Kesin kalp atışları başladı kuvvetlendi benim bulantılar kusmalar hep o dönemler başlıyorAy canım çok şanslısın ben bir günde mahvoldummidemi usuttugumu düşünüyorum bi anda bu kadar başlar mi işten eve zor yetiştim akşam o zamandan beri su değse mideme durmuyo
Cnm bulantı ilaçları var ama bana hiç fayda etmiyordu onu da çıkartıyordum.ama bilezik falan var diyordu kızlar geçen sene araştır birÇarşamba geçmezse sorucam doktoruma bi ilaç varsa versin inşallah da ise yarar bişey vardır ben normalde de mide sorunu yaşarım da bu başka ay şeker hapina alınırken bile böyle olmadı
En son deeplonelines hamile kaldı tablosu ilk sayfada onun dışında Leyla ve 8034bhc den bekliyoruz güzel haberlerGünaydın kızlar,
Var mı hamile haberi??
Ben gribal enfeksiyon ve adet sancısıyla bu dönem mahvoldum. Belim bacaklarim kasiklarim koptu.. yatarak gecti günlerim :) bugun iyi gibiyim temizlige vercem kendimi :)
Sigorta karsilamiyor ama asilama raporu diye cikartabiliyorsun doktorun pcos yazarsa da 6 rapor hakkın oluyor o da ilaclarin yarisindan fazlasini devlet oduyor canimKizlar etiketleyemedim hsg normal cikti tuplerr acik. ama tabi damar ve rahim ince oldugu icin ilk adette igne tedavisi uyguluycaz ama sigorta karsilamiyir 400 civari tutar igneler dedi. durum bu. tek tek etiketleyemedim güzel dilekleriniz icin tesekkurler.
Çok geçmiş olsun cnm bebek gelsin en kısa z amanda inşallahKizlar etiketleyemedim hsg normal cikti tuplerr acik. ama tabi damar ve rahim ince oldugu icin ilk adette igne tedavisi uyguluycaz ama sigorta karsilamiyir 400 civari tutar igneler dedi. durum bu. tek tek etiketleyemedim güzel dilekleriniz icin tesekkurler.
Bebiş olsun inş sonu cnmKizlar etiketleyemedim hsg normal cikti tuplerr acik. ama tabi damar ve rahim ince oldugu icin ilk adette igne tedavisi uyguluycaz ama sigorta karsilamiyir 400 civari tutar igneler dedi. durum bu. tek tek etiketleyemedim güzel dilekleriniz icin tesekkurler.
Sigorta karsilamiyor ama asilama raporu diye cikartabiliyorsun doktorun pcos yazarsa da 6 rapor hakkın oluyor o da ilaclarin yarisindan fazlasini devlet oduyor canim
Haydi gozun aydin insaallah ilaca gerek kalmadan olur bebegin
Insallah canim. saol insallah bekletmesin daha fazlaÇok geçmiş olsun cnm bebek gelsin en kısa z amanda inşallah
Amin canim.Bebiş olsun inş sonu cnm
Ah canım benim .. bana da kimse yorum yapmıyor sanırım tamamen umutsuz vakayim ama sen benim gözümde olacak dediğim kisilerdensin olumsuz da olsa bir kez hamile kaldin sonuçta demekki olabiliyor yine olur hmde sağlıklı bir şekilde inşallah öyle diil miBakarsın çifter çifter çıkar canım.. bak öbür topicte aynı anda iki kişi hamile kaldı.. Allah ol dedikten sonra gerisi boş.. artıkVeson bile yorum yapmaz oldu bana.. stres yapıyorum diye.. sizi anlıyorum ama bunlar da insanı motive ediyor be kuzum... neyse hepimizin hakkinda hayirlisi olsun... bu ay seninde güzel ilerliyor sanki neden karamsarlığa kapıldın anlamadım. bir sıkıntımı var. tablona bakmadım ama...
Sağol canım. inşallah hepimiz hamile kalacaz.. sende üzme kendini gülüm... Allah büyüktür bu kadar duâyı karşılıksız bırakmaz ben inanıyorum canım...Ah canım benim .. bana da kimse yorum yapmıyor sanırım tamamen umutsuz vakayim ama sen benim gözümde olacak dediğim kisilerdensin olumsuz da olsa bir kez hamile kaldin sonuçta demekki olabiliyor yine olur hmde sağlıklı bir şekilde inşallah öyle diil miVeson
Inşallah canım aman sağlıklı olsun da biz çare arar buluruz kendimize napalımKesin kalp atışları başladı kuvvetlendi benim bulantılar kusmalar hep o dönemler başlıyor
Ben önceden icmiyodum hamileyken başladım bakalım ne çıkacak tekrar kontroldeEvet ben de kullaniyorum tiroid ilaci canim. Isin tuhafi ben hamilelikte tsh yukselecek saniyordum.
Hamile kaldigimdan beri 3 defa bakildi.
