Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani yumurta catlamasa ates yukselmez dimi progestan dahi kullansan,? Sence benim tabloda var mi catlama
16. gun de kayma olmasa net cekecekmis cizgiyi
Bence catlamis yani ben kendimden pay biciyorum progesteron normalde ates yapar ama catlayan yumurta da ates yapar birbirine bağlı yani
Senin yumurta hic catlamasa progesteron tek basina bu kadar ates yapmaz bende yapmadi
Ha birde hamileyken gunde 2 defa crinone kullanıyordum ve aateşim Hem zamanki gibiydi
Bunyeden bunyeye degisirse orasini bilemem tabi
Senin belli bir doktorun var mi konya da

Son düzenleme:
Evet canim. Anladim. Hayirlisi artik. Yarin dpo 13. Ates yuksek devam ederse test yaparim. Ama az once iliski sonrasi kahvemsi akinti sildim. Yarin düşer ateş herhalde :)) ben Arzu Acar'a gidiyorum. Memnunum kendisinden :)

Reactions: iiz
Evet canim. Anladim. Hayirlisi artik. Yarin dpo 13. Ates yuksek devam ederse test yaparim. Ama az once iliski sonrasi kahvemsi akinti sildim. Yarin düşer ateş herhalde :)) ben Arzu Acar'a gidiyorum. Memnunum kendisinden :)
Adini hic dduymadim bende ali acar a gidiyorum 4 yildir doktorum
Hayirlisi olsun insaallah
Yani progesteron yükseltse bile 0.1 derece ancak fark yapar
İnsaallah hamilesindir bu arada yazmayi unuttum kurtajdan sonra benim 45 gun kanamam oldu cok cok zordu sonraki 2 ay duzen bozuldu zor bi ddurum

kendini aşırı yorgun mu hissediyorsun ?

sıcak suya limon sık iç c vitamini al
idrarın rengındne anlayamıyoruz da ama cok çişe cıkıyorsan o belki bir belirti deriz

Senin ilaç bitti değil mi? bitti ise1 hafta içinde kanama olması lazım. burda ilçedeki kadın doğumcu istifa etmiş yoksa cuma gidecektim ben meraktan var mı yumurta diye. 3ümüz de gidemedik ultrasonla baktırabilen olmadı aramızda. birimiz gideydi merakım dinecekti.

Senin ateş 15 de bir tık arttı doğru ama normalde o kadar düşük gitmezdi progesteronlu haa geçince tam yükseldi. zaten sen bu ay korunuyorsun ya olsa da olmasa da çok önemli değil

Son düzenleme:

evet canım çizgi çeksin diye sahte ateş girdim. ovu günüm bugün. ilişki aralığı iyi mi gercekten de ? ovudan 3 gün önce ama 72 saat hatta belki biraz gecmiştir bana geç gibi geldi .2 gün önce olsa belki faydası olurdu ama ne bileyim ya

yine de yarın zorlayyaım mı koşulları ne dersin ?

Valla bilemedim canım ben kendiminkinden eminim ama sizin için sadece tahmin ettim. dediğim gibi ilaçlarımız aynı aslında baktım netten içeriğine ama sizin kullandığınız doz benimkine göre baya düşük.(siz 2 mg ben 6 mg kullandım) yine de progesteron başladığınızda ateş tam anlamı ile yükselmiş. ne ovu testi ne ultrason olmayınca hiçbir türlü emin olmamız mümkün değil tabi. regl tarihi de çok anlamlı değil çünkü progesteronu bıraktıktan sonra 1 hafta içinde kanama her türlü olacak..

Elcanki inşallah sen hamile kalırsın bu ay , biz de ilaç kullanılırken de yumurtlama oluyormuş deriz inşallah

Canim arzu acar da Ali acarin esi.. akademi de gorev yapiyor :))benimki normal dusuk oldu.. mudaheleye gerek kalmadi bu kdr duzensiz olmasi sasirticiydi.. ilk duserken de15 gun geldi kanamam iki ay gectikten sonra adetim geldi o da 20 gun surdu.. ilacla durdurmustum. Bugun de atesim yuksek.. gribim ama ondan olabilir ...

kendini aşırı yorgun mu hissediyorsun ?

sıcak suya limon sık iç c vitamini al
idrarın rengındne anlayamıyoruz da ama cok çişe cıkıyorsan o belki bir belirti deriz
Cok çıkıyorum wc ye canim hele geceleri

ne bileyim valla ben çözemedim. bir umut Elcanki ye sorduk o da jartiyer giyin dedi çıktı
bu ay bende isteksizim anacım
canim aslına bakarsan bende ümitsiz vakayım:)

Bi arkadasim ikinci cocuguna 5 gun once yaptigi iliskide ki sperm ile hamile kaldi sikinti yapma swn yarin bi iliski daha kondur sonra beklemeye basla
Yok canim kim dedi esi diye ali hocaanin esi ogretmen o bayanla bi alakasi yok yani
Soyisim benzerligi
Sen test yaptin mi bugun
Benim tabloya bak progesteron almama ragmen ates dusuk

Bazı aylar progesteron geç salgılanabiliyormuş geçenlerde bir arkadaş yazmıştı.

Yaa arzu acar kendi de desi esim tupbebek uzmani diye?? Allah Allah.. neyse bakalim neyse ne.. ali acar hangi hastanedeydi?? Yok canim yaa kahvaltiya geldik dışarıya.. cok rahatsizim üstelik.. hic yapmadim test falan. Progesteronu birakmamin 4. Gunu.
6 gun icinde kirmizilar gelmesi lazim sozde. Bugun sokulur diye düşündüm ama bakacaz? Sarimtirak akinti geliyo. Ya enfeksiyon var ya da yavas yavas gelecekk.. yarin dpo 14 oluyo. Yarin mi yapsam ki.. kafam cok bulanik

Dpo10 yada 12 deyim 3-5 güne regl gelir üç gündür ilaç bitti.progesteron kullanmasına rağmen SaskinAnne nin Ateş'i yükselmemiş bir ay.bence ilaç tek başına bu kadar yükselme yapamaz.neyse zaten Dediğin gibi çok da önemli değil özellikle benim için korunduğum için pek bir Önemi yok.umarım sizinkiler çatlar

Benim ateş progesteron iğnesi ve crinone jele rağmen iki gündür artmadi xpreiaZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…