Masallah guzel guzel buyusun insallahAnladım canım bebek görünsün bakalım ne çıkacak şimdilik kesemiz bu :))
Evet canim alttaki o kesenin gidishati yani bir gun onde cok guzel..tabi bunlar bebis buyudukce degisebiliyormus..mesela ben 7+0 gittim biri 6+4 biri 6+3 tu.3 4 gun geriden geliyordu..bu aciklar normal dedi drum gittikce normali yakalar dedi..hayirlisi ollsun kuzum..sAgliklica buyusun insallah bebislerimizMelissa81 canım bak ultrasonda üstte GA 5w5d diye yazıyor ama sağ altta da GS 10.58 mm GA 6w0d diyor yani son adete göre 5+5 ama keseye göre 6+0 mı demek istemiş oluyor
Canim ben catlatma ignesi yapmadan birgun once 10 mm diye hatirliyorum cok iyi demisti 3 gun daha estrafem kullanip biraktim..anca seninki kadar olmustur ilacla bence iyi..catlatma ignesini ne zaman vuracaksin bence kivama gelmis yumurtaVeson canın endometrium kalınlığı hakkında bir şey biliyor Musun 14mm dedi sanki dr. Normal mi bu değer ?
sen zaten ters psikolji yapmaya calisiyorsun dimiiiiii10 gündür yumurtlama yok yumurtlama olmayacak diye yazıp duruyorum bu ay hamile çıkarmışımayyy ne güzel olur
Bende şimdi bakarken aklımdan geçti
ben sana buzluğa az sperm at dediydimAmin yaaa.... inşallah... bunlarda aşılama hep ateş yükseldikten 4-5 gün sonra olmuş ya demekki progesteronlu haplar başladıktan sonra çatlıyor yumurta. Cyvlo progynova kullananlar ateş yükseldikten sonra da çalışmayı bırakmamalı sonucuna vardım ben. Dün veda çalışması yapıp yolladım eşimi spermler 4-5 gün dayansınlar içerde nolur sanki
bnm çok inceydi ya 6.5 mm gibiydi estrofem kullandım kalınlaşsın diye ama bida kontrole gitmeidm kaç olmuştu bilmiyorum 7-12 arası olması lazımdı sanırım 14mm den kalını 7den incesibde embriyo tutunmasını zorlaştırıomuş
Ay sen iki tane takip ediyosun oy kalabalık olacaksınız yahu ne güzel bişey ikisinin olması küçükken benim de olsa diye isterdim hep büyüdükçe akrabalarda ikiz çok belki benim de olur dedim ama şimdi hepsine razıyım çok şükür çabucak buyuyoz :)) kalp atışlarını kaçta duymustun canım ?Evet canim alttaki o kesenin gidishati yani bir gun onde cok guzel..tabi bunlar bebis buyudukce degisebiliyormus..mesela ben 7+0 gittim biri 6+4 biri 6+3 tu.3 4 gun geriden geliyordu..bu aciklar normal dedi drum gittikce normali yakalar dedi..hayirlisi ollsun kuzum..sAgliklica buyusun insallah bebislerimiz
ohhhh masallah sende ben gibi olmuşsun bi anda büyüyüvermis kereta yumurta@sumbulkokusuShinSeGi kızlar şimdi hastaneden geliyorum Dr yumurtama baktı 18.5 mm olmuş bir tanesi :) 5 gün önce 8 mm idi. Dr bana Protestan verdi kanamam oluyor diye. İki gün sonra tekrar bakacak yumurtama
bende arada karistiyorum estrafemi filanBenimde bu ay çorba oldu bünye. O değil estrofemde açık vermişim , günde 3 ondan 2 primoluttan 2 glifordan içiyorumestrafem bir eksik kalmış. Bir ara içmedim sanıp 2 tane içtim herhalde gün sayıyorum bitsinler de gliforumla başbaşa devam edeyim diye. Bir de inofolik aldım adet olunca onu da içeyim diyorum
Ciddi ciddi bu ay yunurtlamadığıma yumurtlamayacağıma inanmıştım ta ki şu son tabloları bulana kadarsen zaten ters psikolji yapmaya calisiyorsun dimiiiiiihani hep diyorlar yaa bu ay hic hamile kalmayi beklemiyordum filan deyip hamile cikiyorlar tamam kuzum tamam sen yumurtlamadin bu ay hamile filan kalamazsin
Hadi gözün aydın sıra pıtpıtlarini duymaktaeveeet yeni geldim ben kesemizi yolk sacımızı gördük ama bebiş yoktu henüz ortada karından baktı alttan bakmak istemedi belki ordan görürdük ama neyse artık haftaya çarşamba çağırdı onu görmeyegece uyuyamadım hiç heyecandan şimdi içim geçiyo iş yerinde
Kızlar hepinize en kısa zamanda nasip olsun inşallah
Rabbim şifa versin canım çabucak atlatsin ameliyatı babacığın inşallahyarın babam ameliyat olacak bugün yatışı yapıldı sabah kendi dpktoruma gidicem ordan babamın hastanesineAllah yardımcımız olsun
canim insallah hersey cok iyi gecer baban iyilesir dualarim sizinleyarın babam ameliyat olacak bugün yatışı yapıldı sabah kendi dpktoruma gidicem ordan babamın hastanesineAllah yardımcımız olsun
Ay inşallah haftaya çarşamba çağırdı duyar miyim ki o zaman kafam deli sorularHadi gözün aydın sıra pıtpıtlarini duymakta
bizde bu kafa varken... bu kadar bilgiliyken o iş zor cnmCiddi ciddi bu ay yunurtlamadığıma yumurtlamayacağıma inanmıştım ta ki şu son tabloları bulana kadarne vardı ffyi bu kadar kurcalayacak sanki 3 senede bir ay da ummadığım ay olsaydı keşke
bende arada karistiyorum estrafemi filanhatta gecen dogum kontrol hapi kullanirken de 1 tane icmeyi unutmustum ya kazara hamile kalsaydim mazallah napardim
Aminn canım herşey yolunda gitsin inşallah baban Şifa bulsun...yarın babam ameliyat olacak bugün yatışı yapıldı sabah kendi dpktoruma gidicem ordan babamın hastanesineAllah yardımcımız olsun
Evet canim ama stres hic bitmiyo..valla hayirlisi saglikli olsunda bizede sürpriz oldu bende icimden gecirirdim rabbim nasip etti hamdolsun..2 yumurtam vardi o ay iyi olan :) herhafta gidince rahat oluyorsun 2 haftaya cikti endise ediyorum nasillar diye minisler :)Ay sen iki tane takip ediyosun oy kalabalık olacaksınız yahu ne güzel bişey ikisinin olması küçükken benim de olsa diye isterdim hep büyüdükçe akrabalarda ikiz çok belki benim de olur dedim ama şimdi hepsine razıyım çok şükür çabucak buyuyoz :)) kalp atışlarını kaçta duymustun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?