Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canim anovulasyon benim tablo.
Birakayim mı ates olcmeyi

CNM BENDE TEST GÜNÜ GÖRÜNMÜYOR.
ADET TARİHİNE DAHA ÇOK 5 ARALIK
SENİN NE ZAMAN CNM TEST GÜNÜ, ADET GÜN
benimde 5 Aralık BAT..6 ARALIK TEST GÜNÜ....
İNŞ İKİMİZDEN DE GÜZEL HABER GELİR :)
SENİN DE ATEŞİN ÇOK İYİ ŞİMDİ BAKTIM
Bilmiyorum ki canım ya...inşallah Rabbim nasip etmiştir ikimizide...senin tablon daha güzel gidiyor canım...istikrarlı...Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum...

benimde 5 Aralık BAT..6 ARALIK TEST GÜNÜ....

Bilmiyorum ki canım ya...inşallah Rabbim nasip etmiştir ikimizide...senin tablon daha güzel gidiyor canım...istikrarlı...Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum...
sen güsel baktığın için güzel geliyor tatlım :) ama hep adete yakın hayaller kurup yıkıldığım için, bir de doktor bu değerlerle sizin normal yoldan çoğunuz olmaz dediği için çok ümitli değilim.ama rabbimizden başka bilen yok o mucizemizi verirse :) ne güsel olur

ALLAH herşeye kadirdir...bunun en güzel örneği hz. İsadır...sen takılma doktora falan...benim doktor bir kaç takip yaptı en sonunda tüp bebeğe yönlendirmişti..ona kızdım bir ay gitmedim ikinci ay kendiliğimden hamile kaldım...takma bişeyi...

test yapıcak mısın ?yakın zamanda

sarı gibi mi?? ben de de var.başka var mı belirti sayılabilecek durumun?
şuanda yok ama bilmiyorum...çamaşırımı ıslatıyor kıvamlı sarı akıntı gibi canım ya...öbür gebeliğimdede vardı inşallah hayırlara çıkar...bekleyip görecez...sende varmı belirti?

şuanda yok ama bilmiyorum...çamaşırımı ıslatıyor kıvamlı sarı akıntı gibi canım ya...öbür gebeliğimdede vardı inşallah hayırlara çıkar...bekleyip görecez...sende varmı belirti?
bana belirti de her yerimde bişi olur biraz psikolojik sanırım
belim ortadan ikiye ayrılacak şekilde ağrıyor,
sağ kasığımda bişi var ağrı desem ağrı değil değişik.
sarı akıntı var az biraz.
ama dediğim gibi bunlar her ay karşılabildiğim belirtilerden yani psikolojik

bu ay kendimi hiç dinlemiyorum valla...sallayacaksın rahat olunca oluyor birazda...Nasipte varsa gelir yemenden, nasipte yoksa ne gelir elden ....

ben ve sallamak imkansız sanki :)
son bir iki gün bende ateşe sarıyorum..sabah derece ile elimde uyumuşum... yapışık ikiz gibi olduk derecemle... eşim soruyor arada belirti varmı adamda ateşe alıştı..ateş nasıl çıktı diyor..sen hediyeni hazırla dedim... hamile kalırsam 7 taşlı pırlanta alacak...kaç senedir tek taşa talim ediyoruz dedim...sen hamile kal yeterki herşeyi alırım diyo... gülmekten öldüm sabah ya...kıyamam ya...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım...

Haydi inşaallah psikolojik kalmasın fizyolojik olsun tüm belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…