Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonunda ben de parmakçı oldumparmağın ucuna balon mu burun ucu mu diyeyim deydi.ama orta parmağın hepsini sokmak zorunda kaldım öyle aşağıda falan değildi Bayağı yukardaydı. iiz
Sonunda ben de parmakçı oldumparmağın ucuna balon mu burun ucu mu diyeyim deydi.ama orta parmağın hepsini sokmak zorunda kaldım öyle aşağıda falan değildi Bayağı yukardaydı. iiz
Çömelir pozisyonda mı baktın? bir de değdiğin şeyin sertliği burun ucu gibi miydi dil gibi miydi?

büyük marketlerde hazir doğranmış satılıyor paketli:))) tam benlik :)
Ben hiç sevmezdim geçen sene köyde çalışıyordum iş yerinin bitişiğinde çok sevdiğim bir abla yaşıyordu evler orda hep sobalı bizim iş yeri bile sobalıydı zaten. neyse o abla sobanın fırını olur ya ona sürmüş. ayyy yoktu böyle bir lezzet. annem yapınca zorla bir dilim yerdim o ablada tabağı sildim süpürdüm

Kizz benimki geçen gün fazla ilerde diildi ama dün tam orta parmak boyindaydi ilahi ... demek sende parmakci oldun hee

Reactions: iiz
Çömelir pozisyonda mı baktın? bir de değdiğin şeyin sertliği burun ucu gibi miydi dil gibi miydi?
Evet çömelir pozisyonda sanırım daha aşağı inmemiş Bayağı yukarda idi. burun ucu gibi idi sanki bilemiyorum.sertleşmeye Başlamış ama aşağı inmemiş gibime geldi tabi anlamak için sık sık yapmak Lazım

Ben 5 gün kullanicakmisim. Tuz tatlı sisirmez umarım bu kadar kısa surede:)) tamamen kesemiyorum
Insallah canim vesile olsun sanada..Rabbim hakkinda hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah..tamamen kesmede asiriya kacma zaten bu donemde rejim onerilmiyor..

Kizlar hep akinti hissi var ama hep anam babam guzel su gibi akinti geliyor.. kirmizilar gelmedi daha... benim ateş yuksek sabitlendi.. yarina düşer mi kiii yaaa aaaaaaaaayyyhhh naisl dayancam

Veson benim laboquick test pik gosteriyor ama su gulen surat olan testler var ya clearblue o negatif gösteriyor hic bbişey anlamadim yine bugun yarin iliski olsa ates en guvenilir sanirim atese gore de bugun yumurtlama gibi

bende firinda severim

Veson benim laboquick test pik gosteriyor ama su gulen surat olan testler var ya clearblue o negatif gösteriyor hic bbişey anlamadim yine bugun yarin iliski olsa ates en guvenilir sanirim atese gore de bugun yumurtlama gibi
Sen çalışmalarını yap cnm ihmal etme Ateş'ten anlatız

Kizlar gecen sene tup yaptirdigimda birinden duymustum
Ananas kabak cekirdegi
Ananas embryonun tutunmasina engel olan proteinleri olduruyormus
Sonucta vucudumuz yabanci cisim diye savas aciyor
Tranfetden sonra 6 gun yyemiştim buda normal iliskiye gore 8- 9 gun yapiyor
Hergun 2 avuc kabar cekirdegi yedim kabak cekirdegi icinde e vitamini var e vitamini kadin rahmini güçlendirip bebegin tutunmasina yardimci oluyor
Birde avakado demislerdi onu bu yil duydum bu yil ki tup tedavisinde 3 yumurta var demisti doktor avakado ya bi dadandim son kontrolde 6 yumurta vardi bu 3 besin cok onemli

yanı normal kosulda ovu gunun o gün değil ff o günü ovu günün diye görmüyor bu yüzden çekmiyor. aşılamamı oldu :) ayy bebegin olsun tutunsun inşallah canımcım ya güzel habere çok itiyacımız var.dpo 4 tesin canım iyi yol almaya başlamışsın bile. hadi hayırlısı inşallah

ay ortası değiştirmek iyi değil ama bence şimdi değiştir nasılsa derece zaten yanlş ölçüyor hiç olmazsa bundna sonrasını anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…