saracoğlu amh yukselır dıyor cok ıddıalı bır bak vıdeolarına kürlerı var ve amh o olanlarda artıs olanlar varmış canım amh cok rısklı . beklemek dezavantajAmh değerim 0,77 ... yaşım 34... eşimde çok şükür sıkıntı yok ama yaşı oldu 45... çok fazla lüksüm var mı sizcedr lar yumurta takibi yapıyor her ay. Sizde haklısın tabiki bu bir tercih. Ben sadece bu kadar kendinle uğraşmanın biraz yorucu olduğundan bahsettim. Günleri gerilmeden sakince takip etmek dr kontrolünde daha garantidir.ateşle takip sürekli beyninizi meşgul eder ki bu da günlük yaşamdan kopmak demektir. Benim yarın kontrolüm var dr da.yumurtlama günlerim şu ara. Bakalım bu ay hayırlı olur inş :)
Progestan igne bende apse yaptı doktora sordum crinone jeli ikiye cikar dedi oyle bir aci yok ya ne aciyordu o igne yapilinca insaallah aybi seyleri yasamadan kendiliginden gelir bebisleryok cnm menagon kullanmadim. gonal f, merional, cedrotide kullandim. bak hala kullanmadigim ilaclar var nasil eksik kalmis oilk kendiligimden hamile kaldigimda progestan igne mahfetmisti beni bi de hergun yapılıyordu sonuc kimyasal gebelik ve berbat iğne acıları
Kızlar transferim yarın 3 ten sonra olacakmış...
Kızlar bu bel açılması işini bence bi araştırın bel çektirmeyi babaannem böyle hamile kalmış benim resmen açıktı kadın önce baktı sonra Kupa koydu çekti.ben bu önemli bişey gelecek nesillere aktarırız diye güzelce öğrendim kadından dün akşam eşime baktık baya açıkmış beli sonra ona kupa taktik sabah tekrar baktık resmen kapanmış şok oldum.kadin bana dedi ki belin böyle açıkken kaç kere daha hamile kalsan yinede düşerdi durmazdi dedi forumda da böyle yaptırıp hamile kalanlar varmış
yarın babam ameliyat olacak bugün yatışı yapıldı sabah kendi dpktoruma gidicem ordan babamın hastanesineAllah yardımcımız olsun
bnm çok inceydi ya 6.5 mm gibiydi estrofem kullandım kalınlaşsın diye ama bida kontrole gitmeidm kaç olmuştu bilmiyorum 7-12 arası olması lazımdı sanırım 14mm den kalını 7den incesibde embriyo tutunmasını zorlaştırıomuşmissdincer
yarın babam ameliyat olacak bugün yatışı yapıldı sabah kendi dpktoruma gidicem ordan babamın hastanesineAllah yardımcımız olsun
bnm 6.26mm çıkınca o ay melissa81 in daha kalın olmasına rağmen estrofem vermişti doktoru 10un üzerine çıkmıştı onun değeri o ara bana nie vermedi diye ararştırırken okumuştm başka başka yerlerde kızlarla da muhabbeti olmuştu 7den az 14 ten çok gebeliğe engel teşkil oluo die canım ama senin doktor kontrolünde bi problem teşkil etseydi illa ki önlem alırdı sen takılma böylr şeylere inşallah güzel olcak sonuçCnm bir yerde mi okudun bunu merak ettim?? Benim cuma günü 13 mm idi. Hala östrojen bantlarini kullanıyorum,sonuç alıncaya kadar kullanicakmisim. Bir sorun olsa Dr keserdi sanki
evet canım ben okudum . benım hep 7 mm ve 8 mm cıkıyordu bırı bana ınce sankı demişti kafama takılmıstı arastırdım. 14 mm de hamile kalınamaz yazıyordu internette. dogrusu ne bilmiyorum ama bilmek lazım önmeliCnm bir yerde mi okudun bunu merak ettim?? Benim cuma günü 13 mm idi. Hala östrojen bantlarini kullanıyorum,sonuç alıncaya kadar kullanicakmisim. Bir sorun olsa Dr keserdi sanki
Sen primolut niye içiyordun ben umre için doğum kontrol hapını doktora gidip değiştirdim primolut verdi banaBenimde bu ay çorba oldu bünye. O değil estrofemde açık vermişim , günde 3 ondan 2 primoluttan 2 glifordan içiyorumestrafem bir eksik kalmış. Bir ara içmedim sanıp 2 tane içtim herhalde gün sayıyorum bitsinler de gliforumla başbaşa devam edeyim diye. Bir de inofolik aldım adet olunca onu da içeyim diyorum
Esnemeyen bir ipi uzunca ikiye katliyorsun canım sonra ortasına bi düğüm atıp kuyruk sokumunun üstünden yani belimizin tam orta yerine birisi o düğümü işaret parmağıyla tutuyor sonra ipi belimizin sağ ve solundan dolandirip tam göbek deligimizin orta yerinde birleştirip o noktaları tutup içinden çıkıyoruz ipin sonra biri düğüm attığımız noktadan tutup ipleri birleştiriyoruz eğer göbek deliğinde birlestirdigimiz noktalar yan yana gelmezde biri aşağı biri yukarı kalırsa o arası kadar açıklık var demek oluyoCanım nasıl anlayacaz belimiz açık mı diye kupa nasıl takılıyor detaylı anlatırmısın
Canim bana kadın yaptı eşime kayinvalidem yaptı o biliyor yapmayı zarar verecek bişey yok bence tabi herkesin kendi fikriCanım hayırlı olsun şimdiden inşallah bebiş gelsin. Heyecan yaptım baa uzun oldu senin süreç.
