Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağolasın cnm biraz daha beklim :)

saracoğlu amh yukselır dıyor cok ıddıalı bır bak vıdeolarına kürlerı var ve amh o olanlarda artıs olanlar varmış canım amh cok rısklı . beklemek dezavantaj

Amh değerini hiç bir zaman arttıramazsın gülüm. Mümkün değil inanma öle şeylere. Dün kontrolüm vardı gidemedim.bugün gidicem saat 14 te. Bakalım ne dicek ameliyat sonrası ilk kontrol.ben iki ay normal yolla denemek istiyorum ama dr belki amh tan ötürü aşılama diyebilir.ki hiç aşılama deneyimim olmadı henüz.herşey bugün netleşir umarım.

Reactions: iiz
Benim de erken görünüyor tabloda ama bebek sat a gore çıkıyor sanırım ff in çizgiden bi kaç önce yumurtladim gibi geliyor artık bana

Kizlar hsg randevumu cumartesiye aldim.doktor adetten 2 gun sonra carsamba oluyor diye o zamana vermek istedi ama okulda problem olmasin diye cumarttesiye aldim. heyecan yaptim

kızlar merhaba bende bu ay başladım ateş ölçme yöntemine sitedeki tabloları inceledim de bendemi anormallik var acaba . Ben 16.gün başladım 35,9 en düşük ısım bugünde 24.gün ve 36,1 bu değerler arasında iniyo çıkıyo 9 gündür. Yanlız buradaki tablolarda 36,7 civarında hep ısılar. 17.gün şeffaf akıntım gelmişti ondan sonra yumurtladıysam hamile olmasam bile adete kadar artış göstermesi gerekmiyor mu sizcede?

ne ilacı şekerim. ben bir ilaç kulanmadım ki. klomeni bile 1 kere kullandım. yok canım ben kılolu değilm tam tesri incecik bir kızım

aynı şeyi fsh da da söylüyorlar. benım fsh ım çok yükselmişti doktor bana hemen vakit kaybetmeden tüp bebege git dedi. ben umursamadım bile. hatta 5 ay doktora bile gitmedim acaba fsh gıderek artıyormu bile demedim. bu ay çörek otu çiğnedim. haftada 2-3 de testere dişli aslan pencesı ıcmıstım bundan 3 ay önce .doktorun düşmez dediği fsh 12.24 den 8.9 düşmüş. sadece o değil bütün hormonlar olması gereken yerdeydi. niye olmasın ki . ilaçlarda bitkilerden yapılıyor

kaç günde bir oluyorsun cnm

Kızlar ben adet oldum hiç bir belirti yoktu birden bire ve 8 gün erken oldum neden oldu böyle acaba

Reactions: iiz
henüzovulasyon olmamış gibi cnm çatlayınca ateşin artışından sen de anlarsın çalışmalara devam herkesin vücut ısısı farklıdır kendi tablonu diğer arkadaşlarınki ile kıyaslama ilk sayfada detaylı bilgi var oku cnm

Yani 24.gune olmus olmasi gerekmiyormu bilemedim bende daha onceden adetime 5 6 gun kaldi cunku. Illa bi enteresanlik olucak bende zaten:)

Yani 24.gune olmus olmasi gerekmiyormu bilemedim bende daha onceden adetime 5 6 gun kaldi cunku. Illa bi enteresanlik olucak bende zaten:)
cnm ateşini ölçmeye çok geç başlamışsın belki de ateşin daha düşüktü ve yükseldi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…