Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi maaaşallah canm çok sevindim senin kaç haftalık şuanda canm ben yarın gtcem dua et bende göreyim canm

evet canım onu da sordum onu artık bırak dedi imom devam edicem bide sabahları tiroid hapı o kadar çarşamba olmaz bana şimdi ahhh
bu riskli gebelik doktoru muydu normal kadın doğumcu mu peki? çarşamba da pıtpıtları sağlıkla duy inş canım

hadi maaaşallah canm çok sevindim senin kaç haftalık şuanda canm ben yarın gtcem dua et bende göreyim canm
haftasını sormayı unuttum canım ya artık haftaya sorarım ultrason kağıdında 6w0d yazıyo ama bilemedim

Gerçekten içerde ne OLDUĞUNU Rabbim bilir artık:) ama ben yine de progesteron ilacının(kendi tablom için konuşuyorum) tek başına bu kadar yükselteceğini düşünmüyorum hala.ki ilacı kullanıp Ateş'i yükselmeyen de olmuş hayırlusı diyelim artık

Sabah NAMAZI kalktığımda ölçebilirsin o zaman böyle bir sıkıntı yaşamazsın.ama artık bu ay bu şekilde başlamışsın bu şekilde devam et.uyanıp hemen uykuya dalmak Ateş'i etkilemez

SaskinAnne cnm histereskopi olman da yarar var içeriye kamera ile girip ne var ne yok çıplak gözle Görüyor Dr.usg de yada hsg de görülemeyen Şeyler hist de görülebilir.her hist sonrası korunma verilmiyor.yapılan işleme göre Değişiyor.özellikle düşük sonrası yapışıklık olma riski var ve bu da tekrar düşüğe neden olabiliyormuş.umarım gerek kalmaz

gördüm canım keseyi 10 mm kese içinde yolk saç da var ama ne kadarlık oluyo onu sormayı unuttum kese boyutuna göre hafta belli oluyo muydu ?
Evet cnm kese boyutundan kaç haftalık OLDUĞUNU sor bir dahaki sefere.kaç haftalık kaç mm oluyor onu bilmiyorum

amin inşallah canım ultrason çıktısında 6w0d yazıyo ama acaba son adet tarihime göre mi yazdı öyle acaba diyorum
ah cnm o aşamalara gelmeden kürtaj girdi araya maalesef o yüzden deneyimli anne adaylarına sor temmuz annelerine falan gir sor onlar bilir kesin çünkü kese boyutu bir süre belirleyici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…