ayy 7 gün oldu hala sperm sonucunu alamadım ben de sen söyleyince aklıma geldi . internette cıkmıyor . fırsat bulamadık hastaneye gidelimMillette ne spermler var anacığım
CAnim progesteron 21.22.23. gunler bakilabilirmis diye biliyorum
Tutmus sonucta ama o da var benimde tuttu ama 3 ay yasadi kimyasal olsa belki bu kadar uzmezdi ama en azinda 3 ayda olsa annelik nasil bisey yasatti banaben hepsini yaptim cnm 2 tüp denememde de ama sonuc kimyasal oldu malesef
Kendi basina e vitamini alma canim onlar baska vitaminler ile desteklenmezse kendi baslarina zarar verirlerhımm not aldım
o zaman e vitamını almak lazım kabak çekirdeği yemesekte
Tutmus sonucta ama o da var benimde tuttu ama 3 ay yasadi kimyasal olsa belki bu kadar uzmezdi ama en azinda 3 ayda olsa annelik nasil bisey yasatti bana
Olacak insaallah hepimizin hemde tup olmadan dogal yolla
Kendi basina e vitamini alma canim onlar baska vitaminler ile desteklenmezse kendi baslarina zarar verirler
En iyisi dogal yoldan almak avakado labak cekirdegi eğer yiyemiyorsan yagini al salataya dokersin
yanı normal kosulda ovu gunun o gün değil ff o günü ovu günün diye görmüyor bu yüzden çekmiyor. aşılamamı oldu :) ayy bebegin olsun tutunsun inşallah canımcım ya güzel habere çok itiyacımız var.dpo 4 tesin canım iyi yol almaya başlamışsın bile. hadi hayırlısı inşallah
Devlet hastanesi mi özel mi bilmiyorum hastanen ama hasta No ile bakıyorum benkızlar bir şey soracağım ben 4 yıl önce ki tahlil sonucumu görmek istiyorum. eski sonuçları görmemizin bir yolu var mı ?
3 hafta da ogrenmedik ki her ay yapiyoruz biz takvimHamileliginizi 3.haftada nasil ogrendiniz?
Bu arada ates olcme yontemini nasil kullaniyorsunuz kizlar.Koltuk altindan olcum yapilabilir mi?
aşılama normal ovudan sonra ki süreci beklemekten daha mı heyecanlı canım ?Haklisin normal ovu 13.yada 14.gün oluyordu ffninde kafası karıştı :)
Evet aşılama oldu inşallah cnm inşallah güzel haber vermek nasip olur hepimize
eski sonuçlara mı bakıyorsun yani ? ben 4 yl önceden bahsettim canım. ben de hasta no yokkıDevlet hastanesi mi özel mi bilmiyorum hastanen ama hasta No ile bakıyorum ben
Geçmiş olsun canım bende bugün aynı şekilde Pert oldum süpürge bitince baya ağrıdı belim bıraktım ben de. silme başka zamana kaldı.Kızlar hepinize selamlar.bugun temizlik yapmaktan kendimi alamadım belim ortadan ikiye ayrılıyor sankisabah bir doktora gitsem hangi bölüme gideyim acep :O
Adet olucak gibiyim aynı cnm ya çok saolasin.supur sil birde yemeğe misafir çağır bende pert :)Geçmiş olsun canım bende bugün aynı şekilde Pert oldum süpürge bitince baya ağrıdı belim bıraktım ben de. silme başka zamana kaldı.
Fizik tedaviye gidebilirsin. ama dikkat et kendine fıtık çıkarsa geçmez bir daha
aşılama normal ovudan sonra ki süreci beklemekten daha mı heyecanlı canım ?
aşılamayı özelde mi yaptırdın ?
Canim e nabiz var ordan eski tahliller cikiyoreski sonuçlara mı bakıyorsun yani ? ben 4 yl önceden bahsettim canım. ben de hasta no yokkıama öğrenmem lazım
Evet cnm geriye dönük o hastanede yapılan bütün sonuçlarını gorebilirsin.hasta noyu hastaneden talep edebilirsin.gecende özel hastaneye gittim tahlil sonucu görmek için hasta noyu istedim telle verdiler ve gorebildim zaman onemli değil bütün kayıtlar cikiyoreski sonuçlara mı bakıyorsun yani ? ben 4 yl önceden bahsettim canım. ben de hasta no yokkıama öğrenmem lazım
Bu iki ikinci aşılamam geçen ay sadece bir sonraki aya aşılama yaptırmak için görüşmeye gitmistim tesadüf 20 mm ilk yumurta vardı doktor aşılama yapalım dedi bende kabul ettim yaptırdım iğnesiz ilaçsız oldu anlayacağın. . ama bekleme sureci çok stresli geçmişti günler geçmek bilmedi heycan çok yapmıştım oldu mu olmadımi diye akabinde sonuç negatif oldu.bu ay da prosedürlere uyarak yaptırdım aşılamaya iğneler ilaçlar vs.ama ilk aşılamaya göre daha rahatım çok stres yapmadıgimi düşünüyorum sanki hiç aşılama olmamış gibiyim.. asilama normale göre beklentisi daha yüksek olduğu icin daha heycanli geçiyor günler.. özelde yaptırdım cnm.ikinci aşılama öncesi ayrıca şans yüksek olsun diye tanisal histereskopi yapıldı anestezisiz çizik attı doktor rahme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?