Bana hsg sonrası korunma vermedi kürtajdan dolayı korunmuştum o zaman hist sonrası 2ay korun dedi bu 2. AyDemi yapayim ben. sonucta korunma verseydi korun derdi sonucta. bir sonraki adet 1. 2. gunu gel dedi sadece. akisina birakayim kasmadan yavastan calisiriz artik. sana ne kadar korun dedi canim?
Benim Dr korunma vermemişti sen hsg çektirdin mi korunma vermiş miydi drHsg den sonra 2 hfta ilişki olmaz. Kanalların açık suan enfeksiyon kaçınılmaz olur.
Bugün yapacaksan Akşamı bekleme iki saat Sıvı alma wc ye gitme yap yoksa sabah yap Akşama kadar bekletme biziKIZLAR AKŞAM TEST YAPSAM VAR SA ÇIKAR MI YOKSA SABAH İLK İDRARLA MI YAPAYIM
Cnm ovulasyon takibi yapmıyorsun emin olmadan ilişkiyi bırakamazsınBu kadar ağrı yaşamazdım ben be gülüm. 2 gün de çatlardı ağrıdan sonra. 5 gündür çatlamamış olamaz heralde
Benim yumurtalar iki tane derken farklı zamanlarda çatladı yani aynı anda gelişip çatlamadı. Ama belki dediğin gibidir bilemedim canım sağolasınProgestan vucut isisini dusurmez canim
Benim tablo da bi acayip ooluca arastirmistim ff de catladiktan sonra atesi dusen var
Ikinci yumurta bu kadar etkilermi acaba benimde asilama yapildigi ay yumurtam coktu inisli cikisli oldu ates yani yumurta catladi hatta asilama bile yapildi ates sabitlenmedi belki senin de ondandır
Progestanları sildim gelen giden yok :)Cnm 16-17-18 deki progestan ları sil sırayla cnm çizgi gelecektir
Canım takip olmasa tabloya bakarak bu ay yumurtlamadım herhalde derdim ama bence ff iki yumurtlamayı algılayamıyor :) senin tablon da evet iki kere yumurtlama tablosu gibi. Ateşin daha önce de yükselmiş.Canim sabah senin tabloya baktim bence 17 gün olmus catlama. bunu ben de sormustum daha once sanki ilk catlamada ates yukseliyor sonra tekrar dusuyor. cizgiyi cekse bile kayardi cizgi. ama veson falan 2. yumurtlamayi anlatamayiz atesten demisti. bak benim bu tabloda 26 gun cizgi cekildi akinti opk hepsi dogruladi. sonra cizgi kaydi. bence ben bu ay 2 kere yumurtladim mesela.
BEN esimin yanina geldim ama evde dijital ovulasyon testi vardi gelir gelmez yaptim negatif malesef bu ay inan hic bisey anlamadim durumumdanEşin geldi mi yumurtan eşini bekliyor belki de
İşte bu konuda doktor bisey demedi ama bircok doktorun görüşü farkli bu konuda. sen cektirdin mi canim?Hsg den sonra 2 hfta ilişki olmaz. Kanalların açık suan enfeksiyon kaçınılmaz olur.
Ya sivi almadan aksam, ya da sabah ilk idrarla yap canim varsa cikar zaten..insallah pozitifi görürsünKIZLAR AKŞAM TEST YAPSAM VAR SA ÇIKAR MI YOKSA SABAH İLK İDRARLA MI YAPAYIM
eşBenim yumurtalar iki tane derken farklı zamanlarda çatladı yani aynı anda gelişip çatlamadı. Ama belki dediğin gibidir bilemedim canım sağolasın
Progestanları sildim gelen giden yok :)
Canım takip olmasa tabloya bakarak bu ay yumurtlamadım herhalde derdim ama bence ff iki yumurtlamayı algılayamıyor :) senin tablon da evet iki kere yumurtlama tablosu gibi. Ateşin daha önce de yükselmiş.
Sen çalışmalarını yap cnm arada kondurun ateş ölçmeye de devam hayırlusıBEN esimin yanina geldim ama evde dijital ovulasyon testi vardi gelir gelmez yaptim negatif malesef bu ay inan hic bisey anlamadim durumumdan
Himm bu ayda korunman gerekiyor normalde yani. korun dediyse devam et bence korunmaya ama yine de sen bilirsin canimBana hsg sonrası korunma vermedi kürtajdan dolayı korunmuştum o zaman hist sonrası 2ay korun dedi bu 2. Ay
belim öyle ağrıyorki adet ha şimdi gelecek diye bekliyorumYa sivi almadan aksam, ya da sabah ilk idrarla yap canim varsa cikar zaten..insallah pozitifi görürsün
cnm işteyim şimdi eşim test aldı sabah yapıcam karar verdimBugün yapacaksan Akşamı bekleme iki saat Sıvı alma wc ye gitme yap yoksa sabah yap Akşama kadar bekletme bizi
Evet canim bence git dr test felan istiyor.birde 2 hafta sonra cagirinca gelisimini takip edebiliyor..zaten duyarsin pzrts gitsen tatlimBenimde bugün 6+3 cnm ama pazartesi mi gtsem dyorum yoksa dahami geç gtsem dyorum devlet hast gttim tekrar gel diye bişey demedi genelde 2 hafta sonra cagiriyolarmis ama
Gitmeden once yaptigim ile bugun yaptigim testin cubugu arasinda renk farki var sanki o aradaki 5 gun icinde catlamis gibi ama ates dusuk anlamadim bisiSen çalışmalarını yap cnm arada kondurun ateş ölçmeye de devam hayırlusı
en geç hangi gün düşmüş 14. gün mü ?Cnm ateşin düşmeye başladığı gün sabit değil, çok değişken.
haziran:13. güm
mayıs:9. gün
nisan:12. gün
mart :14. gün
o yüzden düşüş heran gelebilir
progestan ben de de ateş yapmamıştıGunaydinnnnnnn
Atesim yine yukselmedi aaa nedense hicte sasirmadim
Tam ovulasyon testi olacagi sirada yok keşke alsaydim diyorum neyse
Progestan ates yapmiyor ben en buyuk kanitiyim sanirim yukselmedi gitti ben soyle bisey dusundum adet olacagim ama progestan engel oluyor
Napalim onumuzdeki aya bal tarcin corekotu birde serophene elsin yumurtlar
Gecmis olsun canim gozun aydin diyelim insallah tedavin bebisini getirsinKizlar etiketleyemedim hsg normal cikti tuplerr acik. ama tabi damar ve rahim ince oldugu icin ilk adette igne tedavisi uyguluycaz ama sigorta karsilamiyir 400 civari tutar igneler dedi. durum bu. tek tek etiketleyemedim güzel dilekleriniz icin tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?