Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eski ateş ölçerinle devam et cnm tabloya onu gir ama merak ediyorsan yeni ile de ölç onu kağıda al yükselişi bekleyeceğiz bu ay progesteron geç salgılanacaktır belki de.

Bir de Bana Dr sen korunmayacaksın eşin korunacak dedi.yani demekki gebelik riski varki korun dedi diye düşünüyorum

Elmol şimdi anladım 5 week 5 day yani 5 hafta 5 gün sat a göre 6week 0 day 6 hafta 0 gün.bu da kesenin boyutuna göre maşallah Gelişimi gayet güzel
evet canım sağ altta ölçülen değerler yazıyor üstteki de sat a göre durumu ay maşallah inşallah böyle devam eder güzel haberler verir hep bana

Veson inanılmaz tablolar buldum. yumurtlama olmamış progesterondan dolayı ateş artmış diyeceğim ve sonunda hamilelik olan tablolar

Dikkatimi bir de ne çekti , aşılama progesteron başladıktan 4-5 gün sonra olmuş hep. eşim gitti gitmeyeydi çalışırdık mecburi mola oldu artık. cumartesi biraraya gelicez taa...

Rabbim bizlere de böyle tablolar nasip etsin inşallah ya.dedipin gibi korunurken bile hamile kalan var belli mi olur bir bakmışsın hamilesin

A aichazeyn son tablo senin tablonu hatırlattı

Rabbim bizlere de böyle tablolar nasip etsin inşallah ya.dedipin gibi korunurken bile hamile kalan var belli mi olur bir bakmışsın hamilesin
Amin yaaa.... inşallah... bunlarda aşılama hep ateş yükseldikten 4-5 gün sonra olmuş ya demekki progesteronlu haplar başladıktan sonra çatlıyor yumurta. Cyvlo progynova kullananlar ateş yükseldikten sonra da çalışmayı bırakmamalı sonucuna vardım ben. Dün veda çalışması yapıp yolladım eşimi spermler 4-5 gün dayansınlar içerde nolur sanki

İnşallah inşallah .dün Sümbülkokusu dayanıklı spermlerin tablolarını yollamıştı olmayacak iş değil yaniHayırlısı bakalım

@sumbulkokusu ShinSeGi kızlar şimdi hastaneden geliyorum Dr yumurtama baktı 18.5 mm olmuş bir tanesi :) 5 gün önce 8 mm idi. Dr bana Protestan verdi kanamam oluyor diye. İki gün sonra tekrar bakacak yumurtama

Ya şu ilaç icememe fobim ne olacak glucophage a bir türlü başlayamadim vitaminde oda kocaman ilaçlar hergün ilaç içmek benim psikolojimi bozuyor antibiyotik bile 7 güne zor tamamlayan biriyim

Ya şu ilaç icememe fobim ne olacak glucophage a bir türlü başlayamadim vitaminde oda kocaman ilaçlar hergün ilaç içmek benim psikolojimi bozuyor antibiyotik bile 7 güne zor tamamlayan biriyim
Benim ilaçlarda çok büyük birgün boğazıma yapışacak diye korkumdan bol su ile içiyorum

Veson canın endometrium kalınlığı hakkında bir şey biliyor Musun 14mm dedi sanki dr. Normal mi bu değer ?
Canım gerçekten de bayağı kalın ama bide bu çift duvar ölçümü falan olayı var acaba öyle bişey mi ki benim iğne olduğumda estrofem kullanarak 7.5 mm olmuştu sen igneni ne zaman olucan ?

Benimde bu ay çorba oldu bünye. O değil estrofemde açık vermişim , günde 3 ondan 2 primoluttan 2 glifordan içiyorum estrafem bir eksik kalmış. Bir ara içmedim sanıp 2 tane içtim herhalde gün sayıyorum bitsinler de gliforumla başbaşa devam edeyim diye. Bir de inofolik aldım adet olunca onu da içeyim diyorum

Valla benim test tertemiz negatif oldu bugun baktim kanama baslar mi diyee.. ama yok.. insallah yarin gelirde bi rahatlarim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…