Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ey Rab. Ey Rabbim. İbrahim'e İsmail'i, Zekeriya'ya Yahya'yı, Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.

Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.

Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver. Aminn

Kizlar nolur yardim edin kafam karıştı dun saat 10 gibi iliski oldu banyomu yaptim yattim sabah afedersiniz camasirimda kahverengi lekeler gordum avuc icim kadar var gelen spermler degildir eminim ilk defa boyle oldu ters bisey olmasin ya canim cok sıkıldı Veson ShinSeGi @sumbulkokusu @Cok da Seyapmamak Lazim

iki gundur de deli gibi mide bulantim var dun zor uyudum bulantidan rahim agzinda bisey olmasin Allahim olmasin insaallah

Reactions: iiz
Kızlar atesin yüksek çıkmasına aldanmayalim test yaptım yine tertemiz hiçbisi yok. Rabbim vereceği zamanı bilir :) hepinize çok teşekkür ederim ilginiz, desteğiniz için.bu aylikta olmadı
Leylaya da yazmistim sana da yazayim canim her kadinin idrara beta dusme suresi farklidir ve her idrar testinin de hassasiyeti farkli oluyor. benim beta dusukken oncomed diye bir testti onda cikti sonra eczaneden birsuru test aldim farklı markalar hergun yapiyordum koyulasma varmi diye birgun negatif cikti Allahim bittim ben dedim bebek yok aglaya aglaya hastaneye gittim beta yapildi 552 iki gun sonra 1000 ustu cikti. yani her test ayni olmuyor adetin gelmezse 2 gun sonra birdaha yap

Günaydin hanimlar ♥
Verdim canım. . Beta 550 progesteron 18 cikti. Bir de kan sulandırıcı igne vuruyorum kendime. Dr riske atmayalim dedi. Oyle iste ignelere alışmaya çalışıyorum. ..Sizler nasılsıniz
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin. cleksan mi kullaniyorsun hibor mu

Merhaba canim bebis iyi cok sukur, 8 gune organ taramamiz var. hala psikopatca 15 gunde bir doktora gidiyorum. Allahtan doktor anlayisli. Sen nasilsin ? Sordugun icin coook sag ol.

Saglikla kucagina alirsin insallah canim..is cevremde yok ama burada nekadar cok igne yapan var.bende yapiyorum tatlim.
Amin canım sağolasın. Bebeklere zor ulaşınca herseye ekstra hassasiyetle yaklaşıyoruz. Sen nasılsın bebisler iyi mi annesi

Çok güzel maşallah cnm darısı pıtpıt Lara inşallah
Amin canım sağolasın ♥♥

Sağolasın canim. Claxane 0.4 kullanıyorum..

Bende de pihtilasma bozuklugu var ilk bebegimi plesenta tikanmasindan dolayi kalbinde aritmi oldugu icin kaybettim simdi corasprin kullaniyorum Allah izin verirse hamile kalirsam clexana verecekmis bana da Allah yardim etsin

Bende de pihtilasma bozuklugu var ilk bebegimi plesenta tikanmasindan dolayi kalbinde aritmi oldugu icin kaybettim simdi corasprin kullaniyorum Allah izin verirse hamile kalirsam clexana verecekmis bana da Allah yardim etsin
Canım cok gecmis olsun. Rabbim sağlıkli yeniden gebelik nasip etsin. Ben de düşükten sonra pıhtılaşma testinde bir gende taşıyıcılik çıktı o yüzden verdi dr. Sonu güzel olsun ins..

Walla kuzum 2 hafta sonra gel demisti ben 4 gun daha bekleyemedim persembe gittim gordum.haftalarina ulasmislar nihayet cok sevindim tabi daha belirginler birbirlerine donmus komsuluk ediyorlar :)
Normalde hicbirseyim yok bulanti kusma ama iki gundur basim zonkluyor burnumun icinde kilcal damarlar catliyor herhalde onla ugrasiyorum..
Insallah seninkide hafif belirtilerle gecer..miniklerimize hayirlisiyla kavusuruz :)

Merhaba canim bebis iyi cok sukur, 8 gune organ taramamiz var. hala psikopatca 15 gunde bir doktora gidiyorum. Allahtan doktor anlayisli. Sen nasilsin ? Sordugun icin coook sag ol.
Oh masallah size adini themodern degil theworried olarak degistirelim bence yazmayinca bayadir merak ettim. iyiyim ben de canim dun hsg cekindim sorun yok tupler acik. yeni bir doktora gittim rahim duvar ve damarlarin ince ebek tutunamiyor dedi. bir dahaki regle gidicem igne tedavisi uyguluycaz dedi bakalim

Canim ates yükselmiş bence ovulasyon lekesi olabilir. yarin ve sonraki ateşten belli olur. cok panik yapma canim

Canim ates yükselmiş bence ovulasyon lekesi olabilir. yarin ve sonraki ateşten belli olur. cok panik yapma canim
insaallah oyledir ama dun ovulasyon testi negatif cikinca bende ne oldugumu anlamadim acaba laboquick testlerden alsam mi sali gunu gelir bende bakarim silik mi degilmi
Midem de bulaninca anam kesin bisey var dedim telaslandim cunku anam babam bulantim var fena

Aaa ilk defa boyle bi sey diyen bi doktor duydum. Ama mantikli geldi. O zaman Estrofem mi kullanacak acaba ? Galiba haklisin Theworried olmasi lazim :))

Cnm bana Yumurta çatlamış gibi geldi ateş iyi yükselmiş

Aaa ilk defa boyle bi sey diyen bi doktor duydum. Ama mantikli geldi. O zaman Estrofem mi kullanacak acaba ? Galiba haklisin Theworried olmasi lazim :))
Canim akim ve ulrason ayni cihazla karindan muayene ediyor adam. igne dedi sadece bakalim ne vercek? kesinlikle oyle olmali canim adin. cok ozluyorsun sanirim bebisi 15 gun cok geliyor

Veson benim persembe gunku atesi yanlis girmisim ben 35.7 cikmisti o gun kademeli yukselmis ates

Arkadaşlar benim bugün aşılamadan sonra 11.günüm ateş 36.6 ama akıntıya karışık kahverengi leke geldi.acaba yerleşme kanaması olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…