Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 20 yaşında bel fıtıgı ameliyatı oldum cok agrılar cektim yardımsız iki adım dahi atamıyordum hamdolsun o günleri atlattım.niye anlatıyorum belimizin acıgını kapatcaz diye fıtık sahibi olmayın.
Disk kayması yırtık vs pek cok aksi durum yasayabilirsiniz..bel saglıgı cok onemli kızlar aman diyim..
Gebelikle bel acıklıgı ilişkisini bilmiyorum esasen mantıklıda gelmiyor ama emin olun en onemli sey sizin saglıgınız..

Bdvde konu acılmıs..cok zor bi hastalık gercekten

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayatima-son-vermeyi-dusundum.970237/

Son düzenleme:
saracoğlu amh yukselır dıyor cok ıddıalı bır bak vıdeolarına kürlerı var ve amh o olanlarda artıs olanlar varmış canım amh cok rısklı . beklemek dezavantaj

Progestan igne bende apse yaptı doktora sordum crinone jeli ikiye cikar dedi oyle bir aci yok ya ne aciyordu o igne yapilinca insaallah aybi seyleri yasamadan kendiliginden gelir bebisler

Kızlar transferim yarın 3 ten sonra olacakmış...

Canım hayırlı olsun şimdiden inşallah bebiş gelsin. Heyecan yaptım baa uzun oldu senin süreç.

Canım inşallah vesile olur ama bu tarz şeyler yapan birini bulmak zor bulsak da nasıl güvencez. Bel bide yani. Siz kendiniz nasıl yaptınız orasını da anlamadım ama

yarın babam ameliyat olacak bugün yatışı yapıldı sabah kendi dpktoruma gidicem ordan babamın hastanesine Allah yardımcımız olsun

Canım inşallah hemencecik geçer ameliyatı allah şifa versin. Dualarımız babanla.

Cnm bir yerde mi okudun bunu merak ettim?? Benim cuma günü 13 mm idi. Hala östrojen bantlarini kullanıyorum,sonuç alıncaya kadar kullanicakmisim. Bir sorun olsa Dr keserdi sanki

Cnm bir yerde mi okudun bunu merak ettim?? Benim cuma günü 13 mm idi. Hala östrojen bantlarini kullanıyorum,sonuç alıncaya kadar kullanicakmisim. Bir sorun olsa Dr keserdi sanki
bnm 6.26mm çıkınca o ay melissa81 in daha kalın olmasına rağmen estrofem vermişti doktoru 10un üzerine çıkmıştı onun değeri o ara bana nie vermedi diye ararştırırken okumuştm başka başka yerlerde kızlarla da muhabbeti olmuştu 7den az 14 ten çok gebeliğe engel teşkil oluo die canım ama senin doktor kontrolünde bi problem teşkil etseydi illa ki önlem alırdı sen takılma böylr şeylere inşallah güzel olcak sonuç

evet canım ben okudum . benım hep 7 mm ve 8 mm cıkıyordu bırı bana ınce sankı demişti kafama takılmıstı arastırdım. 14 mm de hamile kalınamaz yazıyordu internette. dogrusu ne bilmiyorum ama bilmek lazım önmeli

Sen primolut niye içiyordun ben umre için doğum kontrol hapını doktora gidip değiştirdim primolut verdi bana

Canım nasıl anlayacaz belimiz açık mı diye kupa nasıl takılıyor detaylı anlatırmısın
Esnemeyen bir ipi uzunca ikiye katliyorsun canım sonra ortasına bi düğüm atıp kuyruk sokumunun üstünden yani belimizin tam orta yerine birisi o düğümü işaret parmağıyla tutuyor sonra ipi belimizin sağ ve solundan dolandirip tam göbek deligimizin orta yerinde birleştirip o noktaları tutup içinden çıkıyoruz ipin sonra biri düğüm attığımız noktadan tutup ipleri birleştiriyoruz eğer göbek deliğinde birlestirdigimiz noktalar yan yana gelmezde biri aşağı biri yukarı kalırsa o arası kadar açıklık var demek oluyo

Canim bana kadın yaptı eşime kayinvalidem yaptı o biliyor yapmayı zarar verecek bişey yok bence tabi herkesin kendi fikri

Canım gerçekten de bayağı kalın ama bide bu çift duvar ölçümü falan olayı var acaba öyle bişey mi ki benim iğne olduğumda estrofem kullanarak 7.5 mm olmuştu sen igneni ne zaman olucan ?

elmol Canım bana iğne vermeyecek galiba bilmiyorum aslında ilk kez gittim yumurta takibine, sadece Çarşamba günü tekrar gel ilişki önereceğim dedi.

Canim ben catlatma ignesi yapmadan birgun once 10 mm diye hatirliyorum cok iyi demisti 3 gun daha estrafem kullanip biraktim..anca seninki kadar olmustur ilacla bence iyi..catlatma ignesini ne zaman vuracaksin bence kivama gelmis yumurta

Canım iğne hakkında bir şey demedi doktor. Dr rahim duvarı kalınlığı için notlarına kalın yazdı ama başka bir şey söylemedi.

ohhhh masallah sende ben gibi olmuşsun bi anda büyüyüvermis kereta yumurta benimki 19mm idi doktor catlamak üzere dedi ama catlamayadabilir deyince zorla catlatma ignesi yazdirdim
Benim tablolarıma bakarsan aslında çatlama problemi yok gibi görünüyor, belki de iğneye gerek kalmaz, 2 gün sonra tekrar bakacağız yumurtaya.

çok ıyı
canım çöek otu mu işe yaramışş
Çörek otunu sadece bu sabah Yedim canım o da hemen işe yaramaz herhalde :)

emin degılım ama okuduguma gore bu deger cok yuksek hamılelıgı engelleyıcı dıye okumustum

kızlara soralım.... inşalla öyle degıldır. doktor bır sey demedı mı
iiz canım Dr sadece yüksek dedi ama gebeliği engeller falan demedi ve progesteron hapı verdi bugünden itibaren başlayacağım 200 mg

Kızlar herkese iyi Akşamlar benim internet kotam bitti bşr süre giremeyeceğim işyerinde fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım ateş ölçer tüm arkadaşlar kendinize iyi bakın her baktıkça bir hamile haberi almak ümidi ile hepinizi seviyorum

Anladim canim hayirlisi olsun sen iliskini ihmal etme guzel buyumus yumurta insallah bebis olsun sonu :)

Cok farkli bi yöntemmiş detaylı anlattin ama yinede karışık geldi bana bunu ayaktamı yapacaz içinden cıkıcaz yazdinda ayakta cıkılır heralde göbek deligimize uzanan iplerin ucunada dügümmü atcaz yine belirlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…