Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sadece ocak ayinda bir kere klomen en dusuk doz kullandim catlatma ignesi olmadim. o ay kimyasal gebelik oldu. sonra bir daha kullanmadim. klomen de inceltiyor diye mi vermedi bilmiyorum
bakalim regl 2. gun gidince ne diycek
Gözün aydın canım. tüplerin açık mış.gelsin bebiş inşallah

Dış kabuğu kalın ne demekmiş ?...
canım benimki farklı bişey galiba.hala devAm edio. Sanki orda bişey kazınıo gibi.sabah sadece yumurtlama sancısıydı. İlişkiden bi iki saat sonra başladı bu batmalar alt sol kasıkta. İki saat uyudum dinleneyim bari diye, yok hala bişeyler oluyo orda . Ben çok kendini dinleyen biri değilimdir.ama şuan buna takığım
Coffeeturk benim 6 gun once ovulasyon testim pozitifti ama halen yumurtam catlamadi yad catladiysa da atesim yukselmedi. gec catlama olabilir bana birinde doktorum dış kabugu kalin olabilir demisti

Benimde agrim akintim hic kesilmedi sanki bicak saplanir gibi ki ben yumurtam catlarken anlarım degisik sacma sapan bi agrim olur gaz agrisi gibi degil gibi gari bisey bak anlatamiyorum bile
Bi catlasa gicik oldum
Yumurtanin disinda bi kabugu var o kabuk kalinsa catlamada ve dollenmede sıkıntı oluyor
Birde su var her folikul dolu olacak diye bisey de yok doktorlarin yumurta diye gordukleri folikul icinde yumurta var mi Allah bilir

Ben zaten yumurta konusunda bu ay çok ümitli değilim. Histe.ameliyat olduğum için geçen ay. Rahim zaten kendini toparlaması 2 ayı bulur. Ama senin de dediğin gibi anlam veremediğim bişey var alt solda. Acaba spermle yumurta buluştu da kaynaşmaya mı çalışıyorlar

Onun hic bir belirtisi yok malesef dpo 9 dan once bisey anlamazsın
Muhtemelen yumurta catlamaya çalışıyor

iiz kuzum nasilsin? keciboynuzu kurunu sormustum ama gormedin sanirim.nasil birsey canim
yok görmedim canım arada bazen mesajlar kacıyor ben bılgısayardan bakıyorum saklıyor bazı mesajları

ben 7-8 tane keçiboynuzunu yıkıyordum. kaynamıs suya atıp posası ıyıce cıkana kadar kaynatıyordum. canım ben kürleri kafama göre yaptım hiç kuralına göre yapmadım. o yüzden tam bilmiyorum. hem eşim içiyordu hem ben . eşim severek içiyordu hem de

İKinci muhtemelen bu gün çatladı çünkü 3 gün önce 17.5 mm idi. Bugün de ateş düşük çıktı
zaten catladıktan sonra ateş yükseliyor ya canım o önumuzdekı 3 gunde ki yükselişte belli olur dıyecegım ama 2 catlama bellı olmuyor sadece ates yukselırse tahmın yuruturuz . sen çalışma yapmaya calıs bazeılarını da tahmınen yapacagız ne yapalım. ben de dun 2. yumurta mı oldu catladı dıyorum ama çalışmadım

@misdincer cnm yine çekmemiş çizgiyi cd 3 teki Ateş'i de discard eder misin bir de

evet cnm ben klomen kullanirken iki kere yumurtladim 2. yumurta catlamadan önce ateste hafif bi düşüş oluyordu

kızlar;

bugun dpo 8 ve %99 boş bu ay

%1 ihtimal bırakıyorum yıne de kendıme

yok yani yokk
Nasıl emin oluyorsun canm banada söyle merak ettim zaman hiç geçmiyor bende senin gibi kafamı rahatlatayım işin şakası hemende ümitsizliğe kapılma lütfen inşallah tersi olur dediğinin

İşte bu konuda doktor bisey demedi ama bircok doktorun görüşü farkli bu konuda. sen cektirdin mi canim?
bana doktorum vücudun radyasyon aldi bu ay korun demisti korkup korundum ama sonra duydumki hsg sonrasi bazi doktorlar korunma diyormus bu sekilde saglikli gebelik yaşayan cok olmuş

Evet sanırım çatlayamıyor. Yarın 14.gün muhtemelen yarın ağrı falan kalmaz çatlar. Dpo 9 nedir
Yumurtlamadan sonraki 9. gun
Aaa senin yarin 14. gun mu erkenmis daha bende 20 falan zannetmistim olcume gittin mi kac mm yumurtalar?

kızlar;

bugun dpo 8 ve %99 boş bu ay

%1 ihtimal bırakıyorum yıne de kendıme

yok yani yokk
Kendine yuksek ihtimal birak bence zaten dpo 8 bebis daha yeni yerlesmeye basladi belki neden kendine eziyet ediyorsun canim

Nasıl emin oluyorsun canm banada söyle merak ettim zaman hiç geçmiyor bende senin gibi kafamı rahatlatayım işin şakası hemende ümitsizliğe kapılma lütfen inşallah tersi olur dediğinin
bende belirti cok net oluyor. şu an da ayaklarımda sızlama var bir de akıntım cok belki belki diyorum o yuzden. umutsulzuk degıl benım ki vucudumu tanıyrum. genede 1 ıhtımal bırakıyorum tabıı. a ateşim aniden fırlar o zaman umutlanırım. Allahtan umut kesilmez tabıı ki

Cnm akşamdan beri su gibi değil uzayan kremsi bir akıntı var hatta tabloya falan girdim.belim fena agriyir bakalım sonumuz gusel olsun.sabah benim belli olucak var mı yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…