bu keçiboynuzu kürü var ya cok güzel lezzetli bir şey ben hem incir hem keçiboynuzu ayrı ayrı yapıyordum kendıme ıncır eşime keciboynuzu ıkısınden de ıkımız ıcıyorduk.Pekmez kullanıyordu ..kürü de ekleyeyim mi..vitamin dr kullanacak..3 birlikte olur mu
ShinSeGi iiz kızlar bugün yine yumurta takibi için gittim yumurtam çatlamış ama sağ overde başka bir yumoş daha oluşmuş 18mm dedi dr :) gün aşırı ilişkiye devam edin dedi. Benim bu sabah ateşim ani bir artış gösterdi, normalde yumurtam çatladı diye ilişkiyi bırakıyordum ama meğer başka yumurtam daha varmış. Sizde de böyle şeyler olabilir, yumurtam çatladı diye ilişkiyi bırakmayın sakın ha :)
hsg den bahsediyruz galiba ben de gelecek ay çekilecegim biraz korkuyrum ama sadece sıvı vermesinden ağrı hissediiliyorsa ne kadar dayanılmayacak olabilir ki diye düşünüyorum zaten o kadar zor olsa hiç bir yer bayıltmadan yapmazdı.Narkoz alma derim.çünkü gerçekten kolay bir işlem. Ben narkozsuz girdim.bende çok korkuodum ama yersiZmiş.adet olduğunda hissettiğin sızlama sancı gibi ince bi his yaşıosun sıvı verildiği için o kadar. Gerçekten basit bi işlem.
A aichazeyn canım ateşin çok iyi çatlama kesin var görünüyor . sen bakma doktora ya adette gec gelsın ne yapalım. doktorlar her zaman her şeyı de görmuyor özellikle çatlama olunca sıvıyı bazıları hiç anlamıyor ilaç falan alma ateşinde maasallah ırlamış zaten tablon çok iyi görünüyor çalışmalarında sıkıCnm adet gelsin diye ilaç mı verecek yumurta çatlamış gözüküyor ama belki gebelik var
doktor bana da sonucarına bakıcam belki aşılama dıyebilirim dedi gelecek ay hsg ceklecek öncelıkleGittim hayatım. Herşey yolunda.önümüzdeki aya iğne verdi.aşılama önerdi.ilk olacak heyecanlıyım sanırım
canım sen gene mi banlandın ya valla şaka gibi sen ne yapıyorsun da banlanıyorsun ben hıc bır syeını görmuyorum ya. ahh canım ya valla merak edıyoruz senıHadi gözün aydın o zaman. Benim adetime 20 güne yakın var dahaönümüzdeki ay dediğin bu ay mı bundan sonraki mi? Ben taşınana kadar (eşimi bulduğum kadar) normal denemeyi düşünüyorum. Trabzon git gel çok zor oluyor. Adetle kontrole gidip şimdilik tedaviyi bırakıcam.
Evet canım benim çok kolay geçti ki ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen bişey hissetmedim. Eşime de şunu söylemiştim çıktığımda; dr alttan muayenede inanki daha çok acıtıo :)hsg den bahsediyruz galiba ben de gelecek ay çekilecegim biraz korkuyrum ama sadece sıvı vermesinden ağrı hissediiliyorsa ne kadar dayanılmayacak olabilir ki diye düşünüyorum zaten o kadar zor olsa hiç bir yer bayıltmadan yapmazdı.
alet takarak girişi acıyorlar ya eger o işlem smear de kinin aynısıysa hiç te acıyacak bir şey yok
Hiç denedin mi aşılama ? İlk mi olacak o zmndoktor bana da sonucarına bakıcam belki aşılama dıyebilirim dedi gelecek ay hsg ceklecek öncelıkle
yazık cicime yaÇokda şey yapmamak lazım yine banlanmış
aşılama hızlı ve kolay bir yöntem normal ılıskıye göre de daha yuksek sans var her şey normalse bıle neden ıstemıyorsun ?Bilemiyorum. Bunları hiç düşünmedim henüz. Histereskopi yeni yapıldığı için biraz şansım şu ara yüksek diye düşünüyorum. Çünkü benim rahim kapalıymış doğuştan. Bilmiyodukki bunu.ve tersmiş ayrıca.bunları yeni tedavi ettirdiğimiz için önümüzdeki günler ne getircek bilemiyoruz.sürekli boşa çalışmışız :)
yazık valla...iki güne bir banlıyorlar ya...yazık cicime ya
bu da mune ye
Tatlım aşılamadan korkmuyorum.aşılama sürecindeki kullanacağım iğneler ve yumurta geliştirici haplardan korkuyorum. Klomen geçmişimde çok kistle uğraştım. 28 günde bir olurken 35 günü buldu reglilerim.ve hormon dengem alt üst oldu. Ki boşuna içmişim boşuna bi sene boyunca uğraşmışım.rahim sıkıntısını hiç dr görmemiş. Şimdi de kafa karışıklığım şu. Rahim ağzı kapalıymış madem açtılar diyorum.normal mi denesem? Eşimde de bende de başka sıkıntı yok çunku.ama amh düşük yaş 34. Bu ay olmaZsa ki bugün 11.günüm çalışmalar devam. Önümüzdeki ay aşılama gereksiz mi olur ,yine normal yolla denesem mi diyorum bi kaç ay.çünkü iğneler kist yapıo.aşılama hızlı ve kolay bir yöntem normal ılıskıye göre de daha yuksek sans var her şey normalse bıle neden ıstemıyorsun ?
Doğru gerçekten dr' a bende şaşırdım açıkçası zaten pco var ne zaman yum olur belli olmaz ki işte tüp tedavisine başlıyacaz ya onun için bence salladı beni gerçi oda haklı 3 senedir tedavi ediyor beni dr bile şaşkın neden normal yolla olmuyor sonuçta ortada ciddi bir sorunumuz yok canm ateşin fırlaması şuan muamma benim için gribal bir durum var iki gündür belki ondan fırlamıştır ateş biledim bir kaç güne belli olurA aichazeyn canım ateşin çok iyi çatlama kesin var görünüyor . sen bakma doktora ya adette gec gelsın ne yapalım. doktorlar her zaman her şeyı de görmuyor özellikle çatlama olunca sıvıyı bazıları hiç anlamıyor ilaç falan alma ateşinde maasallah ırlamış zaten tablon çok iyi görünüyor çalışmalarında sıkı
bence de alma ilaç falan çok acil durum olsa neyse adet içinse bırakta gec gelsın ne olacak ben zaten bu kadar fazla mudahaleye karsıyım
Testler silinmeye başladı mu cnmStres yapma degilde 21. gunden sonra yumurtlama olmaz benim anovulasyon diye dusunuyorum ama sencede oyle dimi
Hadi ya kasım Ay'ı boş geçti demiştim sonunda birisi hamile kaldı.ah cnm ah elden ne gelir herkes o topikte tek tek aşağı iniyor biz yerimizde sayıyoruzVeson öbür topicdeki hsevda hamile imiş...şimdi öğrendim...herkes orda tek tek hamile kalıyor ya..kimse kalmadı nerdeyse..içim çok buruk..bizim imtihanımız ne zaman bitecek tuğbişim ya...
Testim bitti kiTestler silinmeye başladı mu cnm
Hadi ya :) o beni bulmaz ama zaten esimden uzaktayim yarin gidicem zor artikSaskinAnne ben 30. Gun catlayan yumurtayla hamile kaldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?