kalp atışı stresi başladı canım yaaGözün aydın canm çok sevindim artık rahat rahat uyustress yapma
gördüm canım keseyi 10 mm kese içinde yolk saç da var ama ne kadarlık oluyo onu sormayı unuttum kese boyutuna göre hafta belli oluyo muydu ?ben yanlış bakmışım benim yarın kontrolüm kızlar :)elmol sen naptın cnm
hadi maaaşallah canm çok sevindim senin kaç haftalık şuanda canm ben yarın gtcem dua et bende göreyim canmeveeet yeni geldim ben kesemizi yolk sacımızı gördük ama bebiş yoktu henüz ortada karından baktı alttan bakmak istemedi belki ordan görürdük ama neyse artık haftaya çarşamba çağırdı onu görmeyegece uyuyamadım hiç heyecandan şimdi içim geçiyo iş yerinde
Kızlar hepinize en kısa zamanda nasip olsun inşallah
bu riskli gebelik doktoru muydu normal kadın doğumcu mu peki? çarşamba da pıtpıtları sağlıkla duy inş canımevet canım onu da sordum onu artık bırak dedi imom devam edicem bide sabahları tiroid hapı o kadar çarşamba olmaz bana şimdi ahhh
Hiç kaygılanma canm inşallah onuda sağlıklı bir şekilde duyacaksınkalp atışı stresi başladı canım yaagünü yaklaştıkça benim uykularım yine kaçar her halde
hiç bilmiyom canm aman sağlıklı olsunlarda inş gerisi önemli değilgördüm canım keseyi 10 mm kese içinde yolk saç da var ama ne kadarlık oluyo onu sormayı unuttum kese boyutuna göre hafta belli oluyo muydu ?
haftasını sormayı unuttum canım ya artık haftaya sorarım ultrason kağıdında 6w0d yazıyo ama bilemedimhadi maaaşallah canm çok sevindim senin kaç haftalık şuanda canm ben yarın gtcem dua et bende göreyim canm
o doktora ne yaptıysam sıra alamadım canım ya bu kendi doktorum özeldekibu riskli gebelik doktoru muydu normal kadın doğumcu mu peki? çarşamba da pıtpıtları sağlıkla duy inş canım
sata göre kaç haftalık oluyor benim 5+5 oluyo inş bende görürüm inşhaftasını sormayı unuttum canım ya artık haftaya sorarım ultrason kağıdında 6w0d yazıyo ama bilemedim
Amin inşallah canımHiç kaygılanma canm inşallah onuda sağlıklı bir şekilde duyacaksın
Gerçekten içerde ne OLDUĞUNU Rabbim bilir artık:) ama ben yine de progesteron ilacının(kendi tablom için konuşuyorum) tek başına bu kadar yükselteceğini düşünmüyorum hala.ki ilacı kullanıp Ateş'i yükselmeyen de olmuş hayırlusı diyelim artıkVeson bak ffnin bana bugünkü notu :The progesterone supplement that you are taking may cause a thermal shift.This thermal shift would not be a sign of ovulation.
Aldığın progesteron ilacı vücut ısısında yükselişe neden olabilir. bu yükseliş ovulasyonun bir işareti olmayacaktır.
ateşim beklediğim üzere yükselişe geçti. yarın da yükselişe devam ederse net olarak anlaşılır...
sat 19 ekim işte ne kadar oluyo onu hesaplamadım hiç ben eşimin doğum tarihini yaptım imzaya :)sata göre kaç haftalık oluyor benim 5+5 oluyo inş bende görürüm inş
seninde 5+5 çıkıyo ama nasıl hesaplanıyosa bu anlamadımsat 19 ekim işte ne kadar oluyo onu hesaplamadım hiç ben eşimin doğum tarihini yaptım imzaya :)
Sabah NAMAZI kalktığımda ölçebilirsin o zaman böyle bir sıkıntı yaşamazsın.ama artık bu ay bu şekilde başlamışsın bu şekilde devam et.uyanıp hemen uykuya dalmak Ateş'i etkilemezKizlar mrb. Size bir sorum olcakti . ben gecen ay dusuk yaptim en son kanamam bitince doktora gittim herseyimin normal oldugunu soyledi yani beta dusmus prolaktin dusmus tsh vs butun tahlillerim guzel cikmis . onun rahatligiyla tekrardan cocuk istedik korunmadik. Atesimi olcmeye basladim ve bu ay ilacsiz yumurtladigimi gordum normalde ilacsiz yumurtam buyumezdi . atesimi olcuyorum kizlar 36.gunum bugun atesim 36.7 cikti dunde oyle cikmisti benim kafama takilan tek sey sabah namazindan sonra uyuyorum 3 saat sonra tam 10.30da olcuyorum . 1 haftadir nerdeyse ben bi anda alarm calmadan uyaniyrm saate bakiyorum 9 geri hemen uyuyorum . sizce yanlis cikma ihtimali bu konuda nedir? Gozumu acip kapamam atesin seyrini degistirebilir mi? Biraz uzattim ama kusura bakmayin.
Evet cnm kese boyutundan kaç haftalık OLDUĞUNU sor bir dahaki sefere.kaç haftalık kaç mm oluyor onu bilmiyorumgördüm canım keseyi 10 mm kese içinde yolk saç da var ama ne kadarlık oluyo onu sormayı unuttum kese boyutuna göre hafta belli oluyo muydu ?
amin inşallah canım ultrason çıktısında 6w0d yazıyo ama acaba son adet tarihime göre mi yazdı öyle acaba diyorumelmol cnm gözün Aydın darısı pıtpıtlara inşallah.
ah cnm o aşamalara gelmeden kürtaj girdi araya maalesef o yüzden deneyimli anne adaylarına sor temmuz annelerine falan gir sor onlar bilir kesin çünkü kese boyutu bir süre belirleyici oluyoramin inşallah canım ultrason çıktısında 6w0d yazıyo ama acaba son adet tarihime göre mi yazdı öyle acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?