Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ff çizgiyi çekmiş ama henüz yükseliş YÖK bugüne bir çalışma kondurmaya bak dün kanama var falan diye yazmışsın şimdi ne durumda
Lekelenme vardı kesildi
Calisma mumkun degil malesef annemdeyim ben dis doktoruna gidiyorum dun disim kirildi yarinda gidecegim evim uzak buraya kotu denk geldi

Demek ki senin progesteron geç salgılanıyor bu ay. zaten sen hep önce ağrı yaşıyordun ateş hep çok sonra yükseliyordu.demekki sen de genellikle geç salgılanıyor
Evet canim akıntin olur agrim olur 2 gun yada 1 gun sonra ates yükselirdi
Simdi yine 8 de ve 9 da akintim oldu galiba 10 yada 11 de çatladı ama bugün 12. Gun ateş yükselmedi bakalim bu gece yukselecekmi

Canim igne yi onceden mi aldin
Belki adet olmayacan gerek kalmayacak asilamaya niye önceden aldiriyorlar igneyi ki
Yok almadım daha tabiki. Receteye yaZdı.Bi de kararsızım tatlım.bilmiyorum aşılama konusu korkutuyor beni klomen geçmişim olduğu için.Gerek kalmıcak derken gebelik mi olur anlamında söylüosun

Lekelenme vardı kesildi
Calisma mumkun degil malesef annemdeyim ben dis doktoruna gidiyorum dun disim kirildi yarinda gidecegim evim uzak buraya kotu denk geldi
Geçmiş olsun cnm yeteri kadar ilişki var yarına ateş yükselir inşallah bakalım:)

Yok almadım daha tabiki. Receteye yaZdı.Bi de kararsızım tatlım.bilmiyorum aşılama konusu korkutuyor beni klomen geçmişim olduğu için.Gerek kalmıcak derken gebelik mi olur anlamında söylüosun
Evet canim belki hamile olursun ondan gerek kalmaz. Bende klomen kullandığım halde hamile kalamamistim. Reçete ye yazdiysa 3 gün içinde alınması lazım degil mi. Recete nin 3 gün suresi vardi galiba

Nerde cekildigine bağlı galiba.kimisi cok ağrı sızı oldu diyor.birde ben vajinismuslu olarak bazı kaslarim istemsiz karşılıyor ve film iyi cekilmiyormus arkadaşım bir zaman cekiyirmus o soyledi
Evet hsg net gösteremio rahimi. Benim hsg temiz çıkmıştı ama histereskopi de sıkıntı olduğu ancak görülmüştü. Hsg tam güvenilir değil.

Evet canim belki hamile olursun ondan gerek kalmaz. Bende klomen kullandığım halde hamile kalamamistim. Reçete ye yazdiysa 3 gün içinde alınması lazım degil mi. Recete nin 3 gün suresi vardi galiba
Benim dr um prof. Özel muayenehane olduğu için zaten sgk karşılamıyo.rapor çıkması lazım yani devlete gidip yaZdırmam gerek. O yüzden süre sıkıntım yok zaten ücretli alıcam. Ama bu ay pek umudum yok gebelik için be gülüm

zafrina89 cnm çok çok geçmiş olsun baban nasıl oldu şimdi?
saol veson son durum bu sabah normal odaya aldılar ben grip oldum gidip göremiyorum 2 tane dreni var sırtından çıkartmışlar hortumları yatamıyorum diye kavga ediyo nefes almakt zorluk çekio ağrım çok diyo hemşire de ameliyatın başarılı geçmiş heba etme bol bol yürü nefes egzersizi yap öksür demiş ciğerlerinin ödem yapmaması lazım nefesini aç demiş ama bizimki ağrım var uyuyamıyorum oturarak diyip duruyo inşallah iyi olur

Benimki sebepsiz infertilite bir kızım var 3 sene olacak ikinci olmadı.4 kaybım var en son yapışıldık var denildi histereskopi yapıldı şimdi korunuyorum gelecek ay kontrole gideceğim
Geçmiş olsun sana da. Bende histereskopi oldum geçen ay. Ama bu ay ilişki serbest.önümüzdeki regli de iğneye başlıcaz dedi dr. Hızlanalım dedi.amh düşük diye.e yaş da oldu 34. Ama aşılama isteyip istemediğime henüz karar veremedim.sen aşılama düşünüo musun peki yoksa akışında mı deniceksin

Evet hsg net gösteremio rahimi. Benim hsg temiz çıkmıştı ama histereskopi de sıkıntı olduğu ancak görülmüştü. Hsg tam güvenilir değil.
hitereskopidr ne çıktı ki ztn hsg tüpler açık mı rahim de bi anomali var mı onu gösteriyo hiteroskopi tabi daha net ama tüplere bakılmıo ondan demişti kızlar o rahim içini görmek için

2 iğneli aşılama tüp bebek raporu çıkartmak için gerekiyo demişti kızlar eğer yaptırırsan aşılmayı belgelerini al canım ilerde ne olacağı belli olmaz senin ilk bebek mi olcak

Şuan reglimin 10.günündeyim.önümüzdeki ay reglide başlayalım dedi aşılamaya. Zaman kaybetmeyelim dedi amh düşük olduğu için. Bilemiyorum kafam çok karışık güzelim

Şuan reglimin 10.günündeyim.önümüzdeki ay reglide başlayalım dedi aşılamaya. Zaman kaybetmeyelim dedi amh düşük olduğu için. Bilemiyorum kafam çok karışık güzelim
amh 0.77 gibi bişey mi demiştin gerçekten düşük aşılama istemiosan ne yapıcaksın bu amhın çözümü yoksa tüp mü yapıcaksn aşılamasız

Reactions: iiz
amh 0.77 gibi bişey mi demiştin gerçekten düşük aşılama istemiosan ne yapıcaksın bu amhın çözümü yoksa tüp mü yapıcaksn aşılamasız
Bilemiyorum. Bunları hiç düşünmedim henüz. Histereskopi yeni yapıldığı için biraz şansım şu ara yüksek diye düşünüyorum. Çünkü benim rahim kapalıymış doğuştan. Bilmiyodukki bunu.ve tersmiş ayrıca.bunları yeni tedavi ettirdiğimiz için önümüzdeki günler ne getircek bilemiyoruz.sürekli boşa çalışmışız :)

Reactions: iiz
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…