sgk anlasmasi olan bi özel hastaneyse sanirim cikartabiliyorlar cnm. ben aşılama raporunu şifa hastanesinde cikartmistim tabi kapandi orasiÖZEL HASTANELER NİYE İLAÇ İÇİN RAPOR VEREMİYOR?OZAMAN ÖZELDE MUAYENE OLMANIN TEDAVİYE BAŞLAMANIN ANLAMI YOK
Doktorunun tanidigi varsa devlet ya da universite hastanesinde oradan cikarirlar belkiÖZEL HASTANELER NİYE İLAÇ İÇİN RAPOR VEREMİYOR?OZAMAN ÖZELDE MUAYENE OLMANIN TEDAVİYE BAŞLAMANIN ANLAMI YOK
Yani kendiliginden hamile kalabilirsin derken neden igne veriyor enteresan ha birde zaten o igneler de rahimde incelik yapiyor orasi da ayri bir muamma. bu doktorlarin isine akil sir ermiyorpassionete rahimle igne tedavisinin ne alakasi var ki? igneler yumurta gelistirmek icin kullaniliyor. rahmi kalinlastirmak icin estrafem tarzi östrojen iceren ilaclar veriliyor genelde. bi de nar suyu rahmi kalinlastiriyormus cnm.
sana klomenle birlikte estrafem versede olabilirdi aslinda sanki
Insallah gerek kalmaz canim. ozel hastane zaten 400 liraysa sorun yok canim. bakalim ilk ay netlescektir durumCanim asilama da tup de ve yumurta takibinde kullanilan ilaclar ayni. bana ilk igne kullamdigimda rapor cikarttirdi pcos yazildi rapora 4 tane kullandim normalde 2 tane olmasi lazim ama ilac dozlari dusuk olunca 1 tane daha cikar dedi doktor 10000 unite gecmemesi gerekiyor
Sana da rapor cikartsin tabi ozel hastaneler cikartamiyor atiyorum 1000 lira tutan ilaca 400 falan oduyorsun oyle
Anlasmali eczane bulursan daha da indirim yapar
Allah yardimcin olsun ceken bilir ben cok cektim o ignelerden insaallah gerek kalmaz
ÇOK BAYGIN KALDINMI CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ZOR OLDU MU
OPERASYONU NERDE YAPIYORLAR?
Tamam canim dediklerini de dikkate alicam. bunlarla desteklerim. tam olarak igne ne vercek bilmiyorum canim. yine gidince ne der yazarim size deEstrofem yada climara versin sana duzenli birkac ay ostrojen kullanimindan sonra kalinlasmaya basliyor canim. benim e2 dusuk mesela bana diyetisyenim civanpercemi adacayi demle ic demisti civanpercemi rahim kalinligina yardimci oliyor. sana tavsiyem kabak çekirdeği havuc suyu ve avakado. bunlar dogal ostrojen uretir kendin de bunlarla destekleyebilirsin
Onlari da vercektir sanirim canim. bakalim ne diycek. hem hsg kolayligi hem yumurta gelistirici hem de rahimi destekleyici bisey verirse daha da sans artar sanki.passionete rahimle igne tedavisinin ne alakasi var ki? igneler yumurta gelistirmek icin kullaniliyor. rahmi kalinlastirmak icin estrafem tarzi östrojen iceren ilaclar veriliyor genelde. bi de nar suyu rahmi kalinlastiriyormus cnm.
sana klomenle birlikte estrafem versede olabilirdi aslinda sanki
Canim bana rahim duvari ince dedi ya. kalirsan da tutunamaz dedigi icin igne tedavisini mi beklesem. simdi hsg sonrasi hamile kalmak kolay ya (bize nasil olur bilmem) kalirim yine ayni problemi yasarim diye kafamda soru isareti oldu
Progestan vucut isisini dusurmez canimKızlar benim tablom kafayı yedi. Biliyorsunuz bu ay yumurta takibi yaptırdım ve 17. Günde yumurtam çatladı, ertesi gün tekrar gittim Dr a başka bir yumurta daha oluşmuş bir iki güne o da çatlar dedi. Şimdi tabloma bakarsanız benim ilk yumurtam çatladıktan sonra ısım arttı ama sonra geri düştü. Acaba ikinci yumurta çatlayacak diye mi ısım geri düştü sizce ? Daha önce böyle bir durum duydunuz mu ? Ff çizgi çekmedi. Bu arada Progestan da kullanıyorum günde 200mg ağızdan alıyorum. Bu ilaç vücut ısısını düşürür mü ? @sumbulkokusuLeYLa_21 ShinSeGi Veson passionete
Eşin geldi mi yumurtan eşini bekliyor belki deVeson agrim var yine ayyy ne buyumez ne catlamaz yumurtaymis bu ne inatci cikti inan icimiz disimiz yumurta oldu bu ay :) kizim olursa bi adini nazli koyacagim diyordum isminin hakkini verecek sıpa
