- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Balık yapı imom onu sadece ben kullanıyorum teatrio koenzimq10 bunu da eşim ve ben kullanıyoruzCanım ilaçların tam adını yazar mısın?
Cnm stres yapıyorsa bırak akışına bırak
Stres yapma degilde 21. gunden sonra yumurtlama olmaz benim anovulasyon diye dusunuyorum ama sencede oyle dimiCnm stres yapıyorsa bırak akışına bırak
CNM BENDE TEST GÜNÜ GÖRÜNMÜYOR.8403BHC ateşin süper. inşallah güzel haber gelir canım.. ff test günün ne zaman diyor?
İNŞ İKİMİZDEN DE GÜZEL HABER GELİR :)8403BHC ateşin süper. inşallah güzel haber gelir canım.. ff test günün ne zaman diyor?
benimde 5 Aralık BAT..6 ARALIK TEST GÜNÜ....CNM BENDE TEST GÜNÜ GÖRÜNMÜYOR.
ADET TARİHİNE DAHA ÇOK5 ARALIK
SENİN NE ZAMAN CNM TEST GÜNÜ, ADET GÜN
Bilmiyorum ki canım ya...inşallah Rabbim nasip etmiştir ikimizide...senin tablon daha güzel gidiyor canım...istikrarlı...Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum...İNŞ İKİMİZDEN DE GÜZEL HABER GELİR :)
SENİN DE ATEŞİN ÇOK İYİ ŞİMDİ BAKTIM
sen güsel baktığın için güzel geliyor tatlım :) ama hep adete yakın hayaller kurup yıkıldığım için, bir de doktor bu değerlerle sizin normal yoldan çoğunuz olmaz dediği için çok ümitli değilim.ama rabbimizden başka bilen yok o mucizemizi verirse :) ne güsel olurbenimde 5 Aralık BAT..6 ARALIK TEST GÜNÜ....
Bilmiyorum ki canım ya...inşallah Rabbim nasip etmiştir ikimizide...senin tablon daha güzel gidiyor canım...istikrarlı...Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum...
ALLAH herşeye kadirdir...bunun en güzel örneği hz. İsadır...sen takılma doktora falan...benim doktor bir kaç takip yaptı en sonunda tüp bebeğe yönlendirmişti..ona kızdım bir ay gitmedim ikinci ay kendiliğimden hamile kaldım...takma bişeyi...sen güsel baktığın için güzel geliyor tatlım :) ama hep adete yakın hayaller kurup yıkıldığım için, bir de doktor bu değerlerle sizin normal yoldan çoğunuz olmaz dediği için çok ümitli değilim.ama rabbimizden başka bilen yok o mucizemizi verirse :) ne güsel olur
test yapıcak mısın ?yakın zamandaALLAH herşeye kadirdir...bunun en güzel örneği hz. İsadır...sen takılma doktora falan...benim doktor bir kaç takip yaptı en sonunda tüp bebeğe yönlendirmişti..ona kızdım bir ay gitmedim ikinci ay kendiliğimden hamile kaldım...takma bişeyi...
yapmayacam canım...inşallah sonu güzel olur...iki gündür biraz akıntım var kıvamlı...test yapıcak mısın ?yakın zamanda
sarı gibi mi?? ben de de var.başka var mı belirti sayılabilecek durumun?yapmayacam canım...inşallah sonu güzel olur...iki gündür biraz akıntım var kıvamlı...
şuanda yok ama bilmiyorum...çamaşırımı ıslatıyor kıvamlı sarı akıntı gibi canım ya...öbür gebeliğimdede vardı inşallah hayırlara çıkar...bekleyip görecez...sende varmı belirti?sarı gibi mi?? ben de de var.başka var mı belirti sayılabilecek durumun?
bana belirti de her yerimde bişi olur biraz psikolojik sanırımşuanda yok ama bilmiyorum...çamaşırımı ıslatıyor kıvamlı sarı akıntı gibi canım ya...öbür gebeliğimdede vardı inşallah hayırlara çıkar...bekleyip görecez...sende varmı belirti?
bu ay kendimi hiç dinlemiyorum valla...sallayacaksın rahat olunca oluyor birazda...Nasipte varsa gelir yemenden, nasipte yoksa ne gelir elden ....bana belirti de her yerimde bişi olur biraz psikolojik sanırım
belim ortadan ikiye ayrılacak şekilde ağrıyor,
sağ kasığımda bişi var ağrı desem ağrı değil değişik.
sarı akıntı var az biraz.
ama dediğim gibi bunlar her ay karşılabildiğim belirtilerden yani psikolojik
ben ve sallamak imkansız sanki :)bu ay kendimi hiç dinlemiyorum valla...sallayacaksın rahat olunca oluyor birazda...Nasipte varsa gelir yemenden, nasipte yoksa ne gelir elden ....
son bir iki gün bende ateşe sarıyorum..sabah derece ile elimde uyumuşum...ben ve sallamak imkansız sanki :)
Haydi inşaallah psikolojik kalmasın fizyolojik olsun tüm belirtilerbana belirti de her yerimde bişi olur biraz psikolojik sanırım
belim ortadan ikiye ayrılacak şekilde ağrıyor,
sağ kasığımda bişi var ağrı desem ağrı değil değişik.
sarı akıntı var az biraz.
ama dediğim gibi bunlar her ay karşılabildiğim belirtilerden yani psikolojik
Hadi bakalım salihacım inşallah öle olur :) daha kocaman 4 gün var :)Haydi inşaallah psikolojik kalmasın fizyolojik olsun tüm belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?