Eski ateş ölçerinle devam et cnm tabloya onu gir ama merak ediyorsan yeni ile de ölç onu kağıda al yükselişi bekleyeceğiz bu ay progesteron geç salgılanacaktır belki de.Veson yeni ateş ölçer aldım 2 gündür onda ölçtüğümü giriyorum ff ye ama hiç bir değişiklik olmadı eskisiylede ölçüyorum aynı anda eski olanı dünü 36.1 gösteriyordu 36.3 girdim yeni olanda öyle çıktığı için ne yapıyım ben bu ay ateşime ne oldu böyle anlamadım
Bir de Bana Dr sen korunmayacaksın eşin korunacak dedi.yani demekki gebelik riski varki korun dedi diye düşünüyorumne kullanıyordu canım arkadaşın? yok kesin diye birşey olsa zaten doğum kontrol hapı olurdu üzerinde ısrarla doğum kontrol hapı değildir yazıyorVeson un kullandığı hapta. ama şöyle birşey var doğum kontrol hapı kullanırken bile hamile kalan var sonuçta. Veson un 15 de çatlamış olabilir yumurta onun tablodan çok emin değilim ama Elcanki ve benimkine bakarsan ateş progesteron kullanınca artıyor öncesi hep aynı.. yumurtlama olmamış diyorum buna bakarak. veson bizden 1 hafta geç başladı ilaca bu nedenle ilaç etkisini tam göstermeden yumurtlama olmuş olabilir onun ama normalden çok daha düşük seyretti ateşi progesteron başlayana kadar...
evet canım sağ altta ölçülen değerler yazıyor üstteki de sat a göre durumu ay maşallah inşallah böyle devam eder güzel haberler verir hep banaElmol şimdi anladım 5 week 5 day yani 5 hafta 5 gün sat a göre 6week 0 day 6 hafta 0 gün.bu da kesenin boyutuna göre maşallah Gelişimi gayet güzel
Tamam canm tşkler bilgi içinEski ateş ölçerinle devam et cnm tabloya onu gir ama merak ediyorsan yeni ile de ölç onu kağıda al yükselişi bekleyeceğiz bu ay progesteron geç salgılanacaktır belki de.
Rabbim bizlere de böyle tablolar nasip etsin inşallah ya.dedipin gibi korunurken bile hamile kalan var belli mi olur bir bakmışsın hamilesinVeson inanılmaz tablolar buldum. yumurtlama olmamış progesterondan dolayı ateş artmış diyeceğim ve sonunda hamilelik olan tablolar
Dikkatimi bir de ne çekti , aşılama progesteron başladıktan 4-5 gün sonra olmuş hep. eşim gitti gitmeyeydi çalışırdık mecburi mola oldu artık. cumartesi biraraya gelicez taa...
Eki Görüntüle 1918254 Eki Görüntüle 1918255 Eki Görüntüle 1918256 Eki Görüntüle 1918257 Eki Görüntüle 1918258 Eki Görüntüle 1918259
A aichazeyn son tablo senin tablonu hatırlattıVeson inanılmaz tablolar buldum. yumurtlama olmamış progesterondan dolayı ateş artmış diyeceğim ve sonunda hamilelik olan tablolar
Dikkatimi bir de ne çekti , aşılama progesteron başladıktan 4-5 gün sonra olmuş hep. eşim gitti gitmeyeydi çalışırdık mecburi mola oldu artık. cumartesi biraraya gelicez taa...
