Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson öbür topicdeki hsevda hamile imiş...şimdi öğrendim...herkes orda tek tek hamile kalıyor ya..kimse kalmadı nerdeyse..içim çok buruk..bizim imtihanımız ne zaman bitecek tuğbişim ya...

Pekmez kullanıyordu ..kürü de ekleyeyim mi..vitamin dr kullanacak..3 birlikte olur mu
bu keçiboynuzu kürü var ya cok güzel lezzetli bir şey ben hem incir hem keçiboynuzu ayrı ayrı yapıyordum kendıme ıncır eşime keciboynuzu ıkısınden de ıkımız ıcıyorduk.

bence keçiboynuzu mutlaka yap ciddi artış yapıyormuş. ben artış için yapmamıştım da kalite için yapmıştım ama ne olursa osun sen de iç biraz iyi olur

ShinSeGi de sorun yok o devam ediyor ama valla ben bırakıyorum . zaten ovu zamanı bile zorlanıyorum ben. adamdan çok ben stress yapıyorum ve aşamadım bir türlü.

uyarın için çok teşekkürler canım. çok haklısın

hsg den bahsediyruz galiba ben de gelecek ay çekilecegim biraz korkuyrum ama sadece sıvı vermesinden ağrı hissediiliyorsa ne kadar dayanılmayacak olabilir ki diye düşünüyorum zaten o kadar zor olsa hiç bir yer bayıltmadan yapmazdı.

alet takarak girişi acıyorlar ya eger o işlem smear de kinin aynısıysa hiç te acıyacak bir şey yok

Cnm adet gelsin diye ilaç mı verecek yumurta çatlamış gözüküyor ama belki gebelik var
A aichazeyn canım ateşin çok iyi çatlama kesin var görünüyor . sen bakma doktora ya adette gec gelsın ne yapalım. doktorlar her zaman her şeyı de görmuyor özellikle çatlama olunca sıvıyı bazıları hiç anlamıyor ilaç falan alma ateşinde maasallah ırlamış zaten tablon çok iyi görünüyor çalışmalarında sıkı

bence de alma ilaç falan çok acil durum olsa neyse adet içinse bırakta gec gelsın ne olacak ben zaten bu kadar fazla mudahaleye karsıyım

canım sen gene mi banlandın ya valla şaka gibi sen ne yapıyorsun da banlanıyorsun ben hıc bır syeını görmuyorum ya. ahh canım ya valla merak edıyoruz senı

Evet canım benim çok kolay geçti ki ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen bişey hissetmedim. Eşime de şunu söylemiştim çıktığımda; dr alttan muayenede inanki daha çok acıtıo :)

Reactions: iiz
aşılama hızlı ve kolay bir yöntem normal ılıskıye göre de daha yuksek sans var her şey normalse bıle neden ıstemıyorsun ?

aşılama hızlı ve kolay bir yöntem normal ılıskıye göre de daha yuksek sans var her şey normalse bıle neden ıstemıyorsun ?
Tatlım aşılamadan korkmuyorum.aşılama sürecindeki kullanacağım iğneler ve yumurta geliştirici haplardan korkuyorum. Klomen geçmişimde çok kistle uğraştım. 28 günde bir olurken 35 günü buldu reglilerim.ve hormon dengem alt üst oldu. Ki boşuna içmişim boşuna bi sene boyunca uğraşmışım.rahim sıkıntısını hiç dr görmemiş. Şimdi de kafa karışıklığım şu. Rahim ağzı kapalıymış madem açtılar diyorum.normal mi denesem? Eşimde de bende de başka sıkıntı yok çunku.ama amh düşük yaş 34. Bu ay olmaZsa ki bugün 11.günüm çalışmalar devam. Önümüzdeki ay aşılama gereksiz mi olur ,yine normal yolla denesem mi diyorum bi kaç ay.çünkü iğneler kist yapıo.

Reactions: iiz
Doğru gerçekten dr' a bende şaşırdım açıkçası zaten pco var ne zaman yum olur belli olmaz ki işte tüp tedavisine başlıyacaz ya onun için bence salladı beni gerçi oda haklı 3 senedir tedavi ediyor beni dr bile şaşkın neden normal yolla olmuyor sonuçta ortada ciddi bir sorunumuz yok canm ateşin fırlaması şuan muamma benim için gribal bir durum var iki gündür belki ondan fırlamıştır ateş biledim bir kaç güne belli olur

Veson öbür topicdeki hsevda hamile imiş...şimdi öğrendim...herkes orda tek tek hamile kalıyor ya..kimse kalmadı nerdeyse..içim çok buruk..bizim imtihanımız ne zaman bitecek tuğbişim ya...
Hadi ya kasım Ay'ı boş geçti demiştim sonunda birisi hamile kaldı.ah cnm ah elden ne gelir herkes o topikte tek tek aşağı iniyor biz yerimizde sayıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…