Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ÖZEL HASTANELER NİYE İLAÇ İÇİN RAPOR VEREMİYOR?OZAMAN ÖZELDE MUAYENE OLMANIN TEDAVİYE BAŞLAMANIN ANLAMI YOK
sgk anlasmasi olan bi özel hastaneyse sanirim cikartabiliyorlar cnm. ben aşılama raporunu şifa hastanesinde cikartmistim tabi kapandi orasi

passionete rahimle igne tedavisinin ne alakasi var ki? igneler yumurta gelistirmek icin kullaniliyor. rahmi kalinlastirmak icin estrafem tarzi östrojen iceren ilaclar veriliyor genelde. bi de nar suyu rahmi kalinlastiriyormus cnm.
sana klomenle birlikte estrafem versede olabilirdi aslinda sanki

ÖZEL HASTANELER NİYE İLAÇ İÇİN RAPOR VEREMİYOR?OZAMAN ÖZELDE MUAYENE OLMANIN TEDAVİYE BAŞLAMANIN ANLAMI YOK
Doktorunun tanidigi varsa devlet ya da universite hastanesinde oradan cikarirlar belki

Yani kendiliginden hamile kalabilirsin derken neden igne veriyor enteresan ha birde zaten o igneler de rahimde incelik yapiyor orasi da ayri bir muamma. bu doktorlarin isine akil sir ermiyor

Kızlar benim tablom kafayı yedi. Biliyorsunuz bu ay yumurta takibi yaptırdım ve 17. Günde yumurtam çatladı, ertesi gün tekrar gittim Dr a başka bir yumurta daha oluşmuş bir iki güne o da çatlar dedi. Şimdi tabloma bakarsanız benim ilk yumurtam çatladıktan sonra ısım arttı ama sonra geri düştü. Acaba ikinci yumurta çatlayacak diye mi ısım geri düştü sizce ? Daha önce böyle bir durum duydunuz mu ? Ff çizgi çekmedi. Bu arada Progestan da kullanıyorum günde 200mg ağızdan alıyorum. Bu ilaç vücut ısısını düşürür mü ? @sumbulkokusu LeYLa_21 ShinSeGi Veson passionete

Insallah gerek kalmaz canim. ozel hastane zaten 400 liraysa sorun yok canim. bakalim ilk ay netlescektir durum

ÇOK BAYGIN KALDINMI CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ZOR OLDU MU
OPERASYONU NERDE YAPIYORLAR?

Canim rontgen odasi gibi bir yerde yaptilar. damar yolu acip ilaci verdikleri an ben uyudum zaten. hicbisey hissetmedim. 10 dk icinde uyandim hafif bas donmesi ve kasik agrisi vardi ama adet sancisi kadar bile degil inan. cok rahat gecti sakin endise yapma. hafif kanama var ped koydum bu kadar. insalalh gerek kalmaz ama kalirsa da korkacak hicbisey yok

Tamam canim dediklerini de dikkate alicam. bunlarla desteklerim. tam olarak igne ne vercek bilmiyorum canim. yine gidince ne der yazarim size de

Onlari da vercektir sanirim canim. bakalim ne diycek. hem hsg kolayligi hem yumurta gelistirici hem de rahimi destekleyici bisey verirse daha da sans artar sanki.

Kimyasal Yaşar'ım diye mi korkuyorsun? Dr U arayıp sorma şansın bar mı? Sor istersen kafanda soru işareti kalmasın
Canim bana rahim duvari ince dedi ya. kalirsan da tutunamaz dedigi icin igne tedavisini mi beklesem. simdi hsg sonrasi hamile kalmak kolay ya (bize nasil olur bilmem) kalirim yine ayni problemi yasarim diye kafamda soru isareti oldu

Progestan vucut isisini dusurmez canim
Benim tablo da bi acayip ooluca arastirmistim ff de catladiktan sonra atesi dusen var
Ikinci yumurta bu kadar etkilermi acaba benimde asilama yapildigi ay yumurtam coktu inisli cikisli oldu ates yani yumurta catladi hatta asilama bile yapildi ates sabitlenmedi belki senin de ondandır

Cnm 16-17-18 deki progestan ları sil sırayla cnm çizgi gelecektir

Canim sabah senin tabloya baktim bence 17 gün olmus catlama. bunu ben de sormustum daha once sanki ilk catlamada ates yukseliyor sonra tekrar dusuyor. cizgiyi cekse bile kayardi cizgi. ama veson falan 2. yumurtlamayi anlatamayiz atesten demisti. bak benim bu tabloda 26 gun cizgi cekildi akinti opk hepsi dogruladi. sonra cizgi kaydi. bence ben bu ay 2 kere yumurtladim mesela.

Eklentiler

• Screenshot_20161203-143241.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 32
Kimyasal Yaşar'ım diye mi korkuyorsun? Dr U arayıp sorma şansın bar mı? Sor istersen kafanda soru işareti kalmasın
Evet canim ya. ondan korkuyorum ancak pazartesi arayabilirim doktorun numarası yok ama hastaneden ulasabilirim. aslinda bos da gecmek istemiyorum. hsg cekildi sonucta sansim yuksek

Benim kendimden umudum yok prof bile bi sorun görmedi

Kızlar adetin 13.günü bugün. Yumurtlama ağrısını 9.günden beri yaşıyorum sol kasıkta. Tamam ilişkide 9.günden beri gün aşırı devam. Yalnız bu ameliyat sonrası ilk defa kestiremiyorum çatlatıp çatlamadığını. Bu sabah yine sol tarafımda sancı hissedince çatlamadın mı sen hala ya deyip adamı uyandırdım. Neyseki ilişkiden sonra şuan daha da arttı sanki sancı. Sanki içimde çalışma var ağrı mı değil sancı mı o da değil. Bu ne ?

Sen çalışmanı yap cnm sanki bizler ha dedim mi gebe kalabiliyor muyuz ki korunasın? Ben de diyorum acaba çalışsam mı bu ay?:))
Evet canim ya. ondan korkuyorum ancak pazartesi arayabilirim doktorun numarası yok ama hastaneden ulasabilirim. aslinda bos da gecmek istemiyorum. hsg cekildi sonucta sansim yuksek
C'n

Reactions: iiz
Sen çalışmanı yap cnm sanki bizler ha dedim mi gebe kalabiliyor muyuz ki korunasın? Ben de diyorum acaba çalışsam mı bu ay?:))
C'n

Reactions: iiz
Ağrılar bitene kadar gün aşırıya devam

C'n
Demi yapayim ben. sonucta korunma verseydi korun derdi sonucta. bir sonraki adet 1. 2. gunu gel dedi sadece. akisina birakayim kasmadan yavastan calisiriz artik. sana ne kadar korun dedi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…