Canım inşallah vesile olur ama bu tarz şeyler yapan birini bulmak zor bulsak da nasıl güvencez. Bel bide yani. Siz kendiniz nasıl yaptınız orasını da anlamadım ama
Canım inşallah hemencecik geçer ameliyatı allah şifa versin. Dualarımız babanla.
Ben de midemden korkuyorum dokunur diye bi türlü başlamak nasip olmadıBenim ilaçlarda çok büyük birgün boğazıma yapışacak diye korkumdan bol su ile içiyorum
Canım gerçekten de bayağı kalın ama bide bu çift duvar ölçümü falan olayı var acaba öyle bişey mi ki benim iğne olduğumda estrofem kullanarak 7.5 mm olmuştu sen igneni ne zaman olucan ?
Canim ben catlatma ignesi yapmadan birgun once 10 mm diye hatirliyorum cok iyi demisti 3 gun daha estrafem kullanip biraktim..anca seninki kadar olmustur ilacla bence iyi..catlatma ignesini ne zaman vuracaksin bence kivama gelmis yumurta
Benim tablolarıma bakarsan aslında çatlama problemi yok gibi görünüyor, belki de iğneye gerek kalmaz, 2 gün sonra tekrar bakacağız yumurtaya.ohhhh masallah sende ben gibi olmuşsun bi anda büyüyüvermis kereta yumurtabenimki 19mm idi doktor catlamak üzere dedi ama catlamayadabilir deyince zorla catlatma ignesi yazdirdim
Çörek otunu sadece bu sabah Yedim canım o da hemen işe yaramaz herhalde :)çok ıyı
canım çöek otu mu işe yaramışş
emin degılım ama okuduguma gore bu deger cok yuksek hamılelıgı engelleyıcı dıye okumustum
kızlara soralım.... inşalla öyle degıldır. doktor bır sey demedı mı
Anladim canim hayirlisi olsun sen iliskini ihmal etme guzel buyumus yumurta insallah bebis olsun sonu :)elmol Canım bana iğne vermeyecek galiba bilmiyorum aslında ilk kez gittim yumurta takibine, sadece Çarşamba günü tekrar gel ilişki önereceğim dedi.
Canım iğne hakkında bir şey demedi doktor. Dr rahim duvarı kalınlığı için notlarına kalın yazdı ama başka bir şey söylemedi.
Benim tablolarıma bakarsan aslında çatlama problemi yok gibi görünüyor, belki de iğneye gerek kalmaz, 2 gün sonra tekrar bakacağız yumurtaya.
Çörek otunu sadece bu sabah Yedim canım o da hemen işe yaramaz herhalde :)
iiz canım Dr sadece yüksek dedi ama gebeliği engeller falan demedi ve progesteron hapı verdi bugünden itibaren başlayacağım 200 mg
Cok farkli bi yöntemmiş detaylı anlattin ama yinede karışık geldi bana bunu ayaktamı yapacaz içinden cıkıcaz yazdinda ayakta cıkılır heralde göbek deligimize uzanan iplerin ucunada dügümmü atcaz yine belirlemek içinEsnemeyen bir ipi uzunca ikiye katliyorsun canım sonra ortasına bi düğüm atıp kuyruk sokumunun üstünden yani belimizin tam orta yerine birisi o düğümü işaret parmağıyla tutuyor sonra ipi belimizin sağ ve solundan dolandirip tam göbek deligimizin orta yerinde birleştirip o noktaları tutup içinden çıkıyoruz ipin sonra biri düğüm attığımız noktadan tutup ipleri birleştiriyoruz eğer göbek deliğinde birlestirdigimiz noktalar yan yana gelmezde biri aşağı biri yukarı kalırsa o arası kadar açıklık var demek oluyo
Bide kupa nasıl yapılıyor canimCanim bana kadın yaptı eşime kayinvalidem yaptı o biliyor yapmayı zarar verecek bişey yok bence tabi herkesin kendi fikri
valla bende doktorlarin yalancisiyimAyy cok sevindim tesekkurler canim
Valla drdan daha cok sizlere guveniyorumins kromozom da iyi cıkar
denizege34 canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?