Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gozun aydin canim stres yapma sira pitpitlarda o da gelicek merak etme

Gözünaydın canım, darısı kalp atışlarına olsun inşallah:))

Bir yapmadigimiz o kalmisti onu da yaprirayim bari insaallah bisey yoktur yani ameliyatin 2 yil sonrasi bebek tutmustu doktor iyi birsey dedi ama kurtaj sonrasi yapilan tedavi iptal olunca sorun var mi yokmu anlayamadik insaallah gerek kalmaz ama iste dedigim gibi benim dogal yolla olmuyor bir umut ugrasiyoruz esim de bıktı bende
yok canım bana da vermedi korunma doktor bu ay oldum histereskopi
Sen yumurtlama olmadi falan diyince ben herhalde korumuyorsunuz zannettim ama estrofem verince zaten bir nevi korunma oluyor korunmasan da yumurtlama olmuyor primolut neden verdi ki ben onu evlendiğimde kkullanmıştım birde tatile gidecektik o zaman duzenimi fena bozdu adetim zor oldu ates basmasi yaşadım tovbe ettim o ilaca onun yerine tatile gideceğimiz aman duphaston aliyorum artik
Hsg cektirmedin mi? düşünüyorsun dimi bende yenilesem diye dusunuyordum ama histeroskopi yapilacaksa gerek yok herhalde

ah cnm o aşamalara gelmeden kürtaj girdi araya maalesef o yüzden deneyimli anne adaylarına sor temmuz annelerine falan gir sor onlar bilir kesin çünkü kese boyutu bir süre belirleyici oluyor
doğru canım oralarda bakınayım biraz ya kalp atışı alamayanlar falan daldım dün okumaya uyuyamadım gece acayip çarpıntı yaptı

Histereskopi den sonra illaki korunma veriyorlar mi?
Benim doktor hist. arkasindan tup bebek yapacak hist. sirasinda rahime cizik atacak o sekilde soyledi ama simdi doktorumdan suphe ettim yani genelde herkes korunuyor
canim cizik atmak dışında rahimde bi işlem yapmazsa korunma vermez. bu şekilde transfer öncesi histeroskopi olan cok. hatta 3. denemeyi yaptirirsam bende yaptircam

cnm ölçüm icin saat 10 cok geç. sabah 8 den önce hergün ayni saatte olcersen daha dogru sonuc alirsin. namaza kaltiginda olc mesela

Son düzenleme:
canim rahim filmi ile tupler kontrol ediliyormus yapisiklik var mi diye histeroskopide sadece rahim inceleniyormus.

canim rahim filmi ile tupler kontrol ediliyormus yapisiklik var mi diye histeroskopide sadece rahim inceleniyormus.
canim cizik atmak dışında rahimde bi işlem yapmazsa korunma vermez. bu şekilde transfer öncesi histeroskopi olan cok. hatta 3. denemeyi yaptirirsam bende yaptircam

3 yil oldu film cekileli doktorum da yeniden cektir demedi diye cektirmedim zaten anestezi almamistim bi deli cesareti oyle cektirmistim cok zor olmuştu
Banada doktor ara vermeden 3. deneme diyor ama gozum yemiyor ne kadar zorlu bir surec sen biliyorsun Allah yardimcimiz olsun

Evet canım korunma vermedi ama ilaçlar korudu zaten boşuna heyecan yaptık ilk aydan korunmayacağız belki hemen hamilelik olur diye. ortada yumurta yok tabii o kadar çalışma boşuna oldu primolutu progesteron niyetine verdi canım neden bu marka verdiğini bilmiyorum. dün başladım içmeye bir yan etkisi yok şu anda inşallah olmaz da. olsa da 15 gün dayanıcaz artık...
Ben de hiç bu kadar hormon kullanmamıştım bu ilk oluyor Şifa olsunlar insallah

Kızlar bu bel açılması işini bence bi araştırın bel çektirmeyi babaannem böyle hamile kalmış benim resmen açıktı kadın önce baktı sonra Kupa koydu çekti.ben bu önemli bişey gelecek nesillere aktarırız diye güzelce öğrendim kadından dün akşam eşime baktık baya açıkmış beli sonra ona kupa taktik sabah tekrar baktık resmen kapanmış şok oldum.kadin bana dedi ki belin böyle açıkken kaç kere daha hamile kalsan yinede düşerdi durmazdi dedi forumda da böyle yaptırıp hamile kalanlar varmış

Gozun aydin canim cok sevindim darisi kalp atislarina insallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

tüp bebek icin rahim filmine gerek yok zaten cnm tuplerle bi işi olmucak yeniden cektirme boşver. ama histeroskopi denemekte fayda var. bilmez miyim benimde psikolojim o kadar bozulduki dün b12 ignesi yaptirdim yapan kadina nolur acitmayin dedim cocuk gibi. halbuki açıdigi filan yok ama ben artik kaldiramiyorum zaman gecmesi unutmam lazim. en az 3-4 ay gecmeden yeniden tüp bebek tedavisine baslayamam bende.

Gozun aydin canim cok sevindim darisi kalp atislarina insallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
İnşallah canım heyecanla bekliyorum şimdi Allah ım herkese nasip etsin sağlıkla kucağına almayı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…