Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Melissa81 canım bak ultrasonda üstte GA 5w5d diye yazıyor ama sağ altta da GS 10.58 mm GA 6w0d diyor yani son adete göre 5+5 ama keseye göre 6+0 mı demek istemiş oluyor
Evet canim alttaki o kesenin gidishati yani bir gun onde cok guzel..tabi bunlar bebis buyudukce degisebiliyormus..mesela ben 7+0 gittim biri 6+4 biri 6+3 tu.3 4 gun geriden geliyordu..bu aciklar normal dedi drum gittikce normali yakalar dedi..hayirlisi ollsun kuzum..sAgliklica buyusun insallah bebislerimiz

Veson canın endometrium kalınlığı hakkında bir şey biliyor Musun 14mm dedi sanki dr. Normal mi bu değer ?
Canim ben catlatma ignesi yapmadan birgun once 10 mm diye hatirliyorum cok iyi demisti 3 gun daha estrafem kullanip biraktim..anca seninki kadar olmustur ilacla bence iyi..catlatma ignesini ne zaman vuracaksin bence kivama gelmis yumurta

10 gündür yumurtlama yok yumurtlama olmayacak diye yazıp duruyorum bu ay hamile çıkarmışım ayyy ne güzel olur
sen zaten ters psikolji yapmaya calisiyorsun dimiiiiii hani hep diyorlar yaa bu ay hic hamile kalmayi beklemiyordum filan deyip hamile cikiyorlar tamam kuzum tamam sen yumurtlamadin bu ay hamile filan kalamazsin

ben sana buzluğa az sperm at dediydim evde organik aşılama yapardin

14 mü? Biraz çok gibi geldi ama yanlış bilgi vermek istemem pek bilgim yok. elmol @zafrina Melissa81 81 rahim Duvarı ince diye östrojen kullandılar onlar daha iyi bilir
bnm çok inceydi ya 6.5 mm gibiydi estrofem kullandım kalınlaşsın diye ama bida kontrole gitmeidm kaç olmuştu bilmiyorum 7-12 arası olması lazımdı sanırım 14mm den kalını 7den incesibde embriyo tutunmasını zorlaştırıomuş missdincer

Ay sen iki tane takip ediyosun oy kalabalık olacaksınız yahu ne güzel bişey ikisinin olması küçükken benim de olsa diye isterdim hep büyüdükçe akrabalarda ikiz çok belki benim de olur dedim ama şimdi hepsine razıyım çok şükür çabucak buyuyoz :)) kalp atışlarını kaçta duymustun canım ?

@sumbulkokusu ShinSeGi kızlar şimdi hastaneden geliyorum Dr yumurtama baktı 18.5 mm olmuş bir tanesi :) 5 gün önce 8 mm idi. Dr bana Protestan verdi kanamam oluyor diye. İki gün sonra tekrar bakacak yumurtama
ohhhh masallah sende ben gibi olmuşsun bi anda büyüyüvermis kereta yumurta benimki 19mm idi doktor catlamak üzere dedi ama catlamayadabilir deyince zorla catlatma ignesi yazdirdim

bende arada karistiyorum estrafemi filan hatta gecen dogum kontrol hapi kullanirken de 1 tane icmeyi unutmustum ya kazara hamile kalsaydim mazallah napardim

sen zaten ters psikolji yapmaya calisiyorsun dimiiiiii hani hep diyorlar yaa bu ay hic hamile kalmayi beklemiyordum filan deyip hamile cikiyorlar tamam kuzum tamam sen yumurtlamadin bu ay hamile filan kalamazsin
Ciddi ciddi bu ay yunurtlamadığıma yumurtlamayacağıma inanmıştım ta ki şu son tabloları bulana kadar ne vardı ffyi bu kadar kurcalayacak sanki 3 senede bir ay da ummadığım ay olsaydı keşke

Hadi gözün aydın sıra pıtpıtlarini duymakta

bende arada karistiyorum estrafemi filan hatta gecen dogum kontrol hapi kullanirken de 1 tane icmeyi unutmustum ya kazara hamile kalsaydim mazallah napardim

Yaa dimi sorma ben de evliliğin ilk iki ayı nasıl saati saatine içerdim dk hapını sonra çocuğa karar verince 3. Kutuya başlamıştım sabırsızlık daha karar verdiğimiz ilk gün başladı o kutuyu yarım bıraktım. 1 haftada 2 kere adet oldum. regle 10 gün kala idrar testi yapmaya başlamıştım.. 1 gün kala da silik çizgiyi görmüştüm. o zamanla bu zaman arasında ne fark var ki acaba artık hamile kalamıyorum gerçi onlar da hep düştü.. düşüğün de nedeni belli değil, neden hamile kalamadığımın da...

Evet canim ama stres hic bitmiyo..valla hayirlisi saglikli olsunda bizede sürpriz oldu bende icimden gecirirdim rabbim nasip etti hamdolsun..2 yumurtam vardi o ay iyi olan :) herhafta gidince rahat oluyorsun 2 haftaya cikti endise ediyorum nasillar diye minisler :)
Kalp atisi 7+0 da gittim..onlara gore 6+4 6+3 de duydum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…