Cahil zamanımda da olmadı ki... doktorun biyokimyasal gebelik bu merak etme deyip odadan çıkışını unutamıyorum. biyokimyasal gebelik ne , merak etmemem gereken şey ne, gebelik devam mı ediyor, kanama neden var??? bin tane soru geldi aklıma hiçbişey soramadım.. dondum kaldım.. sonra kendime gelip peşine gittim doktorun biyokimyasal gebelik ne diye... sonra zaten koşarak ve ağlayarak çıktım hastaneden...bizde bu kafa varken... bu kadar bilgiliyken o iş zor cnmbiraz cahil olmak lazim
Yok canim bembeyazHiç mi silik birşeyler yok
Ben hormon kullana kullana hormonlu et tavugu gibi oldum insaallah fazla kullanmak zorunda kalmazsin yoksa yeni kilolar ile mutlu mesut yasamaya alisirsin canimEvet canım korunma vermedi ama ilaçlar korudu zaten boşuna heyecan yaptık ilk aydan korunmayacağız belki hemen hamilelik olur diye. ortada yumurta yok tabii o kadar çalışma boşuna olduprimolutu progesteron niyetine verdi canım neden bu marka verdiğini bilmiyorum. dün başladım içmeye bir yan etkisi yok şu anda inşallah olmaz da. olsa da 15 gün dayanıcaz artık...
Ben de hiç bu kadar hormon kullanmamıştım bu ilk oluyorŞifa olsunlar insallah
Menogon kullandin mi o nasil biseydir yarabbim er tedavimde verdi yuriyemiyorum ondan sonratüp bebek icin rahim filmine gerek yok zaten cnm tuplerle bi işi olmucak yeniden cektirme boşver. ama histeroskopi denemekte fayda var. bilmez miyimbenimde psikolojim o kadar bozulduki dün b12 ignesi yaptirdim yapan kadina nolur acitmayin dedim cocuk gibi. halbuki açıdigi filan yok ama ben artik kaldiramiyorum zaman gecmesi unutmam lazim. en az 3-4 ay gecmeden yeniden tüp bebek tedavisine baslayamam bende.
Bu pprogesta bi bana etki etmiyor herhalde benim atesimde hic bir oymama yapmiyor ya zaten 0.1 derece fark ancak yapar normalde bana onu da yapmıyorne kullanıyordu canım arkadaşın? yok kesin diye birşey olsa zaten doğum kontrol hapı olurdu üzerinde ısrarla doğum kontrol hapı değildir yazıyorVeson un kullandığı hapta. ama şöyle birşey var doğum kontrol hapı kullanırken bile hamile kalan var sonuçta. Veson un 15 de çatlamış olabilir yumurta onun tablodan çok emin değilim ama Elcanki ve benimkine bakarsan ateş progesteron kullanınca artıyor öncesi hep aynı.. yumurtlama olmamış diyorum buna bakarak. veson bizden 1 hafta geç başladı ilaca bu nedenle ilaç etkisini tam göstermeden yumurtlama olmuş olabilir onun ama normalden çok daha düşük seyretti ateşi progesteron başlayana kadar...
Bana da haftalık takibe alıcam seni şimdi dedi bakalım haftaya ne dicek stres hiç bitmiyo sanırım sağlıkla alalım kucağımıza hamilelige de alışma süresi var sanırım giderek yatisir streslerEvet canim ama stres hic bitmiyo..valla hayirlisi saglikli olsunda bizede sürpriz oldu bende icimden gecirirdim rabbim nasip etti hamdolsun..2 yumurtam vardi o ay iyi olan :) herhafta gidince rahat oluyorsun 2 haftaya cikti endise ediyorum nasillar diye minisler :)
Kalp atisi 7+0 da gittim..onlara gore 6+4 6+3 de duydum canim
Veson bak ffnin bana bugünkü notu :The progesterone supplement that you are taking may cause a thermal shift.This thermal shift would not be a sign of ovulation.