Hamileligin basinda 2.25'ti. Sonra 2.03'e mi ne dustu. Simdi son kontrolde 1.34 cikti. Hala hamile kalmadan onceki dozu kullaniyorum. Cok saskinim.
Ah canım benim .. bana da kimse yorum yapmıyor sanırım tamamen umutsuz vakayim ama sen benim gözümde olacak dediğim kisilerdensin olumsuz da olsa bir kez hamile kaldin sonuçta demekki olabiliyor yine olur hmde sağlıklı bir şekilde inşallah öyle diil miVeson
Evet cnm ben de aynı şeyi düşünüyorum Leyla kolay hamile kalıyor bence.sadece kürtaj sonrası rahmin biraz toparlanmaya ihtiyacı var.aradan 3 ay geçti sanırım. 3 aya müjdeli haber gelir inşallahSağol canım. inşallah hepimiz hamile kalacaz.. sende üzme kendini gülüm... Allah büyüktür bu kadar duâyı karşılıksız bırakmaz ben inanıyorum canım...
Sadece bir kişiden duydum korunma istemiş Dr U.ben kürtaj sonrası çektirdim zâten korunuyordum.yoksa benim Dr da korunma istemeyecektiIgne tedavisi dedigi asilam oluyor sanirim demi? dogal yolla hamile kalabilecek durumdasin ama rahim tutacak durumda degil dedi. igne tedavisi uyguluycaz sonra olmazsa tup dedi bakalim. insallah tupe kalmadan gelir canim. pozitif dusunuyorum acikcasi
Insallah canim. saol insallah bekletmesin daha fazla
Amin canim.
Kizlar hsg sonrasi korunmali miyim? doktora sormayi unuttum.
Canim bana rahim duvari ince dedi ya. kalirsan da tutunamaz dedigi icin igne tedavisini mi beklesem. simdi hsg sonrasi hamile kalmak kolay ya (bize nasil olur bilmem) kalirim yine ayni problemi yasarim diye kafamda soru isareti olduSadece bir kişiden duydum korunma istemiş Dr U.ben kürtaj sonrası çektirdim zâten korunuyordum.yoksa benim Dr da korunma istemeyecekti
Canim asilama da tup de ve yumurta takibinde kullanilan ilaclar ayni. bana ilk igne kullamdigimda rapor cikarttirdi pcos yazildi rapora 4 tane kullandim normalde 2 tane olmasi lazim ama ilac dozlari dusuk olunca 1 tane daha cikar dedi doktor 10000 unite gecmemesi gerekiyorIgne tedavisi dedigi asilam oluyor sanirim demi? dogal yolla hamile kalabilecek durumdasin ama rahim tutacak durumda degil dedi. igne tedavisi uyguluycaz sonra olmazsa tup dedi bakalim. insallah tupe kalmadan gelir canim. pozitif dusunuyorum acikcasi
Insallah canim. saol insallah bekletmesin daha fazla
Amin canim.
Kizlar hsg sonrasi korunmali miyim? doktora sormayi unuttum.
ÇOK BAYGIN KALDINMI CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ZOR OLDU MUCanim bana rahim duvari ince dedi ya. kalirsan da tutunamaz dedigi icin igne tedavisini mi beklesem. simdi hsg sonrasi hamile kalmak kolay ya (bize nasil olur bilmem) kalirim yine ayni problemi yasarim diye kafamda soru isareti oldu
Estrofem yada climara versin sana duzenli birkac ay ostrojen kullanimindan sonra kalinlasmaya basliyor canim. benim e2 dusuk mesela bana diyetisyenim civanpercemi adacayi demle ic demisti civanpercemi rahim kalinligina yardimci oliyor. sana tavsiyem kabak çekirdeği havuc suyu ve avakado. bunlar dogal ostrojen uretir kendin de bunlarla destekleyebilirsinCanim bana rahim duvari ince dedi ya. kalirsan da tutunamaz dedigi icin igne tedavisini mi beklesem. simdi hsg sonrasi hamile kalmak kolay ya (bize nasil olur bilmem) kalirim yine ayni problemi yasarim diye kafamda soru isareti oldu
ÖZEL HASTANELER NİYE İLAÇ İÇİN RAPOR VEREMİYOR?OZAMAN ÖZELDE MUAYENE OLMANIN TEDAVİYE BAŞLAMANIN ANLAMI YOKCanim asilama da tup de ve yumurta takibinde kullanilan ilaclar ayni. bana ilk igne kullamdigimda rapor cikarttirdi pcos yazildi rapora 4 tane kullandim normalde 2 tane olmasi lazim ama ilac dozlari dusuk olunca 1 tane daha cikar dedi doktor 10000 unite gecmemesi gerekiyor
Sana da rapor cikartsin tabi ozel hastaneler cikartamiyor atiyorum 1000 lira tutan ilaca 400 falan oduyorsun oyle
Anlasmali eczane bulursan daha da indirim yapar
Allah yardimcin olsun ceken bilir ben cok cektim o ignelerden insaallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?