Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yataktan cıkmadıgın müddetçe değişmez. ben 1-2 defa hıc uyumadan 2-2.5 saat yatakta kalarak ölçtum o bıle dogru bence
Tesekkur ederim canm benm simdi icime bi su serptin insallah hayirlisi olur . seninde gozun ayndin yavrum insallah sag salim evladini kucagina alirsin

Adetin 13.gunu 36.6
Adetin 14.gunu 36.5
Adetin 15.gunu olcemedim
Adetin 16.gunu 36.3*
Adetin 17.gunu 36.3*
Adetin 18.gunu 36.2
Adetin 19.gunu 36.1
Adetin 20.gunu 36.3
Adetin 21.gunu 36.2*
Adetin 22.gunu 36.3
Adetin 23.gunu 36.2
Adetin 24.gunu olcemedim
Adetin 25.gunu 36.4
Adetin 26.gunu 36.5
Adetin 27.gunu 37.2 cok hastaydim
Adetin 28.gunu 36.5
Adetin 29.gunu olcemedim*
Adetin 30.gunu olcemedim
Adetin 31.gunu 36.8
Adetin 32.gunu 36.7
Adetin 33.gunu 36.5
Adetin 34.gunu 36.6
Adetin 35.gunu 36.7*
Adetin 36.gunu 36.7
Yarin olcmeye devam edicem kizlar umut var mi dersiniz bi garip sanki benim tablom .. Test icin erken mi biraz daha mi beklemeliyim .

Canim onlemini alman acisindan iyi en azindan coraspinini aksatmadan alirsin..ben dusukten sonra ogrenmistim seninki faktor v dedigi benim 2_3 taneydi..hic kafani takma..

ZehreNur benimde heterezigot mutant pihtilasmam var 1 senedir corasprin ve folic iod kullaniyorum canim

ff bana niye not yazmıyor ?

nerede canım not yeri ?

sen vip üye misin yoksa ?
Canım bu ovulation not detected yazan yerin altında yazıyordu ama geçen hafta paylaştıklarım 5 günlük vip üyelik vermişti ff kurcalarken bir yere girdim başlık başlık orada çıkmıştı

Cok karisik tablo sanki 20. gun catlamis gibi yarin sabah bi test yapsana

Sorma çatlayacak gibi şişim... fazla mı kaçırdım yemeği yoksa ilaçlardan mı bilmiyorum ama en net etkisi duygusal geçişlerimde oldu. gülerken ağlar buluyorum kendimi, ağlarken kahkaha atmaya başlıyorum. Allahtan bunlar yalnızken oluyor deli diyecekler yoksa bana

Canım aynı enzim bende de heterozigot yani taşıyıcıyım. ciddiye alan tek bir doktor bile olmadı. her konuda hepsi farklı konuşmuş olmasına rağmen bunda hepsi aynı fikirde , düşüklerimin bunla alakası yokmuş. Ki son düşüğümde coraspin kullanmıştım yine de düştü.
Yine de hamile kalırsam kullan derlerse kullanicam iğneyi de coraspini de..

Sen de önlem olarak kullanırsın ama canını sıkacak bir değer değil. bazı doktorlar artık bunun bakılmaması gerektiğini hem öğrenip hem de düşük üzerinde etkisi olmadığı için kafa karıştırmaktan başka işe yaramadığını savunuyor...

Cok karisik tablo sanki 20. gun catlamis gibi yarin sabah bi test yapsana
Benim gec dollenme sorunum var canim genelde 20.gunde catliyor . yarin insallah alabilirsem yapicam testi . apartmandakiler karisiyor surekli bekle filan diye insallah hayirlisi olur . cevabin icin tesekkur ederim

Sen primolut niye içiyordun ben umre için doğum kontrol hapını doktora gidip değiştirdim primolut verdi bana
Histereskopi sonrası yapışıklık olmasın diye estrojen ve progesteron olarak verdi canım.estrojen olarak estrofem 3 kutu (günde 3 tane) progesteron olarak da primolut 1 kutu günde 2 tane içiyorum. Estrofemin son kutusundayım nihayet. benim dozlar biraz daha yüklü oldu Veson a göre. gün sayısı da baya fazla. bir bitse ilaçlar artık... sıkıldım bende günde 10 tane hap içmekten ama yapacak bişey yok

Hahah o yyemekten degil ilactan ben bu iilaclarda 15 kilo aldim normal bir kadindim simdi kiloluyum iiz da kullanmis ilac muhtemeln onda da kilo yapmistir
Duygu gecisleri dd normal korkma deli degilsin

Benim gec dollenme sorunum var canim genelde 20.gunde catliyor . yarin insallah alabilirsem yapicam testi . apartmandakiler karisiyor surekli bekle filan diye insallah hayirlisi olur . cevabin icin tesekkur ederim
Apartmandakiler sen doğurduğun da bakacaklarmi da yapacagin teste karisiyorlar karıştırma isine onlara ne ayrica anlatma da
Senin onceden hamilelik oldu mu hic nerden biliyorsun gec dollenme oldugunu bu tablo bize gec yumurtlamayi gosteriyor
Bu ay bende gec yumurtladim olabilir yani her ay ayni olmaz 20. gun diye kendini sartlandirip iliskiyi ona gore ayarlama bence

Ay ben zaten iştahlıyım hafiften de kiloluyum dikkat etmeye başlayayım o zaman en iyisi ya

Ay ben zaten iştahlıyım hafiften de kiloluyum dikkat etmeye başlayayım o zaman en iyisi ya
Ben hep diyetteyim veremiyorum koca bile dedi aaa sen bisey yemiyorsun bence sen ilactam kilo aliyorsun diye
Bugunde yazik garibime su cocuk bi olsa rahatliycam diyor bana bikti adam 3 gunde oyyy oyy

Bence 23 ya da olcmedigin gun olmus 2 gün bekle öyle yap test :)

KIZLARRRR HEPİNİZE SELAMLAR...
HAMİLE KALANLARIN TABLOLARINA BAKTIĞIMDA 7.GÜNDEN ÖĞRENENLER VAR, 8. 9.10. GÜNLERDE ÖĞRENENLER VAR.NASIL ÖĞRENDİLER Kİ ÇOK ERKEN DEĞİL Mİ?BİZİM DE 9 YA @leyla21 o yüzden merak ettim :)

ben ff tablolarına inceliyorum geneli 7. gün 8. gün. bazılarında gec görunuyor testte . ben hamıle kalırsam bence ılk 9 . gunde anlarım hem de test yapmadan. diye düşünüyorum .

kimin idrar testinde cikiveriyor ama çoğu kiside idrarda o kadar erken cikmaz. kanda çıkar anca

elmolün de 9. gün. ama benim 2. hamilelikte cd21 de öğrenmiştim. o zaman ateş bakmadığımdan dpo kaçtı bilmiyorum ama benim döngülerin uzunluğu malum , en erken cd15 de yumurtladım şimdiye kadar. nasıl cd21 de pozitif çıktı ben de bilmiyorum...

Canim ben catlatma ignesinden 12 gun sonra ogrendim kanda 70 cikmisti deger..gebelik testlerim vardi o donem yapmistim 7. gun tamamen ignenin etkisi gecmisti 10.gundu sanirim buraya yollamistim cok hayali bir cizgi vardi.11de belirdi..12gunde test yapmistim..insallah guzel haberler alirsin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…