Aldığın progesteron ilacı vücut ısısında yükselişe neden olabilir. bu yükseliş ovulasyonun bir işareti olmayacaktır.
ateşim beklediğim üzere yükselişe geçti. yarın da yükselişe devam ederse net olarak anlaşılır...
hasta no yok sorun orada canım. yarın hastaneyı arayıp almayı deneyecegım ama pek sanmıyorum vereceklerını . mhrs yardıma maıl attım e nabızdan bakın yazmıs ama e nabızda da yokdediğim şekilde 2005 yılını bile görüyorum ben hasta no ile
yataktan cıkmadıgın müddetçe değişmez. ben 1-2 defa hıc uyumadan 2-2.5 saat yatakta kalarak ölçtum o bıle dogru benceKizlar mrb. Size bir sorum olcakti . ben gecen ay dusuk yaptim en son kanamam bitince doktora gittim herseyimin normal oldugunu soyledi yani beta dusmus prolaktin dusmus tsh vs butun tahlillerim guzel cikmis . onun rahatligiyla tekrardan cocuk istedik korunmadik. Atesimi olcmeye basladim ve bu ay ilacsiz yumurtladigimi gordum normalde ilacsiz yumurtam buyumezdi . atesimi olcuyorum kizlar 36.gunum bugun atesim 36.7 cikti dunde oyle cikmisti benim kafama takilan tek sey sabah namazindan sonra uyuyorum 3 saat sonra tam 10.30da olcuyorum . 1 haftadir nerdeyse ben bi anda alarm calmadan uyaniyrm saate bakiyorum 9 geri hemen uyuyorum . sizce yanlis cikma ihtimali bu konuda nedir? Gozumu acip kapamam atesin seyrini degistirebilir mi? Biraz uzattim ama kusura bakmayin.
gördüm canım keseyi 10 mm kese içinde yolk saç da var ama ne kadarlık oluyo onu sormayı unuttum kese boyutuna göre hafta belli oluyo muydu ?
yok cnm menagon kullanmadim. gonal f, merional, cedrotide kullandim. bak hala kullanmadigim ilaclar var nasil eksik kalmis oBen hormon kullana kullana hormonlu et tavugu gibi oldum insaallah fazla kullanmak zorunda kalmazsin yoksa yeni kilolar ile mutlu mesut yasamaya alisirsin canim
Menogon kullandin mi o nasil biseydir yarabbim er tedavimde verdi yuriyemiyorum ondan sonra
Bu pprogesta bi bana etki etmiyor herhalde benim atesimde hic bir oymama yapmiyor ya zaten 0.1 derece fark ancak yapar normalde bana onu da yapmıyor
ooooo... harikaKızlar transferim yarın 3 ten sonra olacakmış...
canim tahlil kagidinda yazan ilk iki faktör var ya asil gebelik icin önemli olan onlarmis. benim sadece o ikisine bakıldı. diğer faktorlerde pihtilasma çıksa bile düşüge sebep olmazmis.genetik doktoru söyledi tüp bebek doktorum da dogru söylemiş dediKızlar kan pıhtılasma sonucumda homozigot mutant cıktı.onceki dr yoktu genç bi dr vardı az pıhtılasma var dedi gebelikte coraspirin folikasit kullanman gerekicek falan dedi ama internette tam tersi kotu bi tablo çizilmiş bu sebeple cok dusuk yapan olmus gerci ben hiç hamile kalamadım ama sukurki ogrendim bu durumu..tüp bebek druma attım cevap gelmedi henüz..
Eşiminde mikro delasyon testi normal cıktı şükür
Bugun kromozomları verdik bir ay sonra sonuclar cıkacakmıs
zafrina89 cok gecmis olsun acil şifalar dilerim babana
Canım nasıl anlayacaz belimiz açık mı diye kupa nasıl takılıyor detaylı anlatırmısınKızlar bu bel açılması işini bence bi araştırın bel çektirmeyi babaannem böyle hamile kalmış benim resmen açıktı kadın önce baktı sonra Kupa koydu çekti.ben bu önemli bişey gelecek nesillere aktarırız diye güzelce öğrendim kadından dün akşam eşime baktık baya açıkmış beli sonra ona kupa taktik sabah tekrar baktık resmen kapanmış şok oldum.kadin bana dedi ki belin böyle açıkken kaç kere daha hamile kalsan yinede düşerdi durmazdi dedi forumda da böyle yaptırıp hamile kalanlar varmış
Ayy cok sevindim tesekkurler canimcanim tahlil kagidinda yazan ilk iki faktör var ya asil gebelik icin önemli olan onlarmis. benim sadece o ikisine bakıldı. diğer faktorlerde pihtilasma çıksa bile düşüge sebep olmazmis.genetik doktoru söyledi tüp bebek doktorum da dogru söylemiş dedi
emin degılım ama okuduguma gore bu deger cok yuksek hamılelıgı engelleyıcı dıye okumustumVeson canın endometrium kalınlığı hakkında bir şey biliyor Musun 14mm dedi sanki dr. Normal mi bu değer ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?