Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan sonraki 9. gun
Aaa senin yarin 14. gun mu erkenmis daha bende 20 falan zannetmistim olcume gittin mi kac mm yumurtalar?
Yok gitmedim canım. Aşılamaya karar verdiğimde gitcem. Geçen Salı gittiğimde de sormadım açıkçası. Sanki ağrım biraz daha azaldı gibi bikaç saattir...

Varsa çıkar sanirim.boyle belirsizlik canımı sıkıyor varsa var yoksa yok öğrenim
Inşallah pozitif çıkar canım...benimde akşamdan beri kasığımı yoklayan tatlı bir ağrı var..akıntım sabah acayip ti şimdi pek yok gibi... pazartesi bat gösteriyor ff. döngümü 28 güne çekti. normalde 32 günde oluyordum... hayırlısı hakkımızda inşallah...

Canim sadece ocak ayinda bir kere klomen en dusuk doz kullandim catlatma ignesi olmadim. o ay kimyasal gebelik oldu. sonra bir daha kullanmadim. klomen de inceltiyor diye mi vermedi bilmiyorum
bakalim regl 2. gun gidince ne diycek
Hayirlisi tatlim insallah degerlerinde iyi cikar bebisin gelir.tekrar gecmis olsun canim

saol canım bende geç uyanıyorum ztn :) babamın durumu beni çok yıprattı bugün hastanedeydim psikolojimi iyi hissetmiyorum bu kdr stresliykende hiç bişey yapmak gelmio içimden ateşte ölçmedim kaç gündür doğru düzgün ama hsg siz tek bi ilaç bile kullanmıcam bide başka bi doktor bulmam lazım biraz kafamı toparlıyım da

Bu belirtiler her zaman var bende ama hep foss çıkıyor bazen düşünüyorum kızıma hamileyken ne belirtim vardı onu bile hatırlamıyorum asır geçmiş gibi umarım ateşin fırlar ve umutların gerçek olur canm

Anladım cnm hakkımızda hayirlisu

@deeploneliness cnm kan verdin mi sonuç kaç
Günaydin hanimlar ♥
Verdim canım. . Beta 550 progesteron 18 cikti. Bir de kan sulandırıcı igne vuruyorum kendime. Dr riske atmayalim dedi. Oyle iste ignelere alışmaya çalışıyorum. ..Sizler nasılsıniz

Kızlar atesin yüksek çıkmasına aldanmayalim test yaptım yine tertemiz hiçbisi yok. Rabbim vereceği zamanı bilir :) hepinize çok teşekkür ederim ilginiz, desteğiniz için.bu aylikta olmadı
Geçen ayki tablomda da benim ateş düşmeden regl gelmisti. Sonraki ay senin de güzel haberini aliriz ins. Belki de gec dollenmedir belli olmaz

Kızlar atesin yüksek çıkmasına aldanmayalim test yaptım yine tertemiz hiçbisi yok. Rabbim vereceği zamanı bilir :) hepinize çok teşekkür ederim ilginiz, desteğiniz için.bu aylikta olmadı
Hayirlisi olsun kuzum sen yine dikkat et kendine kirmizilar gelmedigi surece umut var demekk

Günaydin hanimlar ♥
Verdim canım. . Beta 550 progesteron 18 cikti. Bir de kan sulandırıcı igne vuruyorum kendime. Dr riske atmayalim dedi. Oyle iste ignelere alışmaya çalışıyorum. ..Sizler nasılsıniz
Saglikla kucagina alirsin insallah canim..is cevremde yok ama burada nekadar cok igne yapan var.bende yapiyorum tatlim.

gercekten kötü olmuş halbuki atesin ne kadar güzeldi neyse üzülme cnm insallah rahim filminden sonra oluverir

Ilk senin Ateş'e baktım sabah negatif testi görünce üzüldüm Hayırlısı olsun cnm sen yine de dikkat et umut kesmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…