Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya :) o beni bulmaz ama zaten esimden uzaktayim yarin gidicem zor artik
Cnm eşin yanında olduğu sürece değerlendir aksi durumda zâten elden birşey gelmez testler de bitmiş zaten.açıkcası ateş nasıl ilerler merak ediyorum ama ölçmek istemezsen anlarım.sonuçta bekleyip hep beraber göreceğiz.hayırlısı diyelim

Hadi ya kasım Ay'ı boş geçti demiştim sonunda birisi hamile kaldı.ah cnm ah elden ne gelir herkes o topikte tek tek aşağı iniyor biz yerimizde sayıyoruz
hiç sorma..valla çok moralsizim bu konuda ya...Rabbim hayırlısıyla nasip etseydi...adım hep orda kalacak diye korkuyorum...

İlk ay denememizde yapmıştım sonra kolayına kaçıp pekmezini aldırdım..Hale'n de devam ediyor..yahu anlamadığım bu değerler daha mı düşüktü acaba..

Reactions: iiz
kızlar cok sükür yumurtam 15 mm olmus catlamaya hazır Allah ın ıznıyle dualarınızı eksık etmeyın bıde tavsıyenız varsa bıtkısel yada ılac tarzı lutfen soyleyın
Canım ben maka ginsengi, polen, arısütü, bal, propolis ve adını bilediğim başka şeyler de içeriyor galiba böyle bir karışım ve hayıt tohumu ekstratı kullanıyorum. Bu ay 12. Günde minik yumurtalar vardı 16. Günde gittim bir tanesi büyümüş 19mm olmuş dedi dr, sonra 18. Gün gittiğimde o büyüyen çatlamış sağ overde başka bir yumurta daha büyümüş. İlk defa takip yaptırdım, normalde de iki tane mi yumurtluyordum bilmiyorum.

cok sagol canım tesekkür ederim

Ben hala relg olmadım geçen ay gibi lekelenme var of niye böyle olmaya başladı dış gebelik yaşadım düşük yaşadım hiç biri relg duzenimi bozmadı bu kimyasal sonrası 2. relg ve ikisindede önden lekelenme başladı öyle bariz lekelenmede değil sulu bulanık bi akıntı

Kızlar ilk sayfadan tanıyanlar hatırlayacaktır bir ara o da ateş ölçüyordu nurmisali123 hamike OLDUĞUNU yeni öğrenmiş Değeri çok küçük kat be kat artsın inşallah kendisi klomenle hamile kalmış sanırım.

Nurmisali cnm hikayeni Detaylı anlatır mısın? Kaç aydır deniyorsunuz? Ne Tür tedaviler uyguladınız özel Yaptığın birşeyler var mıydı Detaylı anlatır mısın bizlere)

Aa hatırladım evet hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla nurmisali123

Simdi birseyler yazacagim umarim anlatabilirim
Bu ay benim sanirim ovulasyon olmadi progesteron kullandigim icin adet olmuyorum ama genelde aksam atesim dusukse sabah 4 derece dusuk cikiyor dun aksam 36.4 du sabah 36
Az once olctum 35.8 adet atesim aslinda normalde sabah olmam lazim tabi bir ihtimalde ovulasyonun yarin ggerçekleşcek olmasi tabi o zor bir ihtimal
Strese girdim cunku nerdeyse iki aydir hatta bu ay ile 3 oldu bir duzensizlik var belki de onceden de vardi ates olcmeye ara verince anlamadim
Bu ay hamile kalmam imkansiz da onumuzdeki ay serophene ve progestan kullanmak disinda napsam
Teatrio kullaniyorum birde
Bazen hic cocugum olmayacak gibi geliyor yumurta yok ki cocuk nasil olsun diyorum
Morelman bitigim belli etmiyorum cevreme ama cok gerginim

Hiç denedin mi aşılama ? İlk mi olacak o zmn
hayır denemedım . klomenı de 1 kere kulandım o da catlatma ıgnesı bıle vurulmadan . henuz bır tedavı baslamadı. gelecek ay hsg cekılecegım . eger doktor uygun görurse aşılama bellı de olmaz . kesin bir şey söylemedi

eger bıraz daha deneyeyım dıyorsan o zaman sık calısasmalısın . amh cok düşmüş gecen her ay dezavantaj. aşılama basıt bir yontem . en azından 1-2 kere denemende fayda var.fsh ın kaç canım ?

İlk ay denememizde yapmıştım sonra kolayına kaçıp pekmezini aldırdım..Hale'n de devam ediyor..yahu anlamadığım bu değerler daha mı düşüktü acaba..
am kecıboynuzu kürüde cok basıt zaten. sogan her defasında yapıldıgı ıcın bıraz daha zor .

biri yazmıstı 7 milyon sperm 1 ay lık kürde 40 milyona cıkmıs. sence degmez mı ! kecboynuzu kaynatmakta ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…