- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
eveeet yeni geldim ben kesemizi yolk sacımızı gördük ama bebiş yoktu henüz ortada karından baktı alttan bakmak istemedi belki ordan görürdük ama neyse artık haftaya çarşamba çağırdı onu görmeyegece uyuyamadım hiç heyecandan şimdi içim geçiyo iş yerinde
Kızlar hepinize en kısa zamanda nasip olsun inşallah
eveeet yeni geldim ben kesemizi yolk sacımızı gördük ama bebiş yoktu henüz ortada karından baktı alttan bakmak istemedi belki ordan görürdük ama neyse artık haftaya çarşamba çağırdı onu görmeyegece uyuyamadım hiç heyecandan şimdi içim geçiyo iş yerinde
Bir yapmadigimiz o kalmisti onu da yaprirayim bariSaskinAnne cnm histereskopi olman da yarar var içeriye kamera ile girip ne var ne yok çıplak gözle Görüyor Dr.usg de yada hsg de görülemeyen Şeyler hist de görülebilir.her hist sonrası korunma verilmiyor.yapılan işleme göre Değişiyor.özellikle düşük sonrası yapışıklık olma riski var ve bu da tekrar düşüğe neden olabiliyormuş.umarım gerek kalmaz
Sen yumurtlama olmadi falan diyince ben herhalde korumuyorsunuz zannettim ama estrofem verince zaten bir nevi korunma oluyor korunmasan da yumurtlama olmuyor primolut neden verdi ki ben onu evlendiğimde kkullanmıştım birde tatile gidecektik o zaman duzenimi fena bozdu adetim zor oldu ates basmasi yaşadım tovbe ettim o ilaca onun yerine tatile gideceğimiz aman duphaston aliyorum artikyok canım bana da vermedi korunma doktor bu ay oldum histereskopi
Hsg cektirmedin mi? düşünüyorsun dimi bende yenilesem diye dusunuyordum ama histeroskopi yapilacaksa gerek yok herhaldebnm daha hsg m vile yok canım yanlış bilgilendirmiyim ama kürtahlardan sonra yağışıklık olabiliyomuş o da embriyonun tutunmasına engel olabiliyomuş eğer böyle bi durumun varsa problem çözüldüktwn sonra tüp daha mantıklı tabi ama bilen arkadaşlar yardımcı olsun sana
doğru canım oralarda bakınayım biraz ya kalp atışı alamayanlar falan daldım dün okumaya uyuyamadım gece acayip çarpıntı yaptıah cnm o aşamalara gelmeden kürtaj girdi araya maalesef o yüzden deneyimli anne adaylarına sor temmuz annelerine falan gir sor onlar bilir kesin çünkü kese boyutu bir süre belirleyici oluyor
Gozun aydin canim stres yapma sira pitpitlarda o da gelicek merak etme
çok sağolun kızlar inşallah sabırsızlıkla bekliyorumGözünaydın canım, darısı kalp atışlarına olsun inşallah:))
canim cizik atmak dışında rahimde bi işlem yapmazsa korunma vermez. bu şekilde transfer öncesi histeroskopi olan cok. hatta 3. denemeyi yaptirirsam bende yaptircamHistereskopi den sonra illaki korunma veriyorlar mi?
Benim doktor hist. arkasindan tup bebek yapacak hist. sirasinda rahime cizik atacak o sekilde soyledi ama simdi doktorumdan suphe ettim yani genelde herkes korunuyor
cnm ölçüm icin saat 10 cok geç. sabah 8 den önce hergün ayni saatte olcersen daha dogru sonuc alirsin. namaza kaltiginda olc meselaKizlar mrb. Size bir sorum olcakti . ben gecen ay dusuk yaptim en son kanamam bitince doktora gittim herseyimin normal oldugunu soyledi yani beta dusmus prolaktin dusmus tsh vs butun tahlillerim guzel cikmis . onun rahatligiyla tekrardan cocuk istedik korunmadik. Atesimi olcmeye basladim ve bu ay ilacsiz yumurtladigimi gordum normalde ilacsiz yumurtam buyumezdi . atesimi olcuyorum kizlar 36.gunum bugun atesim 36.7 cikti dunde oyle cikmisti benim kafama takilan tek sey sabah namazindan sonra uyuyorum 3 saat sonra tam 10.30da olcuyorum . 1 haftadir nerdeyse ben bi anda alarm calmadan uyaniyrm saate bakiyorum 9 geri hemen uyuyorum . sizce yanlis cikma ihtimali bu konuda nedir? Gozumu acip kapamam atesin seyrini degistirebilir mi? Biraz uzattim ama kusura bakmayin.
