Hoşgeldin aramızaSonunda ben de parmakçı oldumparmağın ucuna balon mu burun ucu mu diyeyim deydi.ama orta parmağın hepsini sokmak zorunda kaldım öyle aşağıda falan değildi Bayağı yukardaydı . iiz
Bugün yeni bir tane aldım eskisiyle sadece 1 sayı fark çıktı ben bişey anlamadım bu işten
ay ortası değiştirmek iyi değil ama bence şimdi değiştir nasılsa derece zaten yanlş ölçüyor hiç olmazsa bundna sonrasını anlarsın
Bi arkadasim ikinci cocuguna 5 gun once yaptigi iliskide ki sperm ile hamile kaldi sikinti yapma swn yarin bi iliski daha kondur sonra beklemeye basla
dün ff hamie tablolarında hamile kalma günlerini inceledim çok ilginç şeyler var valla.mesela
şuna bakın 4 gün önce ilişki var
bunda da 4 gün önce ve tek ilişki
siz buna bakın asıl 5 GÜN ÖNCE VE TEK İLİŞKİ
ŞUNA BAKIN TAM OVUDAN 5 GÜN ÖNCE Kİ İLİŞKİYLE
Eskisi bence arada takılıyordu sne yınede yenıyle devam et benceBugün yeni bir tane aldım eskisiyle sadece 1 sayı fark çıktı ben bişey anlamadım bu işten
o miğren bütün topiğin derdiBenim migren yine azıyorregl gelir bugun yarin
bence farketmez ben hep genel çerçeveye bakıyrum. hatta sabah ölçmeyince gün içi bakıp sabah ki ateşi anlıyorum. sabah öğlen hep karsılastırma yaptıgım içinKızlar ben uyuya kalmisim nasıl bi uykuysa anlamadım esimin alarmı benimkinden önce çaldı kapatıp yattım sonra benimki çalmadı yada duymadım bir buçuk saat sonra ölçtüm 36.6 idi çok fark eder mi acaba dunki gibi bisey mıdır ki
ha benım evde kendi kendime kafadan hesaplamam gibi :) aferin bana arada kafam çalışıyorTatlım uste her zaman olctugum saati yazdım saat yanına dakika mesela ilk boşluk 06 yanındaki boşluk 30 gibi ..
Alttaki baosluklarada erken yada geç olctugun saat ve dakika yı yazıyorsun tekli boşluğa da çıkan ateşi yazıyorsun hesaplatiyorsun
Tamam canm öyle yaparımEskisi bence arada takılıyordu sne yınede yenıyle devam et bence
zamanında ölçmeyince ertesi güne bakın önemli olan günlük ölçü degılkı o günleri bilmek . günlük ölçüm sadece dpo 13-14 den sonra önemli düşmüş mü diye onu da zaten gün içi ısıya bakarak anlarsıız.Zamanında ölçemediğin zaman kullanıyorsun.
aşşagı inmesi aslında ne biliyor musun aşşagı inme diye br şey yok da biz yanlış söyluyoruz. aşşagı inmeden kastımız aşırı sertleşip şişiyor . hanı sosısı suyla kaynatınca genısleyıp şişiyor ya o zaman alta ıyıce yaklaşıyor. öyle anlaEvet çömelir pozisyonda sanırım daha aşağı inmemiş Bayağı yukarda idi. burun ucu gibi idi sanki bilemiyorum.sertleşmeye Başlamış ama aşağı inmemiş gibime geldi tabi anlamak için sık sık yapmak Lazım
hımm not aldımKizlar gecen sene tup yaptirdigimda birinden duymustum
Ananas kabak cekirdegi
Ananas embryonun tutunmasina engel olan proteinleri olduruyormus
Sonucta vucudumuz yabanci cisim diye savas aciyor
Tranfetden sonra 6 gun yyemiştim buda normal iliskiye gore 8- 9 gun yapiyor
Hergun 2 avuc kabar cekirdegi yedim kabak cekirdegi icinde e vitamini var e vitamini kadin rahmini güçlendirip bebegin tutunmasina yardimci oluyor
Birde avakado demislerdi onu bu yil duydum bu yil ki tup tedavisinde 3 yumurta var demisti doktor avakado ya bi dadandim son kontrolde 6 yumurta vardi bu 3 besin cok onemli
ben hepsini yaptim cnm 2 tüp denememde de ama sonuc kimyasal oldu malesefKizlar gecen sene tup yaptirdigimda birinden duymustum
Ananas kabak cekirdegi
Ananas embryonun tutunmasina engel olan proteinleri olduruyormus
Sonucta vucudumuz yabanci cisim diye savas aciyor
Tranfetden sonra 6 gun yyemiştim buda normal iliskiye gore 8- 9 gun yapiyor
Hergun 2 avuc kabar cekirdegi yedim kabak cekirdegi icinde e vitamini var e vitamini kadin rahmini güçlendirip bebegin tutunmasina yardimci oluyor
Birde avakado demislerdi onu bu yil duydum bu yil ki tup tedavisinde 3 yumurta var demisti doktor avakado ya bi dadandim son kontrolde 6 yumurta vardi bu 3 besin cok onemli
cuma git istersen cnm. veya cumartesi bi özel hastanede baktir fiyati uygun bi yer varsa. bizim burda küçük bi hastane var mesela beta hcg ye filan 20 liraya bakiyorprogesteron adetn 21. günü ya da ovunun 7. günü bakılıyor ya , benim cumartesine denk geliyor geç ya da erken gitsem olur mu ?ShinSeGi
Canım Veson bi link attida ateşi er yada geç ölçünce otomatik yuvarlaticiben bunu anlamadım bu ne ?
Kız benim sürekli farklı çıkıyor beceremiyorum o işiha benım evde kendi kendime kafadan hesaplamam gibi :) aferin bana arada kafam çalışıyor
CAnim progesteron 21.22.23. gunler bakilabilirmis diye biliyorumprogesteron adetn 21. günü ya da ovunun 7. günü bakılıyor ya , benim cumartesine denk geliyor geç ya da erken gitsem olur mu ?ShinSeGi
dktorum takip yapıyor ya hatta o duruma göre aşılama yapabiliriz dediği için her şey onunla devam etsin ben de dagılmam stress yapmam öyle diye düşünmüştüm . amh içinde doktrun asistanına hızlı olsun 15 gün beklememeyım dışardan yaptırıp geleyim dedim hayır dedi hsg içinde özelden çekip geleyim dedim onuda kabul etmedi.cuma git istersen cnm. veya cumartesi bi özel hastanede baktir fiyati uygun bi yer varsa. bizim burda küçük bi hastane var mesela beta hcg ye filan 20 liraya bakiyor
zaten farklı cıkacakKız benim sürekli farklı çıkıyor beceremiyorum o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?