Cnm 16-17-18 deki progestan ları sil sırayla cnm çizgi gelecektirKızlar benim tablom kafayı yedi. Biliyorsunuz bu ay yumurta takibi yaptırdım ve 17. Günde yumurtam çatladı, ertesi gün tekrar gittim Dr a başka bir yumurta daha oluşmuş bir iki güne o da çatlar dedi. Şimdi tabloma bakarsanız benim ilk yumurtam çatladıktan sonra ısım arttı ama sonra geri düştü. Acaba ikinci yumurta çatlayacak diye mi ısım geri düştü sizce ? Daha önce böyle bir durum duydunuz mu ? Ff çizgi çekmedi. Bu arada Progestan da kullanıyorum günde 200mg ağızdan alıyorum. Bu ilaç vücut ısısını düşürür mü ? @sumbulkokusuLeYLa_21 ShinSeGi Veson passionete
Canim sabah senin tabloya baktim bence 17 gün olmus catlama. bunu ben de sormustum daha once sanki ilk catlamada ates yukseliyor sonra tekrar dusuyor. cizgiyi cekse bile kayardi cizgi. ama veson falan 2. yumurtlamayi anlatamayiz atesten demisti. bak benim bu tabloda 26 gun cizgi cekildi akinti opk hepsi dogruladi. sonra cizgi kaydi. bence ben bu ay 2 kere yumurtladim mesela.Kızlar benim tablom kafayı yedi. Biliyorsunuz bu ay yumurta takibi yaptırdım ve 17. Günde yumurtam çatladı, ertesi gün tekrar gittim Dr a başka bir yumurta daha oluşmuş bir iki güne o da çatlar dedi. Şimdi tabloma bakarsanız benim ilk yumurtam çatladıktan sonra ısım arttı ama sonra geri düştü. Acaba ikinci yumurta çatlayacak diye mi ısım geri düştü sizce ? Daha önce böyle bir durum duydunuz mu ? Ff çizgi çekmedi. Bu arada Progestan da kullanıyorum günde 200mg ağızdan alıyorum. Bu ilaç vücut ısısını düşürür mü ? @sumbulkokusuLeYLa_21 ShinSeGi Veson passionete
Evet canim ya. ondan korkuyorum ancak pazartesi arayabilirim doktorun numarası yok ama hastaneden ulasabilirim. aslinda bos da gecmek istemiyorum. hsg cekildi sonucta sansim yuksekKimyasal Yaşar'ım diye mi korkuyorsun? Dr U arayıp sorma şansın bar mı? Sor istersen kafanda soru işareti kalmasın
Benim kendimden umudum yokEvet cnm ben de aynı şeyi düşünüyorum Leyla kolay hamile kalıyor bence.sadece kürtaj sonrası rahmin biraz toparlanmaya ihtiyacı var.aradan 3 ay geçti sanırım. 3 aya müjdeli haber gelir inşallah
Tsefem seninle Yasemin e gerçekten diyecek bşr şeyim yok sebepsiz infertilite gerçekten zor.
C'nEvet canim ya. ondan korkuyorum ancak pazartesi arayabilirim doktorun numarası yok ama hastaneden ulasabilirim. aslinda bos da gecmek istemiyorum. hsg cekildi sonucta sansim yuksek
C'nEvet canim ya. ondan korkuyorum ancak pazartesi arayabilirim doktorun numarası yok ama hastaneden ulasabilirim. aslinda bos da gecmek istemiyorum. hsg cekildi sonucta sansim yuksek
Ağrılar bitene kadar gün aşırıya devamKızlar adetin 13.günü bugün. Yumurtlama ağrısını 9.günden beri yaşıyorum sol kasıkta. Tamam ilişkide 9.günden beri gün aşırı devam. Yalnız bu ameliyat sonrası ilk defa kestiremiyorum çatlatıp çatlamadığını. Bu sabah yine sol tarafımda sancı hissedince çatlamadın mı sen hala ya deyip adamı uyandırdım. Neyseki ilişkiden sonra şuan daha da arttı sanki sancı. Sanki içimde çalışma var ağrı mı değil sancı mı o da değil. Bu ne ?
Bu kadar ağrı yaşamazdım ben be gülüm. 2 gün de çatlardı ağrıdan sonra. 5 gündür çatlamamış olamaz heraldeAğrılar bitene kadar gün aşırıya devam
Demi yapayim ben. sonucta korunma verseydi korun derdi sonucta. bir sonraki adet 1. 2. gunu gel dedi sadece. akisina birakayim kasmadan yavastan calisiriz artik. sana ne kadar korun dedi canim?Sen çalışmanı yap cnm sanki bizler ha dedim mi gebe kalabiliyor muyuz ki korunasın? Ben de diyorum acaba çalışsam mı bu ay?:))
C'n
Hsg den sonra 2 hfta ilişki olmaz. Kanalların açık suan enfeksiyon kaçınılmaz olur.Demi yapayim ben. sonucta korunma verseydi korun derdi sonucta. bir sonraki adet 1. 2. gunu gel dedi sadece. akisina birakayim kasmadan yavastan calisiriz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?