Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizde bu kafa varken... bu kadar bilgiliyken o iş zor cnm biraz cahil olmak lazim
Cahil zamanımda da olmadı ki... doktorun biyokimyasal gebelik bu merak etme deyip odadan çıkışını unutamıyorum. biyokimyasal gebelik ne , merak etmemem gereken şey ne, gebelik devam mı ediyor, kanama neden var??? bin tane soru geldi aklıma hiçbişey soramadım.. dondum kaldım.. sonra kendime gelip peşine gittim doktorun biyokimyasal gebelik ne diye... sonra zaten koşarak ve ağlayarak çıktım hastaneden...

Ayyy gayet neşeli idim yine bozdum moralimi ani duygu geçişleri yaşıyorum ağlamakla kahkahalar atmak arasında gidip geliyorum bu ay. estrofemle primolut yaptı beni hep böyle

Ben hormon kullana kullana hormonlu et tavugu gibi oldum insaallah fazla kullanmak zorunda kalmazsin yoksa yeni kilolar ile mutlu mesut yasamaya alisirsin canim

Menogon kullandin mi o nasil biseydir yarabbim er tedavimde verdi yuriyemiyorum ondan sonra

Bu pprogesta bi bana etki etmiyor herhalde benim atesimde hic bir oymama yapmiyor ya zaten 0.1 derece fark ancak yapar normalde bana onu da yapmıyor

Bana da haftalık takibe alıcam seni şimdi dedi bakalım haftaya ne dicek stres hiç bitmiyo sanırım sağlıkla alalım kucağımıza hamilelige de alışma süresi var sanırım giderek yatisir stresler

Veson bak ffnin bana bugünkü notu :The progesterone supplement that you are taking may cause a thermal shift.This thermal shift would not be a sign of ovulation.

ff bana niye not yazmıyor ?

nerede canım not yeri ?

sen vip üye misin yoksa ?

dediğim şekilde 2005 yılını bile görüyorum ben hasta no ile
hasta no yok sorun orada canım. yarın hastaneyı arayıp almayı deneyecegım ama pek sanmıyorum vereceklerını . mhrs yardıma maıl attım e nabızdan bakın yazmıs ama e nabızda da yok

yataktan cıkmadıgın müddetçe değişmez. ben 1-2 defa hıc uyumadan 2-2.5 saat yatakta kalarak ölçtum o bıle dogru bence

Kızlar kan pıhtılasma sonucumda homozigot mutant cıktı.onceki dr yoktu genç bi dr vardı az pıhtılasma var dedi gebelikte coraspirin folikasit kullanman gerekicek falan dedi ama internette tam tersi kotu bi tablo çizilmiş bu sebeple cok dusuk yapan olmus gerci ben hiç hamile kalamadım ama sukurki ogrendim bu durumu..tüp bebek druma attım cevap gelmedi henüz..
Eşiminde mikro delasyon testi normal cıktı şükür
Bugun kromozomları verdik bir ay sonra sonuclar cıkacakmıs

zafrina89 cok gecmis olsun acil şifalar dilerim babana

Eklentiler

• _20161128_195420.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 46
yok cnm menagon kullanmadim. gonal f, merional, cedrotide kullandim. bak hala kullanmadigim ilaclar var nasil eksik kalmis o ilk kendiligimden hamile kaldigimda progestan igne mahfetmisti beni bi de hergun yapılıyordu sonuc kimyasal gebelik ve berbat iğne acıları

canim tahlil kagidinda yazan ilk iki faktör var ya asil gebelik icin önemli olan onlarmis. benim sadece o ikisine bakıldı. diğer faktorlerde pihtilasma çıksa bile düşüge sebep olmazmis.genetik doktoru söyledi tüp bebek doktorum da dogru söylemiş dedi

Canım nasıl anlayacaz belimiz açık mı diye kupa nasıl takılıyor detaylı anlatırmısın

Ayy cok sevindim tesekkurler canim
Valla drdan daha cok sizlere guveniyorum ins kromozom da iyi cıkar

denizege34 canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişin inşallah

denizege34 transferinin sonucu güzel olsun inşallah

kızlar babamın ameliyatı sabah 7.30 ile 8 arasında başlıcakmış kendi doktoruma gitmekten vazgeçtim bu ayı boş geçicem bi arkadaşımın kardeşi kadın doğum uzmanı stres yapma ztn bi problemin yok gençsin olur mutlaka biraz kendi haline bırak diyo vu ayı klomensiz geçirmeye karar verdm ztn klomen kullansam da çalışmalar işkenceye dönüşcekti babamın durumundan ötürü sonra hsg ile devam ederim artık bi kaç ay bırakcam kendi haşine

Veson canın endometrium kalınlığı hakkında bir şey biliyor Musun 14mm dedi sanki dr. Normal mi bu değer ?
emin degılım ama okuduguma gore bu deger cok yuksek hamılelıgı engelleyıcı dıye okumustum

kızlara soralım.... inşalla öyle degıldır. doktor bır sey demedı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…