Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım çok şanslısın ben bir günde mahvoldum midemi usuttugumu düşünüyorum bi anda bu kadar başlar mi işten eve zor yetiştim akşam o zamandan beri su değse mideme durmuyo
Kesin kalp atışları başladı kuvvetlendi benim bulantılar kusmalar hep o dönemler başlıyor

Çarşamba geçmezse sorucam doktoruma bi ilaç varsa versin inşallah da ise yarar bişey vardır ben normalde de mide sorunu yaşarım da bu başka ay şeker hapina alınırken bile böyle olmadı
Cnm bulantı ilaçları var ama bana hiç fayda etmiyordu onu da çıkartıyordum.ama bilezik falan var diyordu kızlar geçen sene araştır bir

Günaydın kızlar,
Var mı hamile haberi??

Ben gribal enfeksiyon ve adet sancısıyla bu dönem mahvoldum. Belim bacaklarim kasiklarim koptu.. yatarak gecti günlerim :) bugun iyi gibiyim temizlige vercem kendimi :)
En son deeplonelines hamile kaldı tablosu ilk sayfada onun dışında Leyla ve 8034bhc den bekliyoruz güzel haberler

Sigorta karsilamiyor ama asilama raporu diye cikartabiliyorsun doktorun pcos yazarsa da 6 rapor hakkın oluyor o da ilaclarin yarisindan fazlasini devlet oduyor canim
Haydi gozun aydin insaallah ilaca gerek kalmadan olur bebegin

Çok geçmiş olsun cnm bebek gelsin en kısa z amanda inşallah

Bebiş olsun inş sonu cnm

Sigorta karsilamiyor ama asilama raporu diye cikartabiliyorsun doktorun pcos yazarsa da 6 rapor hakkın oluyor o da ilaclarin yarisindan fazlasini devlet oduyor canim
Haydi gozun aydin insaallah ilaca gerek kalmadan olur bebegin

Igne tedavisi dedigi asilam oluyor sanirim demi? dogal yolla hamile kalabilecek durumdasin ama rahim tutacak durumda degil dedi. igne tedavisi uyguluycaz sonra olmazsa tup dedi bakalim. insallah tupe kalmadan gelir canim. pozitif dusunuyorum acikcasi
Çok geçmiş olsun cnm bebek gelsin en kısa z amanda inşallah
Insallah canim. saol insallah bekletmesin daha fazla

Bebiş olsun inş sonu cnm
Amin canim.

Kizlar hsg sonrasi korunmali miyim? doktora sormayi unuttum.

Ah canım benim .. bana da kimse yorum yapmıyor sanırım tamamen umutsuz vakayim ama sen benim gözümde olacak dediğim kisilerdensin olumsuz da olsa bir kez hamile kaldin sonuçta demekki olabiliyor yine olur hmde sağlıklı bir şekilde inşallah öyle diil mi Veson

Sağol canım. inşallah hepimiz hamile kalacaz.. sende üzme kendini gülüm... Allah büyüktür bu kadar duâyı karşılıksız bırakmaz ben inanıyorum canım...

Ben önceden icmiyodum hamileyken başladım bakalım ne çıkacak tekrar kontrolde

Sağol canım. inşallah hepimiz hamile kalacaz.. sende üzme kendini gülüm... Allah büyüktür bu kadar duâyı karşılıksız bırakmaz ben inanıyorum canım...
Evet cnm ben de aynı şeyi düşünüyorum Leyla kolay hamile kalıyor bence.sadece kürtaj sonrası rahmin biraz toparlanmaya ihtiyacı var.aradan 3 ay geçti sanırım. 3 aya müjdeli haber gelir inşallah
Tsefem seninle Yasemin e gerçekten diyecek bşr şeyim yok sebepsiz infertilite gerçekten zor.

Sadece bir kişiden duydum korunma istemiş Dr U.ben kürtaj sonrası çektirdim zâten korunuyordum.yoksa benim Dr da korunma istemeyecekti

Sadece bir kişiden duydum korunma istemiş Dr U.ben kürtaj sonrası çektirdim zâten korunuyordum.yoksa benim Dr da korunma istemeyecekti
Canim bana rahim duvari ince dedi ya. kalirsan da tutunamaz dedigi icin igne tedavisini mi beklesem. simdi hsg sonrasi hamile kalmak kolay ya (bize nasil olur bilmem) kalirim yine ayni problemi yasarim diye kafamda soru isareti oldu

Canim asilama da tup de ve yumurta takibinde kullanilan ilaclar ayni. bana ilk igne kullamdigimda rapor cikarttirdi pcos yazildi rapora 4 tane kullandim normalde 2 tane olmasi lazim ama ilac dozlari dusuk olunca 1 tane daha cikar dedi doktor 10000 unite gecmemesi gerekiyor
Sana da rapor cikartsin tabi ozel hastaneler cikartamiyor atiyorum 1000 lira tutan ilaca 400 falan oduyorsun oyle
Anlasmali eczane bulursan daha da indirim yapar
Allah yardimcin olsun ceken bilir ben cok cektim o ignelerden insaallah gerek kalmaz

Canim bana rahim duvari ince dedi ya. kalirsan da tutunamaz dedigi icin igne tedavisini mi beklesem. simdi hsg sonrasi hamile kalmak kolay ya (bize nasil olur bilmem) kalirim yine ayni problemi yasarim diye kafamda soru isareti oldu
ÇOK BAYGIN KALDINMI CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ZOR OLDU MU
OPERASYONU NERDE YAPIYORLAR?

Reactions: iiz
Estrofem yada climara versin sana duzenli birkac ay ostrojen kullanimindan sonra kalinlasmaya basliyor canim. benim e2 dusuk mesela bana diyetisyenim civanpercemi adacayi demle ic demisti civanpercemi rahim kalinligina yardimci oliyor. sana tavsiyem kabak çekirdeği havuc suyu ve avakado. bunlar dogal ostrojen uretir kendin de bunlarla destekleyebilirsin

Veson agrim var yine ayyy ne buyumez ne catlamaz yumurtaymis bu ne inatci cikti inan icimiz disimiz yumurta oldu bu ay :) kizim olursa bi adini nazli koyacagim diyordum isminin hakkini verecek sıpa

ÖZEL HASTANELER NİYE İLAÇ İÇİN RAPOR VEREMİYOR?OZAMAN ÖZELDE MUAYENE OLMANIN TEDAVİYE BAŞLAMANIN ANLAMI YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…