Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amh kaç senin gülüm

Canim benim doktorumda prof. Aynen özel muayenesi var ama kan tahlillerini rapor çıkartma işini beni üniversitedeki asistanlarina yönlendirerek yapıyor üni. Deki islemlere para ödemiyorum. Umutsuz olmayalim insaalah hamile kalırız da aşılamaya falan gerek kalmaz

Canim benim doktorumda prof. Aynen özel muayenesi var ama kan tahlillerini rapor çıkartma işini beni üniversitedeki asistanlarina yönlendirerek yapıyor üni. Deki islemlere para ödemiyorum. Umutsuz olmayalim insaalah hamile kalırız da aşılamaya falan gerek kalmaz

Haklısın.bugün reglimin 10.günü. Dün dr sol yumurtan iyi görünüyor dedi.sağdaki biraz ufakmış. büyür mü bilemem. Çalış mı diyosun yani vaZgeçmiim mi bu ay :)

Haklısın.bugün reglimin 10.günü. Dün dr sol yumurtan iyi görünüyor dedi.sağdaki biraz ufakmış. büyür mü bilemem. Çalış mı diyosun yani vaZgeçmiim mi bu ay :)
Çalış tabiki hic boş gecilirmi yum da varmıs. Neler duyuyoruz. Ne mucizeler. Allah tan umut kesilmez. Inşaallah olacak

Çalış tabiki hic boş gecilirmi yum da varmıs. Neler duyuyoruz. Ne mucizeler. Allah tan umut kesilmez. Inşaallah olacak
Sağol kuzum inş. Yumurtalarımda sorun yok zaten.heray sağlıklı yumurtalarım oluyor.ben ameliyattan sonraki ay diye rahim toparlanamamıştır belki diye bu aydan ümitli değilim. Bi de dostinex e başladım.karman çormanım.:/

Bende dün dr daydım.9.günümdü.sol yumurta iyi durumda dedi. Çatlamış olsa görmezdi sanırım di mi ? Yanlış bilgi mi yoksa :) inş iyi haberler gelir senden de bu ay .
Çatlamışı görüyorlar demekki senin ki büyüme aşamasındaydı. Insaallah mucizelerimiz gelir amin

Kızlar adet öncesi krem-sarı gibi kıvamli akıntı yaşayan var mı bugün bende böle bir durum var da.cok gelmiyor ama yinede yaşamadıgim bir durum :O

Normaldir cnm kolay ameliyat değildir.rabbim şifa verdin inşallah

Dr hist den önce muayene etti tüp bebek yaptıralım mı dedik Dr sıkıntı yok tüp için acele etmeyin deri.aşılama hiç konuşulmadı bile.bilmiyorum 2. Regl da kontrole gideceğiz bize koenzim verdi eşli kullanıyoruz bana da geniş içerikli bir balık yağı verdi.dedibunları kullanmaya başlayın etkisi 3 ay sonra başlar o zamana korunma işi de biter dedi sanırım bir süre akışına bırak diyecek.

Bende dün dr daydım.9.günümdü.sol yumurta iyi durumda dedi. Çatlamış olsa görmezdi sanırım di mi ? Yanlış bilgi mi yoksa :) inş iyi haberler gelir senden de bu ay .
Çatlamış olsa idi görmezdi sen değerlendir tabi ki cnm rabbimden umut kesilmez

Canım ilaçların tam adını yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…