- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Bu prednolu bende romatizma icin kullanmistim ertesi ay gebe kalinca dr vucuttaki iltihabi hasimatoyu baskiladigini soylemisti..tup tedavilerindede veriyolar demekki..tuzu ve tatliyi kesmek lazim..
denizege34 canim ya insallah iyi haberlerini ver de moral olsun hepimize
@ya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay
denizege34 transferin pt demiştin değil mi . merakla bekliyoruz seni. hayırlı olsun inş
A aichazeyn sıkı takiptesin ve çalışmaların da çok iyi . sanırım derecen de hata var sa bile tam zamanında çözülmüş. ovu olmamış görünüyor ama geçen ayın tablosuna göre bakarsak az kalmış .
@zafrina89 az kaldı canım az içini ferah tut . kırmızı gelmiş ama son olsun inşallah
XXYYXXYY pek sesin çıkmıyor topicte ama ateş takibine devam ediyorsun. mavi çizgi çekmişsin ovu yu doktorla mı tesbt ettin ?
@sumbulkokusu yani bensabah 8_10 arası çatlattım yumurtayı ama çalışma yok . eşşek kafam. adama hayır demenin vakti mi o kadar da ısrar etti bak yarın ovu günün bile dedi eşşek kafalı ben
@kushi daha ayın başındasın . kolay geçsin inşallah
ShinSeGi niye kanama girdin ? dün büyüyen yum lar var diyordun ? hayırdır inşallah
LeYLa_21 Leyloşum , dpo6 dasın ama ateşin gayet yüksek gidiyor. su gibi aksın geçsin zaman ve müjden gelsin dilerim
@Elcanki eğer ff çatlamayı doğru tarıhe çektıyse dpo 12 desin inşallah güzel haber gelir 2 güne
@missdincer istikrarlı ölçüm yapmışsın çalışmalarında var . gecen ay tablona göre 2 güne ovu gelebilir. sıkı tut. sıra sen de çünkü
@BenanAsiye tatlım iyi dinlenmeler. tadını çıkar günlerinin
tsefem28 dpo 9 dasın aslında çatlama ne kadar kesin ateş fırlamış ona ragmen ff kesik çizgi çekmiş. sen de şu dpo gösteren ticker lerden koysana canım tablona bakınca hemen görelim dpo gununu
xpreiaZ özledik kız seni. mune ile arayı yap ta ikide bir kovmasın seni. galiba dediğin gibi yumurtlama olmayacak bu ay . neyse dinlen 1 ay . her şey de de bir hayır var ne yapalim . her şey de bize baglı değil ki
@SaskinAnne bence ovulasyonun bundan sonrakı gunlerde gelecek istersen ovu testıyle takıp yap şimdiden
@8403BHC dpo6 dasın çalışmaların da var . hayırlı olsun inşallah. müjde gelsin inşallah
@xDerinMavix
@Melissa81
@elmolbebekleriniz nasıl kızlar ?
Veson bu ayı boş geçirdin ama önemli bir sorunu atlattın. gelecek ay gözümüz sen de . hadi hayırlısı
Öylemi benim progesteronum mu düşük acaba ilk 3 gün belki ondan tutmuyordur zaten ateşte yine 36.3 çıktı yapıştı kaldı tabloma gıcık oldum artık aynı sayıyı görmekten bence benim derecem de sorun var bu aydan sonra değiştiriyimBazı aylar progesteron geç salgılanabiliyormuş geçenlerde bir arkadaş yazmıştı.
O zaman hepimize hayırlısı olsun artık. bugün primolut başladı bir iki güne çıkar ateş diye tahmin ediyorum.Dpo10 yada 12 deyim 3-5 güne regl gelir üç gündür ilaç bitti.progesteron kullanmasına rağmen @SaskinAnne nin Ateş'i yükselmemiş bir ay.bence ilaç tek başına bu kadar yükselme yapamaz.neyse zaten Dediğin gibi çok da önemli değil özellikle benim için korunduğum için pek bir Önemi yok.umarım sizinkiler çatlar
ben cok severim zaten üstüne tahin ceviz. ooohhh misBen hemen yapayım o zaman...
Tek sıkıntı kabağı doğramak.. sert olduğu için zor kesiliyor.. insanın elleri acıyor :))ben cok severim zaten üstüne tahin ceviz. ooohhh mis
http://www.whenmybaby.com/basalbodytemperature.phpKızlar ben uyuya kalmisim nasıl bi uykuysa anlamadım esimin alarmı benimkinden önce çaldı kapatıp yattım sonra benimki çalmadı yada duymadım bir buçuk saat sonra ölçtüm 36.6 idi çok fark eder mi acaba dunki gibi bisey mıdır ki
Onu ancak dpo7 de kan verip anlarsın.yarına yükselir sanırımÖylemi benim progesteronum mu düşük acaba ilk 3 gün belki ondan tutmuyordur zaten ateşte yine 36.3 çıktı yapıştı kaldı tabloma gıcık oldum artık aynı sayıyı görmekten bence benim derecem de sorun var bu aydan sonra değiştiriyim
Doğranmış satılıyor pazarda markette ben onları alıyorum geneldeTek sıkıntı kabağı doğramak.. sert olduğu için zor kesiliyor.. insanın elleri acıyor :))
Saol hayatım eğer bu yöntem kesin doğruysa tam dunki gibiymis atesim
Aşağı yukarı doğru sonucu verirSaol hayatım eğer bu yöntem kesin doğruysa tam dunki gibiymis atesim
Bu linke göre nasıl hesaplama yaptın,? ben bişey anlamadım.. hangi ateşi girip hesapladınız?bilgi pls...Saol hayatım eğer bu yöntem kesin doğruysa tam dunki gibiymis atesim
Tatlım uste her zaman olctugum saati yazdım saat yanına dakika mesela ilk boşluk 06 yanındaki boşluk 30 gibi ..Bu linke göre nasıl hesaplama yaptın,? ben bişey anlamadım.. hangi ateşi girip hesapladınız?bilgi pls...
Zamanında ölçemediğin zaman kullanıyorsun.
büyük marketlerde hazir doğranmış satılıyor paketli:))) tam benlik :)Tek sıkıntı kabağı doğramak.. sert olduğu için zor kesiliyor.. insanın elleri acıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?