Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonunda ben de parmakçı oldumparmağın ucuna balon mu burun ucu mu diyeyim deydi.ama orta parmağın hepsini sokmak zorunda kaldım öyle aşağıda falan değildi Bayağı yukardaydı. iiz
Hoşgeldin aramıza aynen benimde öyle oluyor parmağın tamamında anlaşılıyor valla tırnak bitiminden ben bişey anlamadım hep aynı orası şuan sonsuz boşluktayım mesela ovu zamanı hiçbişeye değmiyor parmak takip yapıcam bakalım neler değişiyor şu 1 hafta içinde ovudan sonra hiç bakmıyordum

bunda da 4 gün önce ve tek ilişki

siz buna bakın asıl 5 GÜN ÖNCE VE TEK İLİŞKİ

ŞUNA BAKIN TAM OVUDAN 5 GÜN ÖNCE Kİ İLİŞKİYLE

bence farketmez ben hep genel çerçeveye bakıyrum. hatta sabah ölçmeyince gün içi bakıp sabah ki ateşi anlıyorum. sabah öğlen hep karsılastırma yaptıgım için

ha benım evde kendi kendime kafadan hesaplamam gibi :) aferin bana arada kafam çalışıyor

Zamanında ölçemediğin zaman kullanıyorsun.
zamanında ölçmeyince ertesi güne bakın önemli olan günlük ölçü degılkı o günleri bilmek . günlük ölçüm sadece dpo 13-14 den sonra önemli düşmüş mü diye onu da zaten gün içi ısıya bakarak anlarsıız.

benım ısım düşükken kesinlikle 36.5 geçmez . diyelim o gun ölçmedim öğlen 3 de ölçtün baktım 36.8 olmus ha benım ısım 36.5 lerdeymıs sabah dıyrum ben.

ben gun ıcınde de ölçüp sabahla aradakı farkı ıyıce anladım. sabah ölçmesem bile hiç nemsemiyrum. gün içinde bakınca cıkıyor ortaya. sabah 36.2 ise zaten asla 36.8 lere cıkmaz olsa olsa 36.5 lerde

aşşagı inmesi aslında ne biliyor musun aşşagı inme diye br şey yok da biz yanlış söyluyoruz. aşşagı inmeden kastımız aşırı sertleşip şişiyor . hanı sosısı suyla kaynatınca genısleyıp şişiyor ya o zaman alta ıyıce yaklaşıyor. öyle anla

hımm not aldım

o zaman e vitamını almak lazım kabak çekirdeği yemesekte

ben hepsini yaptim cnm 2 tüp denememde de ama sonuc kimyasal oldu malesef

progesteron adetn 21. günü ya da ovunun 7. günü bakılıyor ya , benim cumartesine denk geliyor geç ya da erken gitsem olur mu ? ShinSeGi
cuma git istersen cnm. veya cumartesi bi özel hastanede baktir fiyati uygun bi yer varsa. bizim burda küçük bi hastane var mesela beta hcg ye filan 20 liraya bakiyor

cuma git istersen cnm. veya cumartesi bi özel hastanede baktir fiyati uygun bi yer varsa. bizim burda küçük bi hastane var mesela beta hcg ye filan 20 liraya bakiyor
dktorum takip yapıyor ya hatta o duruma göre aşılama yapabiliriz dediği için her şey onunla devam etsin ben de dagılmam stress yapmam öyle diye düşünmüştüm . amh içinde doktrun asistanına hızlı olsun 15 gün beklememeyım dışardan yaptırıp geleyim dedim hayır dedi hsg içinde özelden çekip geleyim dedim onuda kabul etmedi.

sorarım artık

ovulasyondan sonra smear alınmasının bir sakıncası var mı sence ? haftaya onun için gideyim diyorum. 1 hafta ilişki olmadan gel dedi doktor . herkes başka diyor ama ne yapalım asistan öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…