sağolasın cnm biraz daha beklim :)Canim ben catlatma ignesinden 12 gun sonra ogrendim kanda 70 cikmisti deger..gebelik testlerim vardi o donem yapmistim 7. gun tamamen ignenin etkisi gecmisti 10.gundu sanirim buraya yollamistim cok hayali bir cizgi vardi.11de belirdi..12gunde test yapmistim..insallah guzel haberler alirsin canim..
nasıl anlarsın cnm 9. gündee???ben ff tablolarına inceliyorum geneli 7. gün 8. gün. bazılarında gec görunuyor testte . ben hamıle kalırsam bence ılk 9 . gunde anlarım hem de test yapmadan. diye düşünüyorum .
saracoğlu amh yukselır dıyor cok ıddıalı bır bak vıdeolarına kürlerı var ve amh o olanlarda artıs olanlar varmış canım amh cok rısklı . beklemek dezavantaj
Benim de erken görünüyor tabloda ama bebek sat a gore çıkıyor sanırım ff in çizgiden bi kaç önce yumurtladim gibi geliyor artık banaKIZLARRRR HEPİNİZE SELAMLAR...
HAMİLE KALANLARIN TABLOLARINA BAKTIĞIMDA 7.GÜNDEN ÖĞRENENLER VAR, 8. 9.10. GÜNLERDE ÖĞRENENLER VAR.NASIL ÖĞRENDİLER Kİ ÇOK ERKEN DEĞİL Mİ?BİZİM DE 9 YA @leyla21 o yüzden merak ettim :)
Hahah o yyemekten degil ilactan ben bu iilaclarda 15 kilo aldim normal bir kadindim simdi kiloluyumiiz da kullanmis ilac muhtemeln onda da kilo yapmistir
Duygu gecisleri dd normal korkma deli degilsin
Apartmandakiler sen doğurduğun da bakacaklarmi da yapacagin teste karisiyorlar karıştırma isine onlara ne ayrica anlatma da
Senin onceden hamilelik oldu mu hic nerden biliyorsun gec dollenme oldugunu bu tablo bize gec yumurtlamayi gosteriyor
Bu ay bende gec yumurtladim olabilir yani her ay ayni olmaz 20. gun diye kendini sartlandirip iliskiyi ona gore ayarlama bence
hamileysem anlarımnasıl anlarsın cnm 9. gündee???
aynı şeyi fsh da da söylüyorlar. benım fsh ım çok yükselmişti doktor bana hemen vakit kaybetmeden tüp bebege git dedi. ben umursamadım bile. hatta 5 ay doktora bile gitmedim acaba fsh gıderek artıyormu bile demedim. bu ay çörek otu çiğnedim. haftada 2-3 de testere dişli aslan pencesı ıcmıstım bundan 3 ay önce .doktorun düşmez dediği fsh 12.24 den 8.9 düşmüş. sadece o değil bütün hormonlar olması gereken yerdeydi. niye olmasın ki . ilaçlarda bitkilerden yapılıyorAmh değerini hiç bir zaman arttıramazsın gülüm. Mümkün değil inanma öle şeylere. Dün kontrolüm vardı gidemedim.bugün gidicem saat 14 te. Bakalım ne dicek ameliyat sonrası ilk kontrol.ben iki ay normal yolla denemek istiyorum ama dr belki amh tan ötürü aşılama diyebilir.ki hiç aşılama deneyimim olmadı henüz.herşey bugün netleşir umarım.
kaç günde bir oluyorsun cnmAdetin 13.gunu 36.6
Adetin 14.gunu 36.5
Adetin 15.gunu olcemedim
Adetin 16.gunu 36.3*
Adetin 17.gunu 36.3*
Adetin 18.gunu 36.2
Adetin 19.gunu 36.1
Adetin 20.gunu 36.3
Adetin 21.gunu 36.2*
Adetin 22.gunu 36.3
Adetin 23.gunu 36.2
Adetin 24.gunu olcemedim
Adetin 25.gunu 36.4
Adetin 26.gunu 36.5
Adetin 27.gunu 37.2 cok hastaydim
Adetin 28.gunu 36.5
Adetin 29.gunu olcemedim*
Adetin 30.gunu olcemedim
Adetin 31.gunu 36.8
Adetin 32.gunu 36.7
Adetin 33.gunu 36.5
Adetin 34.gunu 36.6
Adetin 35.gunu 36.7*
Adetin 36.gunu 36.7
Yarin olcmeye devam edicem kizlar umut var mi dersiniz bi garip sanki benim tablom .. Test icin erken mi biraz daha mi beklemeliyim .
henüzovulasyon olmamış gibi cnm çatlayınca ateşin artışından sen de anlarsın çalışmalara devam herkesin vücut ısısı farklıdır kendi tablonu diğer arkadaşlarınki ile kıyaslama ilk sayfada detaylı bilgi var oku cnmkızlar merhaba bende bu ay başladım ateş ölçme yöntemine sitedeki tabloları inceledim de bendemi anormallik var acaba . Ben 16.gün başladım 35,9 en düşük ısım bugünde 24.gün ve 36,1 bu değerler arasında iniyo çıkıyo 9 gündür. Yanlız buradaki tablolarda 36,7 civarında hep ısılar. 17.gün şeffaf akıntım gelmişti ondan sonra yumurtladıysam hamile olmasam bile adete kadar artış göstermesi gerekmiyor mu sizcede?
ONU ANLADIM NASIL ANLIYCAĞINI ANLAMADIM :)hamileysem anlarım
ben de ilk senin tabloya baktım ciddi düşüş olmuş hayırlısı demekki gerçekten 8 de çatlamış yumurtaKızlar ben adet oldum hiç bir belirti yoktu birden bire ve 8 gün erken oldum neden oldu böyle acaba
henüzovulasyon olmamış gibi cnm çatlayınca ateşin artışından sen de anlarsın çalışmalara devam herkesin vücut ısısı farklıdır kendi tablonu diğer arkadaşlarınki ile kıyaslama ilk sayfada detaylı bilgi var oku cnm
cnm ateşini ölçmeye çok geç başlamışsın belki de ateşin daha düşüktü ve yükseldi bilemiyorumYani 24.gune olmus olmasi gerekmiyormu bilemedim bende daha onceden adetime 5 6 gun kaldi cunku. Illa bi enteresanlik olucak bende zaten:)
cnm ateşini ölçmeye çok geç başlamışsın belki de ateşin daha düşüktü ve yükseldi bilemiyorum
Yinede erken diil mi canım yaben de ilk senin tabloya baktım ciddi düşüş olmuş hayırlısı demekki gerçekten 8 de çatlamış yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?