- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Saol canim teşekkür ediyorum insallahGecmis olsun canim gozun aydin diyelim insallah tedavin bebisini getirsin
incelik ne kadarmışpassionete rahimle igne tedavisinin ne alakasi var ki? igneler yumurta gelistirmek icin kullaniliyor. rahmi kalinlastirmak icin estrafem tarzi östrojen iceren ilaclar veriliyor genelde. bi de nar suyu rahmi kalinlastiriyormus cnm.
sana klomenle birlikte estrafem versede olabilirdi aslinda sanki
olablir neden olamazsın sonradan gelişen yumurtalar olur süre uzarBu kadar ağrı yaşamazdım ben be gülüm. 2 gün de çatlardı ağrıdan sonra. 5 gündür çatlamamış olamaz heralde
Evet mayıs ayında çekildiİşte bu konuda doktor bisey demedi ama bircok doktorun görüşü farkli bu konuda. sen cektirdin mi canim?
Mayıs ayında çektirdim tatlım. Dr iki hafta ilişki yasağı koymuştu. Enfeksiyon riski içinBenim Dr korunma vermemişti sen hsg çektirdin mi korunma vermiş miydi dr
Kızlar benim tablom kafayı yedi. Biliyorsunuz bu ay yumurta takibi yaptırdım ve 17. Günde yumurtam çatladı, ertesi gün tekrar gittim Dr a başka bir yumurta daha oluşmuş bir iki güne o da çatlar dedi. Şimdi tabloma bakarsanız benim ilk yumurtam çatladıktan sonra ısım arttı ama sonra geri düştü. Acaba ikinci yumurta çatlayacak diye mi ısım geri düştü sizce ? Daha önce böyle bir durum duydunuz mu ? Ff çizgi çekmedi. Bu arada Progestan da kullanıyorum günde 200mg ağızdan alıyorum. Bu ilaç vücut ısısını düşürür mü ?iiz LeYLa_21 @ShinSeGi Veson passionete
olablir neden olamazsın sonradan gelişen yumurtalar olur süre uzar
Benim yumurtalar iki tane derken farklı zamanlarda çatladı yani aynı anda gelişip çatlamadı. Ama belki dediğin gibidir bilemedim canım sağolasın
Progestanları sildim gelen giden yok :)
Canım takip olmasa tabloya bakarak bu ay yumurtlamadım herhalde derdim ama bence ff iki yumurtlamayı algılayamıyor :) senin tablon da evet iki kere yumurtlama tablosu gibi. Ateşin daha önce de yükselmiş.
Evet cnm ya sabah düşmüş olursaen geç hangi gün düşmüş 14. gün mü ?
Sağol canım inşaallah müjdeli haberi vermek nasip olur...Evet cnm ben de aynı şeyi düşünüyorum Leyla kolay hamile kalıyor bence.sadece kürtaj sonrası rahmin biraz toparlanmaya ihtiyacı var.aradan 3 ay geçti sanırım. 3 aya müjdeli haber gelir inşallah
Tsefem seninle Yasemin e gerçekten diyecek bşr şeyim yok sebepsiz infertilite gerçekten zor.
Canım ben hiç progestan kullanmadım o yüzden ısıyı düşürürmü bilmiyorum. kullanan arkadaşlar yanıtlasın bu sorunu... ikinci yumurta nın çatlaması mümkün... herşey gönlünce olsun kuzum...Kızlar benim tablom kafayı yedi. Biliyorsunuz bu ay yumurta takibi yaptırdım ve 17. Günde yumurtam çatladı, ertesi gün tekrar gittim Dr a başka bir yumurta daha oluşmuş bir iki güne o da çatlar dedi. Şimdi tabloma bakarsanız benim ilk yumurtam çatladıktan sonra ısım arttı ama sonra geri düştü. Acaba ikinci yumurta çatlayacak diye mi ısım geri düştü sizce ? Daha önce böyle bir durum duydunuz mu ? Ff çizgi çekmedi. Bu arada Progestan da kullanıyorum günde 200mg ağızdan alıyorum. Bu ilaç vücut ısısını düşürür mü ?iiz LeYLa_21 @ShinSeGi Veson passionete
İKinci muhtemelen bu gün çatladı çünkü 3 gün önce 17.5 mm idi. Bugün de ateş düşük çıktı1. yumurtalama 18. gun 2.nerde pekiii ?
Canim hic zorlanmadim hoc sorun olmadi. sadece kanamam var. uyuttular zaten uyandığımda hic bisey hissetmiyordum. sadece kanama var az az o kadar. doktor tupler acik rahim normal dedi. adet günü gel igneye baslayalim dedipassionete hsg den kurtuldun mu. çok geçmiş oldun. ne dedi doktor? nasılsın şimdi ? zorlanacagn bir şey oldu mu ? şimdi ağrın , kanaman var mı ? gelecek ay da ben hsg çektireceğim
Onla ilgili bilgi vermedi canim reglin 2. gunu gittigimde soylemisti onu. simdi bugun sadece hsg cekildiincelik ne kadarmışpassionete ?
Nasıl discard edeceğim peki ?Bugünkü Ateş'i discard bakalım
eş
Canim sadece ocak ayinda bir kere klomen en dusuk doz kullandim catlatma ignesi olmadim. o ay kimyasal gebelik oldu. sonra bir daha kullanmadim. klomen de inceltiyor diye mi vermedi bilmiyorumpassionete canim sen klomen catlatma ignesi tedavisi olmusmuydun once aslinda hazir ne oldugu biliniyorken yumurta takibi yaptirsan bu ay. buarada rahim kalinliginida ilacla destekler dr.cunku hsg sonra cok kolay gebe kaliniyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?