Testim bitti ki
Cnm eşin yanında olduğu sürece değerlendir aksi durumda zâten elden birşey gelmez testler de bitmiş zaten.açıkcası ateş nasıl ilerler merak ediyorum ama ölçmek istemezsen anlarım.sonuçta bekleyip hep beraber göreceğiz.hayırlısı diyelimHadi ya :) o beni bulmaz ama zaten esimden uzaktayim yarin gidicem zor artik
hiç sorma..valla çok moralsizim bu konuda ya...Rabbim hayırlısıyla nasip etseydi...adım hep orda kalacak diye korkuyorum...Hadi ya kasım Ay'ı boş geçti demiştim sonunda birisi hamile kaldı.ah cnm ah elden ne gelir herkes o topikte tek tek aşağı iniyor biz yerimizde sayıyoruz
İlk ay denememizde yapmıştım sonra kolayına kaçıp pekmezini aldırdım..Hale'n de devam ediyor..yahu anlamadığım bu değerler daha mı düşüktü acaba..bu keçiboynuzu kürü var ya cok güzel lezzetli bir şey ben hem incir hem keçiboynuzu ayrı ayrı yapıyordum kendıme ıncır eşime keciboynuzu ıkısınden de ıkımız ıcıyorduk.
bence keçiboynuzu mutlaka yap ciddi artış yapıyormuş. ben artış için yapmamıştım da kalite için yapmıştım ama ne olursa osun sen de iç biraz iyi olur
ben de narkozsuz yaptırdım canım ama senın bı korkun varmıs sanırım nasıl rahatsan oyle yapEvet cnm
Canım ben maka ginsengi, polen, arısütü, bal, propolis ve adını bilediğim başka şeyler de içeriyor galiba böyle bir karışım ve hayıt tohumu ekstratı kullanıyorum. Bu ay 12. Günde minik yumurtalar vardı 16. Günde gittim bir tanesi büyümüş 19mm olmuş dedi dr, sonra 18. Gün gittiğimde o büyüyen çatlamış sağ overde başka bir yumurta daha büyümüş. İlk defa takip yaptırdım, normalde de iki tane mi yumurtluyordum bilmiyorum.kızlar cok sükür yumurtam 15 mm olmus catlamaya hazır Allah ın ıznıyle dualarınızı eksık etmeyın bıde tavsıyenız varsa bıtkısel yada ılac tarzı lutfen soyleyın
cok sagol canım tesekkür ederimCanım ben maka ginsengi, polen, arısütü, bal, propolis ve adını bilediğim başka şeyler de içeriyor galiba böyle bir karışım ve hayıt tohumu ekstratı kullanıyorum. Bu ay 12. Günde minik yumurtalar vardı 16. Günde gittim bir tanesi büyümüş 19mm olmuş dedi dr, sonra 18. Gün gittiğimde o büyüyen çatlamış sağ overde başka bir yumurta daha büyümüş. İlk defa takip yaptırdım, normalde de iki tane mi yumurtluyordum bilmiyorum.
Amin canım inşallah.
Büyük ihtimalle daha iğnenin etkisidir 12. Günden sonra bi daha dene test yapmayı daha çok erkenKızlar 24 kasımda çatlama iğnesi vuruldum. Bugun 7. Gün idrar testi silik çizgi? iğnenin etkisi mi?
olabilir genelde 8. veya 9. gün geciyor igne etkisi. elinde test coksa yapmaya devam etKızlar 24 kasımda çatlama iğnesi vuruldum. Bugun 7. Gün idrar testi silik çizgi? iğnenin etkisi mi?
Aa hatırladım evet hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklaKızlar ilk sayfadan tanıyanlar hatırlayacaktır bir ara o da ateş ölçüyordunurmisali123 hamike OLDUĞUNU yeni öğrenmiş Değeri çok küçük kat be kat artsın inşallah kendisi klomenle hamile kalmış sanırım.
Nurmisali cnm hikayeni Detaylı anlatır mısın? Kaç aydır deniyorsunuz? Ne Tür tedaviler uyguladınız özel Yaptığın birşeyler var mıydı Detaylı anlatır mısın bizlere)
hayır denemedım . klomenı de 1 kere kulandım o da catlatma ıgnesı bıle vurulmadan . henuz bır tedavı baslamadı. gelecek ay hsg cekılecegım . eger doktor uygun görurse aşılama bellı de olmaz . kesin bir şey söylemediHiç denedin mi aşılama ? İlk mi olacak o zmn
Tatlım aşılamadan korkmuyorum.aşılama sürecindeki kullanacağım iğneler ve yumurta geliştirici haplardan korkuyorum. Klomen geçmişimde çok kistle uğraştım. 28 günde bir olurken 35 günü buldu reglilerim.ve hormon dengem alt üst oldu. Ki boşuna içmişim boşuna bi sene boyunca uğraşmışım.rahim sıkıntısını hiç dr görmemiş. Şimdi de kafa karışıklığım şu. Rahim ağzı kapalıymış madem açtılar diyorum.normal mi denesem? Eşimde de bende de başka sıkıntı yok çunku.ama amh düşük yaş 34. Bu ay olmaZsa ki bugün 11.günüm çalışmalar devam. Önümüzdeki ay aşılama gereksiz mi olur ,yine normal yolla denesem mi diyorum bi kaç ay.çünkü iğneler kist yapıo.
am kecıboynuzu kürüde cok basıt zaten. sogan her defasında yapıldıgı ıcın bıraz daha zor .İlk ay denememizde yapmıştım sonra kolayına kaçıp pekmezini aldırdım..Hale'n de devam ediyor..yahu anlamadığım bu değerler daha mı düşüktü acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?