Bu gece uzun olacak diye bi sarki vardi aklima o geldi
ayy olurmu kız bu ay acaba

ben de her ovulasyon da koku oluyordu hatta ShinSeGi bana o ovu kokusu olmayabilir ıhtımalen o ıltıhap ya da mantar olabilir dedi ama ben o sıralar doktora gidemedim. önce gittiğim bütün doktorlar da hayır yok iltihap mantar falan demişlerdi . ben de sadece ovu ve 3 gun oluyor gecyor dıye rahattım . eger iltihap falan olsa her zaman koku akıntı olur diyordum ama demek ki öyle değimiş . demekki ovu iltihabı tteıkıyormus . bu ay gittiğim doktor iltihap var dedı ılac verdı ve ılk defa bu ovu zamanı koku olmadı. hayret ettım . belki de doktor gercekten iltihapmıs ve belki de bu engel oluyordur . evlendiğimden beri var çünkü. o yüzden bu ay biraz daha umutlu olacagım ama çalışma az . bir buun yaptım bir de 3 gün önce ama bugun cok zorlandım gercekten de . hiç bu kadar zor oldugunu hatırlamıyorum. umarım tek ilişkiyle de olur.

eğer iltihap ya da mantar varsa ve doktorlar göremedıyse boşu boşuna 1 yılımı yediler demek

Bende de oluyor koku bazen ama kendim iltihap varsa anlıyorum akinti turunden falan
Bir tane ilacim var o iyi geliyor sanki bu ay bende de vardi ama iki gundur iyi gibi o yuzden ilac almadim
Insaallah bu ay olur ay super olur
Atesi bilerek mi yuksek girdin? ovu gunun belli olsun diye
Bu arada iliski araliginda sıkıntı yok 72 saatte bir idealdir

Reactions: iiz
Evet oyle yaziyordu. Kullanirken hamile kalanlar varmis ya da biraktiktan sonraki ilk iki ay icinde hamile kalanlar olmus. Porgestanin atesi yukseltmedigini siz söylemiştiniz. Neyse ya fazla gerilime gerek yok. Sabah atesim yüksek cikarsa bi test patlaticam. Tuhaf agrilarim var ama ara ara kafam karismaya basladi. yarin olsunda belirsizliklere son vereyim

yarın gözümüz sen de o zaman . testini bekliyoruz

Progesteron olarak hangisini kullaniyorsun?

Progesteronun her turlusunu kullandim progestan crinone duphaston tarlusal... piyasada olanlarin hepsini hatta
Ostrojen icerende cok ilac kullandım
Eski tablolara baktim birinde puregon ve menogon kullanmistim catlatma ignesini yapmisim yumurta takibi yapiyordu doktor ovitrelle den 2 gun sonra progestan ve estrofem baslatti ve benim yumurta o ay catlamadi. atesim hep 36 cikti hatta derece mi bozuk demistim
Progestan ani yükselme yapsa bende yapardi
Bakalim bu ay iciyorum yine yarin nasil olacak ates

Progesteron olarak hangisini kullaniyorsun?
Canim benim dusukten sonraki ilk adet dongum uzadi, sonra reglim geldi oda 20 gun tekrar kesilmedi. Doktor cycle progynova adli 21lik drajelerden verdi. Dogum kontrol seklinde. Ilk11 hap östrojen icerikliydi, kalan 10 da progesteron icerikli.. hormon duzenleyici gorevini iceriyordu. Bu ay normalinden duzgun bir döngüm oldu. İnsAllah hamilelik yoksa da boyle devam eder döngü. Kısa olur en azindan döngüm:)

neyse ki bu ay boş gecmedı en azından tek çalışma belki yarınıda degerlendırım yapabilirsem tabi
Bence tam zamanında oldu yarında bonus olsun boş geçirmeyin derim.ama benim kafama takılan bişey var benim yum çatladığı gün ağrı oluyor ben tamam bugün oldu diyorum ama ff hiç o güne çekmiyor çizgiyi ateşim yükselmiyor iki gün veya bir gün sonraya çekiyor çizgiyi ama işte çizgiyi çektiği günede benim hiç bir belirti kalmıyor bu normalmi sence canm

Yani yumurta catlamasa ates yukselmez dimi progestan dahi kullansan,? Sence benim tabloda var mi catlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…