- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
16. gun de kayma olmasa net cekecekmis cizgiyiYani yumurta catlamasa ates yukselmez dimi progestan dahi kullansan,? Sence benim tabloda var mi catlama
Evet canim. Anladim. Hayirlisi artik. Yarin dpo 13. Ates yuksek devam ederse test yaparim. Ama az once iliski sonrasi kahvemsi akinti sildim. Yarin düşer ateş herhalde :)) ben Arzu Acar'a gidiyorum. Memnunum kendisinden :)16. gun de kayma olmasa net cekecekmis cizgiyi
Bence catlamis yani ben kendimden pay biciyorum progesteron normalde ates yapar ama yumurta progesteron ile catlar catlayan yumurta da ates yapar birbirine bağlı yani
Senin yumurta hic catlamasa progesteron tek basina bu kadar ates yapmaz bende yapmadi
Ha birde hamileyken gunde 2 defa crinone kullanıyordum ve aateşim Hem zamanki gibiydi
Bunyeden bunyeye degisirse orasini bilemem tabi
Senin belli bir doktorun var mi konya da
Adini hic dduymadim bende ali acar a gidiyorum 4 yildir doktorumEvet canim. Anladim. Hayirlisi artik. Yarin dpo 13. Ates yuksek devam ederse test yaparim. Ama az once iliski sonrasi kahvemsi akinti sildim. Yarin düşer ateş herhalde :)) ben Arzu Acar'a gidiyorum. Memnunum kendisinden :)
kendini aşırı yorgun mu hissediyorsun ?Kizlar belim agrimaya basladi.. akinti gibi bisey geldi kostum wc ye.. yokk gelmemis kirmizi.. yarinki atesi merak ediyorum bide ben asiri gribali ysiyorum kemiklerim sizliyor.. ilk hamileligimde merdivenden bile zor cikiyodum
O duruma geldim. Kafam cok karisik. İdrarim bile cok su icmeme ragmen koyu!? Sabah da yuksek cikarsa atesim, test yaparim diyodum.. tereddutluyum.. carsambaya kadar beklemeye calisayim gelmezse eger
Senin ilaç bitti değil mi? bitti ise1 hafta içinde kanama olması lazım. burda ilçedeki kadın doğumcu istifa etmiş yoksa cuma gidecektim ben meraktan var mı yumurta diye. 3ümüz de gidemedik ultrasonla baktırabilen olmadı aramızda. birimiz gideydi merakım dinecekti.Ben öyle düşünmüyorum benim yumurta Çatladı bence ben girmedim ama cd22 ve 23 de de progestan kullandım onları da girince 17 ye çekiyor çünkü.hatta bir ara tümünü silmiştim o zaman da 17 ye çekmişti.ama ben 22 yada 24 te çatladığını düşünüyorum hangisi OLDUĞUNU regl günü belirleyecek artık.
Bende de oluyor koku bazen ama kendim iltihap varsa anlıyorum akinti turunden falan
Bir tane ilacim var o iyi geliyor sanki bu ay bende de vardi ama iki gundur iyi gibi o yuzden ilac almadim
Insaallah bu ay olur ay super olur
Atesi bilerek mi yuksek girdin? ovu gunun belli olsun diye
Bu arada iliski araliginda sıkıntı yok 72 saatte bir idealdir
İnşallah bir daha ki aya da böyle olur..olsun önümüzdeki aya yine böyle devam edin :) msjlarına baktık bendd girip girip baktm ne yazmışsın diyeyeni iletişim yöntemi
bende de oluyo isteksizlik ya napcaz ki
Valla bilemedim canım ben kendiminkinden eminim ama sizin için sadece tahmin ettim. dediğim gibi ilaçlarımız aynı aslında baktım netten içeriğine ama sizin kullandığınız doz benimkine göre baya düşük.(siz 2 mg ben 6 mg kullandım) yine de progesteron başladığınızda ateş tam anlamı ile yükselmiş. ne ovu testi ne ultrason olmayınca hiçbir türlü emin olmamız mümkün değil tabi. regl tarihi de çok anlamlı değil çünkü progesteronu bıraktıktan sonra 1 hafta içinde kanama her türlü olacak..Progestan Ateş'e etki etmiştir mutlaka ama tek başına bu kadar ciddi Yükseliş yapacağını düşünmüyorum.hem kullandığımız ilacı kullanıp hamile kalanlar var diye sen yazmıştın diye Hatırlıyorum.ilacın yumurtlamayı baskıladığını düşünmüyorum.zaten üzerinde doğum kontrol hapı olarak kullanılmaz yazıyorxpreiaZ
herkes uyudu ıkımız kaldıkİnşallah bir daha ki aya da böyle olur..
