Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20-cuma
21 cumartesi
22 pazar
23 pazartesi oluyor

23 oluyorsa iyi olurdu yoksa 20 de gidecegim ya da özel hastaneye başka şans yok
Canim adetin 2 3 4 gunlerinde progesteron baktirdinmi bakildiysa o hastaneninkine ver bence..yok bakilmadiysa secim senin tatlim o gunler bakiliyor

Reactions: iiz
Canim arkadasim yakin zamanda yaptirdi o gun raporluydu geri donmedi ise dinlen demislerdi..hafif kanamada olabiliyormus riske atma direk izin al dinlen bence..azda olsa sersemliyormussun..

Kızlar ben de e nabizi kurcaladim kurcaladim evlenmeden önceki hiçbişey yok o kadar da doktora gitmişliğim var merak ettim neymiş o zamanlar derdim

Kızlar ben de e nabizi kurcaladim kurcaladim evlenmeden önceki hiçbişey yok o kadar da doktora gitmişliğim var merak ettim neymiş o zamanlar derdim

e nabız kurulalı daha 1-2 yıl oldu bence 2013 den önce bır sey bulunmaz . 2013 den önce ki tahlilerini herhangi bir yerde görebilen var mı kızlar ?

Gunaydin
Veson ben opk girince cizgi cekti ff ama sonraki 3 gune yuksek girdim cizgiyi sildi
Progesteronu sildim opk sildim denedim ama yok cizgiyi siliyor

Günaydın kızlar,
Hayırlı haftalar diliyorum hepinize. Dpo14 ve opk -
Bilginiz olsun:)))) adet sökülemedi. Bugun yarin leke gelir insAllah..

Günaydın kızlar,
Hayırlı haftalar diliyorum hepinize. Dpo14 ve opk -
Bilginiz olsun:)))) adet sökülemedi. Bugun yarin leke gelir insAllah..
Neden ov. testi yaptin ki gebelik testi yapsana canım

sende 21. gün git
ama 21. gün gidersem dpo 5 oluyor sorun o. doktor hesaplamadi bile niyeyse. daha önce gittigim doktorlar dpo 7 de cagiriyordu. neyse tatlik zaten gitsem nolcakki. catladi dese hamile kalabildim mi diye adet gününü beklicez. catlamadi ise yine adet gününü beklicez gecikme olursa adet sökturücü vercek. en iyisi ben doktora gitmeden adet gününü bekliyeyim. belki gelmez belki gebelik testi yaparim pozitif olur... hayaller hayaller hayaller

Kizlar benimde ovulasyon öncesi atesim muhtemelen sinuzitten ötürü yüksekti bende diskart etmek zorunda kaldim. simdi normal ovulasyon yüksekliği oldu ama önceki ates verileri olmadigi icin muhtemelen ff cizgi cekmicek napsam ki Veson

cok haklısın eğer yaşımız müsaitse , acelemiz yoksa haklısın ama bazılarımızın o lüksü yok malesef yüksek ihtimal ile o esadüfü bekleyemeyiz

Amh değerim 0,77 ... yaşım 34... eşimde çok şükür sıkıntı yok ama yaşı oldu 45... çok fazla lüksüm var mı sizce dr lar yumurta takibi yapıyor her ay. Sizde haklısın tabiki bu bir tercih. Ben sadece bu kadar kendinle uğraşmanın biraz yorucu olduğundan bahsettim. Günleri gerilmeden sakince takip etmek dr kontrolünde daha garantidir.ateşle takip sürekli beyninizi meşgul eder ki bu da günlük yaşamdan kopmak demektir. Benim yarın kontrolüm var dr da.yumurtlama günlerim şu ara. Bakalım bu ay hayırlı olur inş :)

Son düzenleme:
Ateş biraz daha yükselirse discard etmene belki gerek kalmaz birkaç gün daha ölç bir bakalım cnm

Veson bak ffnin bana bugünkü notu :The progesterone supplement that you are taking may cause a thermal shift.This thermal shift would not be a sign of ovulation.

Aldığın progesteron ilacı vücut ısısında yükselişe neden olabilir. bu yükseliş ovulasyonun bir işareti olmayacaktır.

ateşim beklediğim üzere yükselişe geçti. yarın da yükselişe devam ederse net olarak anlaşılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…