Yok cnm okuma zaten öyle Şeyler sen sorunu sor çıkdoğru canım oralarda bakınayım biraz ya kalp atışı alamayanlar falan daldım dün okumaya uyuyamadım gece acayip çarpıntı yaptı
canim rahim filmi ile tupler kontrol ediliyormus yapisiklik var mi diye histeroskopide sadece rahim inceleniyormus.Bir yapmadigimiz o kalmisti onu da yaprirayim bariinsaallah bisey yoktur yani ameliyatin 2 yil sonrasi bebek tutmustu doktor iyi birsey dedi ama kurtaj sonrasi yapilan tedavi iptal olunca sorun var mi yokmu anlayamadik insaallah gerek kalmaz ama iste dedigim gibi benim dogal yolla olmuyor bir umut ugrasiyoruz esim de bıktı bende
Sen yumurtlama olmadi falan diyince ben herhalde korumuyorsunuz zannettim ama estrofem verince zaten bir nevi korunma oluyor korunmasan da yumurtlama olmuyor primolut neden verdi ki ben onu evlendiğimde kkullanmıştım birde tatile gidecektik o zaman duzenimi fena bozdu adetim zor oldu ates basmasi yaşadım tovbe ettim o ilaca onun yerine tatile gideceğimiz aman duphaston aliyorum artik
Hsg cektirmedin mi? düşünüyorsun dimi bende yenilesem diye dusunuyordum ama histeroskopi yapilacaksa gerek yok herhalde
canim rahim filmi ile tupler kontrol ediliyormus yapisiklik var mi diye histeroskopide sadece rahim inceleniyormus.
canim cizik atmak dışında rahimde bi işlem yapmazsa korunma vermez. bu şekilde transfer öncesi histeroskopi olan cok. hatta 3. denemeyi yaptirirsam bende yaptircam
Bir yapmadigimiz o kalmisti onu da yaprirayim bariinsaallah bisey yoktur yani ameliyatin 2 yil sonrasi bebek tutmustu doktor iyi birsey dedi ama kurtaj sonrasi yapilan tedavi iptal olunca sorun var mi yokmu anlayamadik insaallah gerek kalmaz ama iste dedigim gibi benim dogal yolla olmuyor bir umut ugrasiyoruz esim de bıktı bende
Sen yumurtlama olmadi falan diyince ben herhalde korumuyorsunuz zannettim ama estrofem verince zaten bir nevi korunma oluyor korunmasan da yumurtlama olmuyor primolut neden verdi ki ben onu evlendiğimde kkullanmıştım birde tatile gidecektik o zaman duzenimi fena bozdu adetim zor oldu ates basmasi yaşadım tovbe ettim o ilaca onun yerine tatile gideceğimiz aman duphaston aliyorum artik
Hsg cektirmedin mi? düşünüyorsun dimi bende yenilesem diye dusunuyordum ama histeroskopi yapilacaksa gerek yok herhalde
Hemen inceliyorum canımYok cnm okuma zaten öyle Şeyler sen sorunu sor çık
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ebelikte-gebelik-kesesi-kac-mm-olmali.426435/
Buraya biraz gir bak cnm
İnşallah canım stres ara ara vuruyor bazen herşeyi bilmemek mi daha güzel acaba diyorum
Amin inşallah canım sizler de güzel haberler verin birlikte olsun bu bekleyiş inşallahelmol çok sevindim canım hayirlisiyla sağlıkla ilerlesin inşallah canım darısı bizlerinde başına
Gozun aydin canim cok sevindim darisi kalp atislarina insallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallaheveeet yeni geldim ben kesemizi yolk sacımızı gördük ama bebiş yoktu henüz ortada karından baktı alttan bakmak istemedi belki ordan görürdük ama neyse artık haftaya çarşamba çağırdı onu görmeyegece uyuyamadım hiç heyecandan şimdi içim geçiyo iş yerinde
tüp bebek icin rahim filmine gerek yok zaten cnm tuplerle bi işi olmucak yeniden cektirme boşver. ama histeroskopi denemekte fayda var. bilmez miyim3 yil oldu film cekileli doktorum da yeniden cektir demedi diye cektirmedim zaten anestezi almamistim bi deli cesareti oyle cektirmistim cok zor olmuştu
Banada doktor ara vermeden 3. deneme diyor ama gozum yemiyor ne kadar zorlu bir surec sen biliyorsun Allah yardimcimiz olsun
İnşallah canım heyecanla bekliyorum şimdi Allah ım herkese nasip etsin sağlıkla kucağına almayı daGozun aydin canim cok sevindim darisi kalp atislarina insallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?