Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
passionete hsg den kurtuldun mu. çok geçmiş oldun. ne dedi doktor? nasılsın şimdi ? zorlanacagn bir şey oldu mu ? şimdi ağrın , kanaman var mı ? gelecek ay da ben hsg çektireceğim

incelik ne kadarmış passionete ?

ben evde kendı kendıme kullandım progestan ben de ateş yüksemedi

1. yumurtalama 18. gun 2.nerde pekiii ?

passionete canim sen klomen catlatma ignesi tedavisi olmusmuydun once aslinda hazir ne oldugu biliniyorken yumurta takibi yaptirsan bu ay. buarada rahim kalinliginida ilacla destekler dr.cunku hsg sonra cok kolay gebe kaliniyor diyorlar

iiz kuzum nasilsin? keciboynuzu kurunu sormustum ama gormedin sanirim.nasil birsey canim

Reactions: iiz
Coffeeturk benim 6 gun once ovulasyon testim pozitifti ama halen yumurtam catlamadi yad catladiysa da atesim yukselmedi. gec catlama olabilir bana birinde doktorum dış kabugu kalin olabilir demisti

Sağol canım inşaallah müjdeli haberi vermek nasip olur...
Canım ben hiç progestan kullanmadım o yüzden ısıyı düşürürmü bilmiyorum. kullanan arkadaşlar yanıtlasın bu sorunu... ikinci yumurta nın çatlaması mümkün... herşey gönlünce olsun kuzum...

passionete hsg den kurtuldun mu. çok geçmiş oldun. ne dedi doktor? nasılsın şimdi ? zorlanacagn bir şey oldu mu ? şimdi ağrın , kanaman var mı ? gelecek ay da ben hsg çektireceğim
Canim hic zorlanmadim hoc sorun olmadi. sadece kanamam var. uyuttular zaten uyandığımda hic bisey hissetmiyordum. sadece kanama var az az o kadar. doktor tupler acik rahim normal dedi. adet günü gel igneye baslayalim dedi

passionete canim sen klomen catlatma ignesi tedavisi olmusmuydun once aslinda hazir ne oldugu biliniyorken yumurta takibi yaptirsan bu ay. buarada rahim kalinliginida ilacla destekler dr.cunku hsg sonra cok kolay gebe kaliniyor diyorlar
Canim sadece ocak ayinda bir kere klomen en dusuk doz kullandim catlatma ignesi olmadim. o ay kimyasal gebelik oldu. sonra bir daha kullanmadim. klomen de inceltiyor diye mi vermedi bilmiyorum
bakalim regl 2. gun gidince ne diycek

8403BHC belirti varmı tatlım. benim bugün de akıntım var acayip adet mi geldi diye tuvalete bile gittim. az önce de sağ kasığımda sancı gibi bişey oldu çorba karıştırıyordum hemen sandalye ye oturdum. bugün temizlik yapıyorum diye kendimi yordum sanırım. korkudan hala oturarak karıştırıyorum çorba yı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…