Eki Görüntüle 1918254 Eki Görüntüle 1918255 Eki Görüntüle 1918256 Eki Görüntüle 1918257 Eki Görüntüle 1918258 Eki Görüntüle 1918259
Amin yaaa.... inşallah... bunlarda aşılama hep ateş yükseldikten 4-5 gün sonra olmuş ya demekki progesteronlu haplar başladıktan sonra çatlıyor yumurta. Cyvlo progynova kullananlar ateş yükseldikten sonra da çalışmayı bırakmamalı sonucuna vardım ben. Dün veda çalışması yapıp yolladım eşimi spermler 4-5 gün dayansınlar içerde nolur sankiRabbim bizlere de böyle tablolar nasip etsin inşallah ya.dedipin gibi korunurken bile hamile kalan var belli mi olur bir bakmışsın hamilesin
İnşallah inşallah .dün Sümbülkokusu dayanıklı spermlerin tablolarını yollamıştı olmayacak iş değil yaniAmin yaaa.... inşallah... bunlarda aşılama hep ateş yükseldikten 4-5 gün sonra olmuş ya demekki progesteronlu haplar başladıktan sonra çatlıyor yumurta. Cyvlo progynova kullananlar ateş yükseldikten sonra da çalışmayı bırakmamalı sonucuna vardım ben. Dün veda çalışması yapıp yolladım eşimi spermler 4-5 gün dayansınlar içerde nolur sanki
@sumbulkokusudoğru kulanırsanız acı değil bir de keyifli oluyor.
küçük cam şişeye koydum ben hep yanımda oturdugum yerde. işaret parmagımı dilimle ıslatıp şişeden 6-7 tane alıyorum ve çiğniyorum. bunu durmadan yapıyorum. iğnemek artık bana keyıflı gelıyor. ben ılk denediğimde 1 cay kasıgı attım ağzıma tiksindim sakın öyle yapmayın siz de çok zorlanırsınız. bakın böyle böyle alın iyice çiğneyinben akşama kadar aklıma geldikçe çiğniyorum alışkanlık oldu
Eki Görüntüle 1917387
Maşallah çok güzel büyümüş birşeyler yaptın mı@sumbulkokusuShinSeGi kızlar şimdi hastaneden geliyorum Dr yumurtama baktı 18.5 mm olmuş bir tanesi :) 5 gün önce 8 mm idi. Dr bana Protestan verdi kanamam oluyor diye. İki gün sonra tekrar bakacak yumurtama
Evet aktardan bir karışım almıştım onu yiyorum bir aydır. İçinde hayıt tohumu polen arı sütü propolis maka ginsengi falan bir sürü bir şey var. Bir de hayıt tohumu ekstratı içiyorum şurup gibi bir ölçek.Maşallah çok güzel büyümüş birşeyler yaptın mı
Benim ilaçlarda çok büyük birgün boğazıma yapışacak diye korkumdan bol su ile içiyorumYa şu ilaç icememe fobim ne olacak glucophage a bir türlü başlayamadim vitaminde oda kocaman ilaçlar hergün ilaç içmek benim psikolojimi bozuyor antibiyotik bile 7 güne zor tamamlayan biriyim
Canım gerçekten de bayağı kalın ama bide bu çift duvar ölçümü falan olayı var acaba öyle bişey mi ki benim iğne olduğumda estrofem kullanarak 7.5 mm olmuştu sen igneni ne zaman olucan ?Veson canın endometrium kalınlığı hakkında bir şey biliyor Musun 14mm dedi sanki dr. Normal mi bu değer ?
Benimde bu ay çorba oldu bünye. O değil estrofemde açık vermişim , günde 3 ondan 2 primoluttan 2 glifordan içiyorumYa şu ilaç icememe fobim ne olacak glucophage a bir türlü başlayamadim vitaminde oda kocaman ilaçlar hergün ilaç içmek benim psikolojimi bozuyor antibiyotik bile 7 güne zor tamamlayan biriyim
Amin yaaa.... inşallah... bunlarda aşılama hep ateş yükseldikten 4-5 gün sonra olmuş ya demekki progesteronlu haplar başladıktan sonra çatlıyor yumurta. Cyvlo progynova kullananlar ateş yükseldikten sonra da çalışmayı bırakmamalı sonucuna vardım ben. Dün veda çalışması yapıp yolladım eşimi spermler 4-5 gün dayansınlar içerde nolur sanki
Hiç mi silik birşeyler yokValla benim test tertemiz negatif oldubugun baktim kanama baslar mi diyee.. ama yok.. insallah yarin gelirde bi rahatlarim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?