- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Umarim oyle olur bu aksam da pm konduralim bariHiçbir veri gitmeyince Ff çizgiyi ovu dan üç gün sonra çekiyor cnm acele etme çektiririz
Kizlar daha once anestezili hsg cektirenler yardima ihtiyacim var. hsg cektircem ya ben uyutarak yapcaklar hafif sedasyon olcak narkoz degil. carsamba gunu dersim 1e ceyrek kala. islem 15 dakika ama ayilmaniz ne kadar surer bilmem o gun sersemlik olur dediler. ben okula gitmek istiyorum. sizce o gun rapor aliyim mi? yaptiranlar bilir dedim. ne kadar surede ayilip kendinize geldiniz?
Hayırlısı canım. İki aydir yumurtlama yok ozaman ..opk ovulasyon testi anlamına geliyor canım , gebelik testi hcg oluyor. bu ay bir toparlanma hormonların düzenlenmesi olmuş olsun. inşallah önümüzdeki aya veririz güzel haberleri, bu ay yumurta olmadı bence çünkü hiç.
bir dahaki aya bomba gibi gircez inşallah. gerçi benim reglin gelmesine 20 gün var daha. primoluttan 15 gün içicem çünküHayırlısı canım. İki aydir yumurtlama yok ozaman ..
dediğim şekilde 2005 yılını bile görüyorum ben hasta no ile
e nabız kurulalı daha 1-2 yıl oldu bence 2013 den önce bır sey bulunmaz . 2013 den önce ki tahlilerini herhangi bir yerde görebilen var mı kızlar ?
İnsAllah canim. Reglim bi gelsinde.. onumuzdeki ay performanslarda bi degisiklik yaparim. Yumurtlama da fazla bekletmez umarım. Hayirlisi olsun hakkimizda.. onumuzdeki ay senle beraber yumurtlariz herhalde:)) malum benim döngüm uzun :))bir dahaki aya bomba gibi gircez inşallah. gerçi benim reglin gelmesine 20 gün var daha. primoluttan 15 gün içicem çünkü
canım kartında boş bıraktığın bir gün var progesteronu. o gün içmedin mi? içti isen ona da p girer misin ne yapacak ff merak ettimİnsAllah canim. Reglim bi gelsinde.. onumuzdeki ay performanslarda bi degisiklik yaparim. Yumurtlama da fazla bekletmez umarım. Hayirlisi olsun hakkimizda.. onumuzdeki ay senle beraber yumurtlariz herhalde:)) malum benim döngüm uzun :))
Histereskopi den sonra illaki korunma veriyorlar mi?opk ovulasyon testi anlamına geliyor canım , gebelik testi hcg oluyor. bu ay bir toparlanma hormonların düzenlenmesi olmuş olsun. inşallah önümüzdeki aya veririz güzel haberleri, bu ay yumurta olmadı bence çünkü hiç.
yaptırmadm ama şöyle düşünüyorum içerde bi işlem yapılmadıysa yapışıklık açma fln neden korunma verilsin ki bi işlem yapıldıysa rahim kendşni toparlasın diye korunma veriliyor benceHistereskopi den sonra illaki korunma veriyorlar mi?
Benim doktor hist. arkasindan tup bebek yapacak hist. sirasinda rahime cizik atacak o sekilde soyledi ama simdi doktorumdan suphe ettim yani genelde herkes korunuyor
Saol canim tesekkur ederim bilgi icin. insallah açık cikar kafamda soru kalmazgünaydın cnm..Ben de geçen sene anestezili çektirmiştim.Uyuyup uyanmam 20 dk sürdü.Tabi uyanınca sersem gibiydim ilk işim başımdakilere yarım yamalak açıkmıymış diye sormak oldudaha sonra 1 saat kadar hastanede dinlendim uyudum o saat içindede.hastaneden çıkınca kendimdeydim azcık bir sersemlik kalmıştı.ama ben her ihtimale karşı izin almıştım evde dinlendim o gün ertesi gün işe gitmiştim.Sende her ihtimale karşı izin almalısın diye düşünüyorum..Şimdiden geçmiş olsun
Ya yapisiklik varsa benim bir ameliyat birde kurtajim var cunku. o zaman korunma suresindrn sonra mi yapiyor tup bebegi? hic te yaptirasim yok Allah biliyor ya o kadar zorlu surec icimden gelmiyoryaptırmadm ama şöyle düşünüyorum içerde bi işlem yapılmadıysa yapışıklık açma fln neden korunma verilsin ki bi işlem yapıldıysa rahim kendşni toparlasın diye korunma veriliyor bence
yok canım bana da vermedi korunma doktor bu ay oldum histereskopiHistereskopi den sonra illaki korunma veriyorlar mi?
Benim doktor hist. arkasindan tup bebek yapacak hist. sirasinda rahime cizik atacak o sekilde soyledi ama simdi doktorumdan suphe ettim yani genelde herkes korunuyor
bnm daha hsg m vile yok canım yanlış bilgilendirmiyim ama kürtahlardan sonra yağışıklık olabiliyomuş o da embriyonun tutunmasına engel olabiliyomuş eğer böyle bi durumun varsa problem çözüldüktwn sonra tüp daha mantıklı tabi ama bilen arkadaşlar yardımcı olsun sanaYa yapisiklik varsa benim bir ameliyat birde kurtajim var cunku. o zaman korunma suresindrn sonra mi yapiyor tup bebegi? hic te yaptirasim yok Allah biliyor ya o kadar zorlu surec icimden gelmiyor
eveeet yeni geldim ben kesemizi yolk sacımızı gördük ama bebiş yoktu henüz ortada karından baktı alttan bakmak istemedi belki ordan görürdük ama neyse artık haftaya çarşamba çağırdı onu görmeye
oh canım gözün aydın çok sevindim maşallah! gliforu ne yapacaksın bırakacak mısın konuşabildin mi doktorunla?eveeet yeni geldim ben kesemizi yolk sacımızı gördük ama bebiş yoktu henüz ortada karından baktı alttan bakmak istemedi belki ordan görürdük ama neyse artık haftaya çarşamba çağırdı onu görmeyegece uyuyamadım hiç heyecandan şimdi içim geçiyo iş yerinde
Kızlar hepinize en kısa zamanda nasip olsun inşallah
Gözün aydın canm çok sevindim artık rahat rahat uyueveeet yeni geldim ben kesemizi yolk sacımızı gördük ama bebiş yoktu henüz ortada karından baktı alttan bakmak istemedi belki ordan görürdük ama neyse artık haftaya çarşamba çağırdı onu görmeyegece uyuyamadım hiç heyecandan şimdi içim geçiyo iş yerinde
Kızlar hepinize en kısa zamanda nasip olsun inşallah
evet canım onu da sordum onu artık bırak dedi imom devam edicem bide sabahları tiroid hapı o kadar çarşamba olmaz bana şimdi ahhhoh canım gözün aydın çok sevindim maşallah! gliforu ne yapacaksın bırakacak mısın konuşabildin mi doktorunla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?