aaa çok güzel 8-9 güne sonuç belli .. müjde gelsin inşallah canımcım
aaa çok şaşırdım işte buna telefonla verıyorlar mı ? ben de deneyeyım başka şehirde ki hastaneydı o yuzden gıdemem . sansımı deneyyeım ama özel hastane diye vermıs olabilirler sanaEvet cnm geriye dönük o hastanede yapılan bütün sonuçlarını gorebilirsin.hasta noyu hastaneden talep edebilirsin.gecende özel hastaneye gittim tahlil sonucu görmek için hasta noyu istedim telle verdiler ve gorebildim zaman onemli değil bütün kayıtlar cikiyor
canım, rahme çizgi atmak ne demek ?İnşallah cnm sağol
Olabilir cnm devlet hastanesi ndeki hasta noyu arkadaş vermişti orda calisanaaa çok şaşırdım işte buna telefonla verıyorlar mı ? ben de deneyeyım başka şehirde ki hastaneydı o yuzden gıdemem . sansımı deneyyeım ama özel hastane diye vermıs olabilirler sana
Canim e nabiz var ordan eski tahliller cikiyor
Cnm ben anestezisiZ yaptırdım.ama hist yada kürtaj da sedasyonla oldu.ertesi gün işbaşı Yaptım ikisinde de.aynı gün sabah yapılırsa öğleden sonraya bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.ben kürtajdan sonra araba bile kullanmak zorunda kalmıştım sıkıntı olmamıştı.sen yine raporunu hazırlat ihtiyaç duyarsan verirsinKizlar daha once anestezili hsg cektirenler yardima ihtiyacim var. hsg cektircem ya ben uyutarak yapcaklar hafif sedasyon olcak narkoz degil. carsamba gunu dersim 1e ceyrek kala. islem 15 dakika ama ayilmaniz ne kadar surer bilmem o gun sersemlik olur dediler. ben okula gitmek istiyorum. sizce o gun rapor aliyim mi? yaptiranlar bilir dedim. ne kadar surede ayilip kendinize geldiniz?
hemşire arkadasım var ama baska sehirde acaba o alabilir mi ki senceOlabilir cnm devlet hastanesi ndeki hasta noyu arkadaş vermişti orda calisan
Yok cnm o hastaneden.olan bakabilir bence :)hemşire arkadasım var ama baska sehirde acaba o alabilir mi ki sence
cay ictikten 15 dk sonra 37.5 cikiyorbenim canım çok sıkılınca iyice kaynar çayı içip öyle ateş ölçüyorumkendi kendini eğlendirmek buna denir. yaşam enerjime hayranım tabii dpo9 a kadar .ondan sonra burnumdan soluyorum.
negatif olmasindansa kimyasal olmasi benim icin daha iyi oldu. eger negatif olsa tüp bebekle bile pozitif sonuc alamiyorum diye depresyona girerdim kesin. ama düşük yapmak ya da kürtaj olmak cok kötü bisey Allah bi daha sana da yasatmasin cnmTutmus sonucta ama o da var benimde tuttu ama 3 ay yasadi kimyasal olsa belki bu kadar uzmezdi ama en azinda 3 ayda olsa annelik nasil bisey yasatti bana
Olacak insaallah hepimizin hemde tup olmadan dogal yolla
Kendi basina e vitamini alma canim onlar baska vitaminler ile desteklenmezse kendi baslarina zarar verirler
En iyisi dogal yoldan almak avakado labak cekirdegi eğer yiyemiyorsan yagini al salataya dokersin
devlette yapildiysa belki e nabiz dan görünür cnmkızlar bir şey soracağım ben 4 yıl önce ki tahlil sonucumu görmek istiyorum. eski sonuçları görmemizin bir yolu var mı ?
ben yumurta toplamada anestezi oldum cnm senin dedigin gibi anestezinin daha hafif versiyonuydu sanirim çünkü 15-20 dakka sonra uyaniyorsun ama 2 saat filan sersem gibi oluyorsun. bence o gün rapor al dinlen. az kanaman olabilir yanina ped de al cnmKizlar daha once anestezili hsg cektirenler yardima ihtiyacim var. hsg cektircem ya ben uyutarak yapcaklar hafif sedasyon olcak narkoz degil. carsamba gunu dersim 1e ceyrek kala. islem 15 dakika ama ayilmaniz ne kadar surer bilmem o gun sersemlik olur dediler. ben okula gitmek istiyorum. sizce o gun rapor aliyim mi? yaptiranlar bilir dedim. ne kadar surede ayilip kendinize geldiniz?
cay ictikten 15 dk sonra 37.5 cikiyor
görünmüyor malesef çok ugrastımdevlette yapildiysa belki e nabiz dan görünür cnm
Neden cikmiyor acaba. ben 3 sene oncekini goruyorumçıkmıyor canım çıkmıyor. hatta bu son yaptıgım tahlıller bile cıkmıyor ki ben 4 yıl önce ki b_hcg tahlılımı görmek istiyorum.
sende 21. gün gitKizlar doktor beni yumurta catlamis mi diye bakmak icin persembe çağırdı progesteron da bakariz dedi ama persembe benim dpo 5 olcakgaliba persembe adetin 21. günü diye persembe gel dedi ama ben sonucta 14. gün yumurtlamadim ki...
neyse zaten gitmicem. catlamadiysa bile napcak ki sanki
Neden cikmiyor acaba. ben 3 sene oncekini goruyorum
Cnm ben anestezisiZ yaptırdım.ama hist yada kürtaj da sedasyonla oldu.ertesi gün işbaşı Yaptım ikisinde de.aynı gün sabah yapılırsa öğleden sonraya bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.ben kürtajdan sonra araba bile kullanmak zorunda kalmıştım sıkıntı olmamıştı.sen yine raporunu hazırlat ihtiyaç duyarsan verirsin
ben yumurta toplamada anestezi oldum cnm senin dedigin gibi anestezinin daha hafif versiyonuydu sanirim çünkü 15-20 dakka sonra uyaniyorsun ama 2 saat filan sersem gibi oluyorsun. bence o gün rapor al dinlen. az kanaman olabilir yanina ped de al cnm
Canim e nabizdan giriyorum gorunuyor hatta 2011mis simdi baktim da. kayit olustur bak istersen. devlet hastanesi ise cikar
aaa gerçekten mi ? e nabızdan mı giriyorsun yani ? yoksa başka şekilde mi giriyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?