Sonunda ben de parmakçı oldumparmağın ucuna balon mu burun ucu mu diyeyim deydi.ama orta parmağın hepsini sokmak zorunda kaldım öyle aşağıda falan değildi Bayağı yukardaydı . iiz
Çömelir pozisyonda mı baktın? bir de değdiğin şeyin sertliği burun ucu gibi miydi dil gibi miydi?Sonunda ben de parmakçı oldumparmağın ucuna balon mu burun ucu mu diyeyim deydi.ama orta parmağın hepsini sokmak zorunda kaldım öyle aşağıda falan değildi Bayağı yukardaydı . iiz
Ben hiç sevmezdim geçen sene köyde çalışıyordum iş yerinin bitişiğinde çok sevdiğim bir abla yaşıyordu evler orda hep sobalı bizim iş yeri bile sobalıydı zaten. neyse o abla sobanın fırını olur ya ona sürmüş. ayyy yoktu böyle bir lezzet. annem yapınca zorla bir dilim yerdim o ablada tabağı sildim süpürdümbüyük marketlerde hazir doğranmış satılıyor paketli:))) tam benlik :)
Kizz benimki geçen gün fazla ilerde diildi ama dün tam orta parmak boyindaydi ilahi ... demek sende parmakci oldun heeSonunda ben de parmakçı oldumparmağın ucuna balon mu burun ucu mu diyeyim deydi.ama orta parmağın hepsini sokmak zorunda kaldım öyle aşağıda falan değildi Bayağı yukardaydı . iiz
Evet çömelir pozisyonda sanırım daha aşağı inmemiş Bayağı yukarda idi. burun ucu gibi idi sanki bilemiyorum.sertleşmeye Başlamış ama aşağı inmemiş gibime geldi tabi anlamak için sık sık yapmak LazımÇömelir pozisyonda mı baktın? bir de değdiğin şeyin sertliği burun ucu gibi miydi dil gibi miydi?
Aynen parmağın hepsini sokmak zorunda kaldımKizz benimki geçen gün fazla ilerde diildi ama dün tam orta parmak boyindaydi ilahi ... demek sende parmakci oldun hee
Insallah canim vesile olsun sanada..Rabbim hakkinda hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah..tamamen kesmede asiriya kacma zaten bu donemde rejim onerilmiyor..Ben 5 gün kullanicakmisim. Tuz tatlı sisirmez umarım bu kadar kısa surede:)) tamamen kesemiyorum
bende firinda severimBen hiç sevmezdim geçen sene köyde çalışıyordum iş yerinin bitişiğinde çok sevdiğim bir abla yaşıyordu evler orda hep sobalı bizim iş yeri bile sobalıydı zaten. neyse o abla sobanın fırını olur ya ona sürmüş. ayyy yoktu böyle bir lezzet. annem yapınca zorla bir dilim yerdim o ablada tabağı sildim süpürdüm
Kizlar hep akinti hissi var ama hep anam babam guzel su gibi akinti geliyor.. kirmizilar gelmedi daha... benim ateş yuksek sabitlendi.. yarina düşer mi kiii yaaa aaaaaaaaayyyhhh naisl dayancam
Sen çalışmalarını yap cnm ihmal etme Ateş'ten anlatızVeson benim laboquick test pik gosteriyor ama su gulen surat olan testler var ya clearblue o negatif gösteriyor hic bbişey anlamadim yine bugun yarin iliski olsa ates en guvenilir sanirim atese gore de bugun yumurtlama gibi
bende firinda severim
Canim sol kasigim cikacak gibi agriyo.. sokulemedi herhalde..Yap bir testbende merak ettim valla :))
Kizlar dun internette okudum denk geldi balkabagi progesteron artmasina yardimci oluyormus sperm hiz ve kalitesini de arttiriyormus.ovulasyon sonrasi balkabagi tatlisi yapmak lazim
az kalmış şimdiden bebek olsun hayırlı olsunPazartesi veya salı cnm hala belli değil. Bu gün aradılar Embriyolar çözülmüş yarın Dr ile görüşüp saat 1 e kadar haber vericeklermis günü.
dogranmıs pek mantıklı degıl vıtamın degerı acısındna ama onların bıcakları farklı evde kesmek tehlikeli allah korusun . normal bıcakla ve kadın gucuyle zorDoğranmış satılıyor pazarda markette ben onları alıyorum genelde
Evet cnm sessiz sedasız takip edenlerdenim topigi ama sıkı takip ediyorum hepinizi
Evet cnm catladigindan eminim o gün aşılama yaptırdım çünkü ateşten deanlaşılıyor.ama normalde ovudan sonra ateş üç gün yüksek olunca kendi çekiyorducizgiyi ama benimki bir türlü çekilmedi hattadenemek için neredeyse bir hafta yüksek girdim ateşi yine çekmedi. Nedne boyle olduanlamadim.Bende kendim cekiverdim
Öylemi benim progesteronum mu düşük acaba ilk 3 gün belki ondan tutmuyordur zaten ateşte yine 36.3 çıktı yapıştı kaldı tabloma gıcık oldum artık aynı sayıyı görmekten bence benim derecem de sorun var bu aydan sonra değiştiriyim
ben bunu anlamadım bu ne ?Saol hayatım eğer bu yöntem kesin doğruysa tam dunki gibiymis atesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?