- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Amh kaç senin gülümHadi gözün aydın o zaman. Benim adetime 20 güne yakın var dahaönümüzdeki ay dediğin bu ay mı bundan sonraki mi? Ben taşınana kadar (eşimi bulduğum kadar) normal denemeyi düşünüyorum. Trabzon git gel çok zor oluyor. Adetle kontrole gidip şimdilik tedaviyi bırakıcam.
Canim benim doktorumda prof. Aynen özel muayenesi var ama kan tahlillerini rapor çıkartma işini beni üniversitedeki asistanlarina yönlendirerek yapıyor üni. Deki islemlere para ödemiyorum. Umutsuz olmayalim insaalah hamile kalırız da aşılamaya falan gerek kalmazBenim dr um prof. Özel muayenehane olduğu için zaten sgk karşılamıyo.rapor çıkması lazım yani devlete gidip yaZdırmam gerek. O yüzden süre sıkıntım yok zaten ücretli alıcam. Ama bu ay pek umudum yok gebelik için be gülüm
Canim benim doktorumda prof. Aynen özel muayenesi var ama kan tahlillerini rapor çıkartma işini beni üniversitedeki asistanlarina yönlendirerek yapıyor üni. Deki islemlere para ödemiyorum. Umutsuz olmayalim insaalah hamile kalırız da aşılamaya falan gerek kalmazBenim dr um prof. Özel muayenehane olduğu için zaten sgk karşılamıyo.rapor çıkması lazım yani devlete gidip yaZdırmam gerek. O yüzden süre sıkıntım yok zaten ücretli alıcam. Ama bu ay pek umudum yok gebelik için be gülüm
Haklısın.bugün reglimin 10.günü. Dün dr sol yumurtan iyi görünüyor dedi.sağdaki biraz ufakmış. büyür mü bilemem. Çalış mı diyosun yani vaZgeçmiim mi bu ay :)Canim benim doktorumda prof. Aynen özel muayenesi var ama kan tahlillerini rapor çıkartma işini beni üniversitedeki asistanlarina yönlendirerek yapıyor üni. Deki islemlere para ödemiyorum. Umutsuz olmayalim insaalah hamile kalırız da aşılamaya falan gerek kalmaz
saol leyla abla aminGeçmiş olsun canım
Allah şifa versin inşallah.
Çalış tabiki hic boş gecilirmi yum da varmıs. Neler duyuyoruz. Ne mucizeler. Allah tan umut kesilmez. Inşaallah olacakHaklısın.bugün reglimin 10.günü. Dün dr sol yumurtan iyi görünüyor dedi.sağdaki biraz ufakmış. büyür mü bilemem. Çalış mı diyosun yani vaZgeçmiim mi bu ay :)
Sağol kuzum inş. Yumurtalarımda sorun yok zaten.heray sağlıklı yumurtalarım oluyor.ben ameliyattan sonraki ay diye rahim toparlanamamıştır belki diye bu aydan ümitli değilim. Bi de dostinex e başladım.karman çormanım.:/Çalış tabiki hic boş gecilirmi yum da varmıs. Neler duyuyoruz. Ne mucizeler. Allah tan umut kesilmez. Inşaallah olacak
Senin adetin kaçıncı günü bugün? Ovulasyon oldu muÇalış tabiki hic boş gecilirmi yum da varmıs. Neler duyuyoruz. Ne mucizeler. Allah tan umut kesilmez. Inşaallah olacak
Senin adetin kaçıncı günü bugün? Ovulasyon oldu mu
Bende dün dr daydım.9.günümdü.sol yumurta iyi durumda dedi. Çatlamış olsa görmezdi sanırım di mi ? Yanlış bilgi mi yoksa :) inş iyi haberler gelir senden de bu ay .Bugun 12. Gunu evet dun doktordaydim yum çatlamış dedi
Sagol kuzucum olursa olur olmazsa ne yapalım takdir RabbiminGeçmiş olsun cnm yeteri kadar ilişki var yarına ateş yükselir inşallah bakalım:)
Çatlamışı görüyorlar demekki senin ki büyüme aşamasındaydı. Insaallah mucizelerimiz gelir aminBende dün dr daydım.9.günümdü.sol yumurta iyi durumda dedi. Çatlamış olsa görmezdi sanırım di mi ? Yanlış bilgi mi yoksa :) inş iyi haberler gelir senden de bu ay .
Çok saol cnmGözün aydın cnm
Normaldir cnm kolay ameliyat değildir.rabbim şifa verdin inşallahsaol veson son durum bu sabah normal odaya aldılar ben grip oldum gidip göremiyorum2 tane dreni var sırtından çıkartmışlar hortumları yatamıyorum diye kavga ediyo nefes almakt zorluk çekio ağrım çok diyo hemşire de ameliyatın başarılı geçmiş heba etme bol bol yürü nefes egzersizi yap öksür demiş ciğerlerinin ödem yapmaması lazım nefesini aç demiş ama bizimki ağrım var uyuyamıyorum oturarak diyip duruyo inşallah iyi olur
Dr hist den önce muayene etti tüp bebek yaptıralım mı dedik Dr sıkıntı yok tüp için acele etmeyin deri.aşılama hiç konuşulmadı bile.bilmiyorum 2. Regl da kontrole gideceğiz bize koenzim verdi eşli kullanıyoruz bana da geniş içerikli bir balık yağı verdi.dedibunları kullanmaya başlayın etkisi 3 ay sonra başlar o zamana korunma işi de biter dedi sanırım bir süre akışına bırak diyecek.Geçmiş olsun sana da. Bende histereskopi oldum geçen ay. Ama bu ay ilişki serbest.önümüzdeki regli de iğneye başlıcaz dedi dr. Hızlanalım dedi.amh düşük diye.e yaş da oldu 34. Ama aşılama isteyip istemediğime henüz karar veremedim.sen aşılama düşünüo musun peki yoksa akışında mı deniceksin
Olur inşallah cnm şnşallahSagol kuzucum olursa olur olmazsa ne yapalım takdir Rabbimin
Çatlamış olsa idi görmezdi sen değerlendir tabi ki cnm rabbimden umut kesilmezBende dün dr daydım.9.günümdü.sol yumurta iyi durumda dedi. Çatlamış olsa görmezdi sanırım di mi ? Yanlış bilgi mi yoksa :) inş iyi haberler gelir senden de bu ay .
Canım ilaçların tam adını yazar mısın?Dr hist den önce muayene etti tüp bebek yaptıralım mı dedik Dr sıkıntı yok tüp için acele etmeyin deri.aşılama hiç konuşulmadı bile.bilmiyorum 2. Regl da kontrole gideceğiz bize koenzim verdi eşli kullanıyoruz bana da geniş içerikli bir balık yağı verdi.dedibunları kullanmaya başlayın etkisi 3 ay sonra başlar o zamana korunma işi de biter dedi sanırım bir süre akışına bırak diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?