Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR AKŞAM TEST YAPSAM VAR SA ÇIKAR MI YOKSA SABAH İLK İDRARLA MI YAPAYIM

Demi yapayim ben. sonucta korunma verseydi korun derdi sonucta. bir sonraki adet 1. 2. gunu gel dedi sadece. akisina birakayim kasmadan yavastan calisiriz artik. sana ne kadar korun dedi canim?
Bana hsg sonrası korunma vermedi kürtajdan dolayı korunmuştum o zaman hist sonrası 2ay korun dedi bu 2. Ay

Benim yumurtalar iki tane derken farklı zamanlarda çatladı yani aynı anda gelişip çatlamadı. Ama belki dediğin gibidir bilemedim canım sağolasın
Cnm 16-17-18 deki progestan ları sil sırayla cnm çizgi gelecektir
Progestanları sildim gelen giden yok :)
Canım takip olmasa tabloya bakarak bu ay yumurtlamadım herhalde derdim ama bence ff iki yumurtlamayı algılayamıyor :) senin tablon da evet iki kere yumurtlama tablosu gibi. Ateşin daha önce de yükselmiş.

Eşin geldi mi yumurtan eşini bekliyor belki de
BEN esimin yanina geldim ama evde dijital ovulasyon testi vardi gelir gelmez yaptim negatif malesef bu ay inan hic bisey anlamadim durumumdan

@Cok da Seyapmamak Lazim cnm eşinin sınavları iyi geçmiş çok sevindim sizin için Hayırlısı olsun.senin hormon ilaçları çok yüksek onlar baş ağrısı yapmıştır kesin bu sefer ban çok uzun sürdü artık ne yazdı isen:)) molaya ihtiyacın varsa ver cnm arada insan bunalıyor kullandığın ilaçların etkisi de olabikir

Bugünkü Ateş'i discard bakalım

Benimde bugün 6+3 cnm ama pazartesi mi gtsem dyorum yoksa dahami geç gtsem dyorum devlet hast gttim tekrar gel diye bişey demedi genelde 2 hafta sonra cagiriyolarmis ama
Evet canim bence git dr test felan istiyor.birde 2 hafta sonra cagirinca gelisimini takip edebiliyor..zaten duyarsin pzrts gitsen tatlim

Sen çalışmalarını yap cnm arada kondurun ateş ölçmeye de devam hayırlusı
Gitmeden once yaptigim ile bugun yaptigim testin cubugu arasinda renk farki var sanki o aradaki 5 gun icinde catlamis gibi ama ates dusuk anlamadim bisi

progestan ben de de ateş yapmamıştı

Gecmis olsun canim gozun aydin diyelim insallah tedavin bebisini getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…