Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bana yine bi umut geldi shinsegi diyodu ya hormonlardan diye öyle oldu heralde eşimde bi kaç ay düzenli deneyelim diyo bn kafama koydum bi kaç ay sonra hsg çektircem şu babamın durumu düzelsin de çok stresli üzüntülüyüm kafamın kalbimin yarısı hep orda kendimi bi toparlıyım bomba gibi tedaviye başlıcam inşallah bu arada olursa da süpriz olur tabi bukdr zaman sonra

Cnm akşamdan beri su gibi değil uzayan kremsi bir akıntı var hatta tabloya falan girdim.belim fena agriyir bakalım sonumuz gusel olsun.sabah benim belli olucak var mı yokmu
Testmi yapacaksın canım?.. inşallah hayırlısı olur hakkımızda.. benimde sağ kasık bölgesinde bişeyler oluyor kasılma gibi sancı gibi...

bana doktorum vücudun radyasyon aldi bu ay korun demisti korkup korundum ama sonra duydumki hsg sonrasi bazi doktorlar korunma diyormus bu sekilde saglikli gebelik yaşayan cok olmuş
Benim bugun cd12 zaten cd 20 den sonra yumurtluyorum. eger ovulasyonda cift cizgiyi yakalarsam yaparim ama sık iliski dusunmuyorum bu ay canim. enfeksiyon olayindan korkuyorum. bir de benim rahimduvari ince dedigi icin riske atmiyim olur birde yine tutunmada problem olur. tekrar duzenim bozulmasin. biraz akisina birakicam

sabah ilk sana bakıcam hadi hayırlısı olsun cnm
Birde uyuyakalirmisim sabah
Zafrinacim babana çok geçmiş olsun cnm.ins sağlığına kavuşur.hsg yi neden ertelemwk istediğine hala anlam veremedim.ya tüplerinde sıkıntı varsa boşuna 3_4 ay daha uğraşmış olacaksın.ben hsg için geç bile kaldığımi dusunuyorum.adet olursam hemen hsg

Kizlar hsgyi gercekten geciktirmeyin. ben cekinmedim diye klomen kullanmadim bir daha. sonucta allah korusun baska bisey varsa bosuna kullanmis olcaz. bu arada buyrun taze cikmis hsg görüntum

Eklentiler

• PicsArt_12-03-10.15.28.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 38
Uyuyakalma lütfen Ölçüm saatin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…