Canim arzu acar da Ali acarin esi.. akademi de gorev yapiyor :))benimki normal dusuk oldu.. mudaheleye gerek kalmadi bu kdr duzensiz olmasi sasirticiydi.. ilk duserken de15 gun geldi kanamam iki ay gectikten sonra adetim geldi o da 20 gun surdu.. ilacla durdurmustum. Bugun de atesim yuksek.. gribim ama ondan olabilir ...Adini hic dduymadim bende ali acar a gidiyorum 4 yildir doktorum
Hayirlisi olsun insaallah
Yani progesteron yükseltse bile 0.1 derece ancak fark yapar
İnsaallah hamilesindir bu arada yazmayi unuttum kurtajdan sonra benim 45 gun kanamam oldu cok cok zordu sonraki 2 ay duzen bozuldu zor bi ddurum
Cok çıkıyorum wc ye canim hele gecelerikendini aşırı yorgun mu hissediyorsun ?
sıcak suya limon sık iç c vitamini al
idrarın rengındne anlayamıyoruz da ama cok çişe cıkıyorsan o belki bir belirti deriz
bu ay bende isteksizim anacım
ne bileyim valla ben çözemedim. bir umutElcanki ye sorduk o da jartiyer giyin dedi çıktı
canim aslına bakarsan bende ümitsiz vakayım:)Valla bilemedim canım ben kendiminkinden eminim ama sizin için sadece tahmin ettim. dediğim gibi ilaçlarımız aynı aslında baktım netten içeriğine ama sizin kullandığınız doz benimkine göre baya düşük.(siz 2 mg ben 6 mg kullandım) yine de progesteron başladığınızda ateş tam anlamı ile yükselmiş. ne ovu testi ne ultrason olmayınca hiçbir türlü emin olmamız mümkün değil tabi. regl tarihi de çok anlamlı değil çünkü progesteronu bıraktıktan sonra 1 hafta içinde kanama her türlü olacak..
Elcanki inşallah sen hamile kalırsın bu ay , biz de ilaç kullanılırken de yumurtlama oluyormuş deriz inşallah
Ben hemen yapayım o zaman...Kizlar dun internette okudum denk geldi balkabagi progesteron artmasina yardimci oluyormus sperm hiz ve kalitesini de arttiriyormus.ovulasyon sonrasi balkabagi tatlisi yapmak lazim
Bi arkadasim ikinci cocuguna 5 gun once yaptigi iliskide ki sperm ile hamile kaldi sikinti yapma swn yarin bi iliski daha kondur sonra beklemeye basla
evet canım çizgi çeksin diye sahte ateş girdim. ovu günüm bugün. ilişki aralığı iyi mi gercekten de ? ovudan 3 gün önce ama 72 saat hatta belki biraz gecmiştir bana geç gibi geldi .2 gün önce olsa belki faydası olurdu ama ne bileyim ya
yine de yarın zorlayyaım mı koşulları ne dersin ?
Yok canim kim dedi esi diye ali hocaanin esi ogretmen o bayanla bi alakasi yok yaniCanim arzu acar da Ali acarin esi.. akademi de gorev yapiyor :))benimki normal dusuk oldu.. mudaheleye gerek kalmadi bu kdr duzensiz olmasi sasirticiydi.. ilk duserken de15 gun geldi kanamam iki ay gectikten sonra adetim geldi o da 20 gun surdu.. ilacla durdurmustum. Bugun de atesim yuksek.. gribim ama ondan olabilir ...
Bazı aylar progesteron geç salgılanabiliyormuş geçenlerde bir arkadaş yazmıştı.Bence tam zamanında oldu yarında bonus olsun boş geçirmeyin derim.ama benim kafama takılan bişey var benim yum çatladığı gün ağrı oluyor ben tamam bugün oldu diyorum ama ff hiç o güne çekmiyor çizgiyi ateşim yükselmiyor iki gün veya bir gün sonraya çekiyor çizgiyi ama işte çizgiyi çektiği günede benim hiç bir belirti kalmıyor bu normalmi sence canm
Yaa arzu acar kendi de desi esim tupbebek uzmani diye?? Allah Allah.. neyse bakalim neyse ne.. ali acar hangi hastanedeydi?? Yok canim yaa kahvaltiya geldik dışarıya.. cok rahatsizim üstelik.. hic yapmadim test falan. Progesteronu birakmamin 4. Gunu.Bi arkadasim ikinci cocuguna 5 gun once yaptigi iliskide ki sperm ile hamile kaldi sikinti yapma swn yarin bi iliski daha kondur sonra beklemeye basla
Yok canim kim dedi esi diye ali hocaanin esi ogretmen o bayanla bi alakasi yok yani
Soyisim benzerligi
Sen test yaptin mi bugun
Benim tabloya bak progesteron almama ragmen ates dusuk
Dpo10 yada 12 deyim 3-5 güne regl gelir üç gündür ilaç bitti.progesteron kullanmasına rağmenSenin ilaç bitti değil mi? bitti ise1 hafta içinde kanama olması lazım. burda ilçedeki kadın doğumcu istifa etmiş yoksa cuma gidecektim ben meraktan var mı yumurta diye. 3ümüz de gidemedik ultrasonla baktırabilen olmadı aramızda. birimiz gideydi merakım dinecekti.
Senin ateş 15 de bir tık arttı doğru ama normalde o kadar düşük gitmezdi progesteronlu haa geçince tam yükseldi. zaten sen bu ay korunuyorsun ya olsa da olmasa da çok önemli değil
Dpo10 yada 12 deyim 3-5 güne regl gelir üç gündür ilaç bitti.progesteron kullanmasına rağmenSaskinAnne nin Ateş'i yükselmemiş bir ay.bence ilaç tek başına bu kadar yükselme yapamaz.neyse zaten Dediğin gibi çok da önemli değil özellikle benim için korunduğum için pek bir Önemi yok.umarım sizinkiler çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?