Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu prednolu bende romatizma icin kullanmistim ertesi ay gebe kalinca dr vucuttaki iltihabi hasimatoyu baskiladigini soylemisti..tup tedavilerindede veriyolar demekki..tuzu ve tatliyi kesmek lazim..

Ben 5 gün kullanicakmisim. Tuz tatlı sisirmez umarım bu kadar kısa surede:)) tamamen kesemiyorum

Pazartesi veya salı cnm hala belli değil. Bu gün aradılar Embriyolar çözülmüş yarın Dr ile görüşüp saat 1 e kadar haber vericeklermis günü.

Reactions: iiz
@sumbulkokusu

Evet cnm sessiz sedasız takip edenlerdenim topigi ama sıkı takip ediyorum hepinizi
Evet cnm catladigindan eminim o gün aşılama yaptırdım çünkü ateşten deanlaşılıyor.ama normalde ovudan sonra ateş üç gün yüksek olunca kendi çekiyorducizgiyi ama benimki bir türlü çekilmedi hattadenemek için neredeyse bir hafta yüksek girdim ateşi yine çekmedi. Nedne boyle olduanlamadim.Bende kendim cekiverdim

Bazı aylar progesteron geç salgılanabiliyormuş geçenlerde bir arkadaş yazmıştı.
Öylemi benim progesteronum mu düşük acaba ilk 3 gün belki ondan tutmuyordur zaten ateşte yine 36.3 çıktı yapıştı kaldı tabloma gıcık oldum artık aynı sayıyı görmekten bence benim derecem de sorun var bu aydan sonra değiştiriyim

O zaman hepimize hayırlısı olsun artık. bugün primolut başladı bir iki güne çıkar ateş diye tahmin ediyorum. denizege34 senin ateş yükselişe geçmiş aslında. sende hcg iğnesi de var gerçi tek başına progesteron bile değil o yüzden artış devam eder muhakkak gibime geliyor.

Kızlar ben uyuya kalmisim nasıl bi uykuysa anlamadım esimin alarmı benimkinden önce çaldı kapatıp yattım sonra benimki çalmadı yada duymadım bir buçuk saat sonra ölçtüm 36.6 idi çok fark eder mi acaba dunki gibi bisey mıdır ki

Onu ancak dpo7 de kan verip anlarsın.yarına yükselir sanırım

Bu linke göre nasıl hesaplama yaptın,? ben bişey anlamadım.. hangi ateşi girip hesapladınız?bilgi pls...
Tatlım uste her zaman olctugum saati yazdım saat yanına dakika mesela ilk boşluk 06 yanındaki boşluk 30 gibi ..
Alttaki baosluklarada erken yada geç olctugun saat ve dakika yı yazıyorsun tekli boşluğa da çıkan ateşi yazıyorsun hesaplatiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…