Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaa çok şaşırdım işte buna telefonla verıyorlar mı ? ben de deneyeyım başka şehirde ki hastaneydı o yuzden gıdemem . sansımı deneyyeım ama özel hastane diye vermıs olabilirler sana

aaa çok şaşırdım işte buna telefonla verıyorlar mı ? ben de deneyeyım başka şehirde ki hastaneydı o yuzden gıdemem . sansımı deneyyeım ama özel hastane diye vermıs olabilirler sana
Olabilir cnm devlet hastanesi ndeki hasta noyu arkadaş vermişti orda calisan

Reactions: iiz
Cnm ben anestezisiZ yaptırdım.ama hist yada kürtaj da sedasyonla oldu.ertesi gün işbaşı Yaptım ikisinde de.aynı gün sabah yapılırsa öğleden sonraya bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.ben kürtajdan sonra araba bile kullanmak zorunda kalmıştım sıkıntı olmamıştı.sen yine raporunu hazırlat ihtiyaç duyarsan verirsin

negatif olmasindansa kimyasal olmasi benim icin daha iyi oldu. eger negatif olsa tüp bebekle bile pozitif sonuc alamiyorum diye depresyona girerdim kesin. ama düşük yapmak ya da kürtaj olmak cok kötü bisey Allah bi daha sana da yasatmasin cnm

ben yumurta toplamada anestezi oldum cnm senin dedigin gibi anestezinin daha hafif versiyonuydu sanirim çünkü 15-20 dakka sonra uyaniyorsun ama 2 saat filan sersem gibi oluyorsun. bence o gün rapor al dinlen. az kanaman olabilir yanina ped de al cnm

Kizlar doktor beni yumurta catlamis mi diye bakmak icin persembe çağırdı progesteron da bakariz dedi ama persembe benim dpo 5 olcak galiba persembe adetin 21. günü diye persembe gel dedi ama ben sonucta 14. gün yumurtlamadim ki...
neyse zaten gitmicem. catlamadiysa bile napcak ki sanki

sende 21. gün git

Oyle yapicam canim zaten. insallah gerek kalmaz da okula giderim. duruma gore ayarlarim merak ettim sizde nasil oldu durumlar. en azindan hazirlikli olurum.

Anladim canim bakalim. zaten kesin ped alirim. onu biliyordum daha once soylemislerdi. yaptiran varsa tecrubeli bilgi alirim dedim. kadin 1 satte isiniz biter. ama cogu kisi sersemligini atamiyor dediler. herkesde farkli oluyor dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…