Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin inşallah canım ultrason çıktısında 6w0d yazıyo ama acaba son adet tarihime göre mi yazdı öyle acaba diyorum
Canim adet tarihin 19 ekime gore 5+5 sin ulltrason seni 1 gun one cekmis 1 gun onden gidiyorsun..ama bebek icindeyken daha dogru oluyor sanirim..hatta ultrasonda dogacagi tarih bile yaziyor canim..

Canim adet tarihin 19 ekime gore 5+5 sin ulltrason seni 1 gun one cekmis 1 gun onden gidiyorsun..ama bebek icindeyken daha dogru oluyor sanirim..hatta ultrasonda dogacagi tarih bile yaziyor canim..
Anladım canım bebek görünsün bakalım ne çıkacak şimdilik kesemiz bu :))

Eklentiler

• IMAG1108_1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 81
Melissa81 canım bak ultrasonda üstte GA 5w5d diye yazıyor ama sağ altta da GS 10.58 mm GA 6w0d diyor yani son adete göre 5+5 ama keseye göre 6+0 mı demek istemiş oluyor

Veson yeni ateş ölçer aldım 2 gündür onda ölçtüğümü giriyorum ff ye ama hiç bir değişiklik olmadı eskisiylede ölçüyorum aynı anda eski olanı dünü 36.1 gösteriyordu 36.3 girdim yeni olanda öyle çıktığı için ne yapıyım ben bu ay ateşime ne oldu böyle anlamadım

elmol arkadaşım senin kullandigin hapi kullanirken hamile kaldi. hemde pco su vardi 5 senedir ugrasiyordu. xpreiaZ eger kesin yumurtlama olmasa benim arkadas hamile kalamazdi

ne kullanıyordu canım arkadaşın? yok kesin diye birşey olsa zaten doğum kontrol hapı olurdu üzerinde ısrarla doğum kontrol hapı değildir yazıyor Veson un kullandığı hapta. ama şöyle birşey var doğum kontrol hapı kullanırken bile hamile kalan var sonuçta. Veson un 15 de çatlamış olabilir yumurta onun tablodan çok emin değilim ama Elcanki ve benimkine bakarsan ateş progesteron kullanınca artıyor öncesi hep aynı.. yumurtlama olmamış diyorum buna bakarak. veson bizden 1 hafta geç başladı ilaca bu nedenle ilaç etkisini tam göstermeden yumurtlama olmuş olabilir onun ama normalden çok daha düşük seyretti ateşi progesteron başlayana kadar...

adini unuttum iste elcankinin filan kullandigi haptan cnm kullanirken arkadasim hamile kaldi. hatta bana da ısrar etmisti bi dene diye:)))

aaa yanlis etiketlemisim dur duzelteyim burda. Elcanki benim arkadasim senin haptan kullanirken hamile kaldi cnm hemde pco idi 5 yildir ugrasiyordu
cyclo progynova dimi canım yine de ben de cevap vereyim evet o ilaç lh ve fsh ı dengeliyor ve kullanırken hamile kalanlar var çünkü doğum kontrol hapı değil

adini unuttum iste elcankinin filan kullandigi haptan cnm kullanirken arkadasim hamile kaldi. hatta bana da ısrar etmisti bi dene diye:)))
10 gündür yumurtlama yok yumurtlama olmayacak diye yazıp duruyorum bu ay hamile çıkarmışım ayyy ne güzel olur

cyclo progynova dimi canım yine de ben de cevap vereyim evet o ilaç lh ve fsh ı dengeliyor ve kullanırken hamile kalanlar var çünkü doğum kontrol hapı değil
Keşke kullanıp hamile kalan birinin tablosu olsa idi... ff de hiç bulamadım uzun süre estrejen kullanan , genelde yumurta çatlamaya yakın yada çatladıktan sonra 5-7 gün kullanmış herkes

aaa yanlis etiketlemisim dur duzelteyim burda. Elcanki benim arkadasim senin haptan kullanirken hamile kaldi cnm hemde pco idi 5 yildir ugrasiyordu
Doğrudur canım. İnternette de oyle okudum cok. Hapi kullandiktan 1-2 ay sonra da hamile kalab cok. Hormonlari duzenliyormus. simdilik düzenlemiş olsun kafi bana. Zaten en basindan beri olmadigini soyluyodun iliski olmadigi icin..
Ben bu ay yumurtladigimi dusunuyorum @Cok da Seyapmamak Lazim in soylemesinin aksine. Cunku tam o tarihlerde kasik agrilarim ve akintim çoğalmıştı.. bugun yarin gelecek hissi var reglimin. Zaten ovu zamanlarinda iliskim yok. Olsaydi anlasilirdi.. onumuzdeki ay rahat rahat iliskiye devam edecegim insAllah.. hicbir sey kullanmadan. Nasip artik

Keşke kullanıp hamile kalan birinin tablosu olsa idi... ff de hiç bulamadım uzun süre estrejen kullanan , genelde yumurta çatlamaya yakın yada çatladıktan sonra 5-7 gün kullanmış herkes
Ya canim bide benim ilk estrejen kullanışım. Okuduğuma göre de 4-5 ay kullananlarda yumurtlama olmuyormuş. Her şey şuan icin muamma. İnan doktor göresim gelmiyor.. kafami karistirmak da istemiyorum. Olduysa oldu olmadiysa olmadi. Pek önemi de yok şuan. İnsAllah cift cizgiyi görüp sağlıcakla doktora gitmek nasip olur :) duâlaşalım inşAllah.

benimde ilkti işte , kontrole de gidemedim 10 gün önce gitmem lazımdı, doktor en son daha da gelmesin çok geç oldu adet olunca gelir demiş. kullanıp bir sürü hamile kalan da var canım.. nasip kısmet işte...

Melissa81 canım bak ultrasonda üstte GA 5w5d diye yazıyor ama sağ altta da GS 10.58 mm GA 6w0d diyor yani son adete göre 5+5 ama keseye göre 6+0 mı demek istemiş oluyor
Elmol şimdi anladım 5 week 5 day yani 5 hafta 5 gün sat a göre 6week 0 day 6 hafta 0 gün.bu da kesenin boyutuna göre maşallah Gelişimi gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…