Canim adetin 2 3 4 gunlerinde progesteron baktirdinmi bakildiysa o hastaneninkine ver bence..yok bakilmadiysa secim senin tatlim o gunler bakiliyor20-cuma
21 cumartesi
22 pazar
23 pazartesi oluyor
23 oluyorsa iyi olurdu yoksa 20 de gidecegim ya da özel hastaneye başka şans yok
kaydım var 100 kere baktım . incelemediğim yer kalmadı. sadece 2015 görünüyor ben deCanim e nabizdan giriyorum gorunuyor hatta 2011mis simdi baktim da. kayit olustur bak istersen. devlet hastanesi ise cikar
Canim arkadasim yakin zamanda yaptirdi o gun raporluydu geri donmedi ise dinlen demislerdi..hafif kanamada olabiliyormus riske atma direk izin al dinlen bence..azda olsa sersemliyormussun..Kizlar daha once anestezili hsg cektirenler yardima ihtiyacim var. hsg cektircem ya ben uyutarak yapcaklar hafif sedasyon olcak narkoz degil. carsamba gunu dersim 1e ceyrek kala. islem 15 dakika ama ayilmaniz ne kadar surer bilmem o gun sersemlik olur dediler. ben okula gitmek istiyorum. sizce o gun rapor aliyim mi? yaptiranlar bilir dedim. ne kadar surede ayilip kendinize geldiniz?
Kızlar ben de e nabizi kurcaladim kurcaladim evlenmeden önceki hiçbişey yoko kadar da doktora gitmişliğim var merak ettim neymiş o zamanlar derdim
Canim e nabizdan giriyorum gorunuyor hatta 2011mis simdi baktim da. kayit olustur bak istersen. devlet hastanesi ise cikar
Neden ov. testi yaptin ki gebelik testi yapsana canımGünaydın kızlar,
Hayırlı haftalar diliyorum hepinize. Dpo14 ve opk -
Bilginiz olsun:)))) adet sökülemedi. Bugun yarin leke gelir insAllah..
CNm 2-3 gün daha ölç sonra bakalım yeterli ateş verisi yok henüzGunaydin
Veson ben opk girince cizgi cekti ff ama sonraki 3 gune yuksek girdim cizgiyi sildi
Progesteronu sildim opk sildim denedim ama yok cizgiyi siliyor
ama 21. gün gidersem dpo 5 oluyor sorun o. doktor hesaplamadi bile niyeyse. daha önce gittigim doktorlar dpo 7 de cagiriyordu. neyse tatlik zaten gitsem nolcakki. catladi dese hamile kalabildim mi diye adet gününü beklicez. catlamadi ise yine adet gününü beklicez gecikme olursa adet sökturücü vercek. en iyisi ben doktora gitmeden adet gününü bekliyeyim. belki gelmez belki gebelik testi yaparim pozitif olur... hayaller hayaller hayallersende 21. gün git
cok haklısın eğer yaşımız müsaitse , acelemiz yoksa haklısın ama bazılarımızın o lüksü yok malesef yüksek ihtimal ile o esadüfü bekleyemeyiz
Dun gece cokta agrim oldu catladi herhalde diye düşünmüştüm amaCNm 2-3 gün daha ölç sonra bakalım yeterli ateş verisi yok henüz
Ateş biraz daha yükselirse discard etmene belki gerek kalmaz birkaç gün daha ölç bir bakalım cnmKizlar benimde ovulasyon öncesi atesim muhtemelen sinuzitten ötürü yüksekti bende diskart etmek zorunda kaldim. simdi normal ovulasyon yüksekliği oldu ama önceki ates verileri olmadigi icin muhtemelen ff cizgi cekmicek napsam kiVeson
Hiçbir veri gitmeyince Ff çizgiyi ovu dan üç gün sonra çekiyor cnm acele etme çektiririzDun gece cokta agrim oldu catladi herhalde diye düşünmüştüm ama
Gebelik testi zaten canımNeden ov. testi yaptin ki gebelik testi yapsana canım
canım, rahme çizgi atmak ne demek ?
opk ovulasyon testi anlamına geliyor canım , gebelik testi hcg oluyor. bu ay bir toparlanma hormonların düzenlenmesi olmuş olsun. inşallah önümüzdeki aya veririz güzel haberleri, bu ay yumurta olmadı bence çünkü hiç.Gebelik testi zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?