İnşallag Öyledir cnm test günü ne zaman?Arkadaşlar benim bugün aşılamadan sonra 11.günüm ateş 36.6 ama akıntıya karışık kahverengi leke geldi.acaba yerleşme kanaması olabilir mi
yarınki Ateş'ten anlaşılır Dediğin gibiVeson benim persembe gunku atesi yanlis girmisim ben 35.7 cikmisti o gun kademeli yukselmis ates
İnşallag Öyledir cnm test günü ne zaman?
yarınki Ateş'ten anlaşılır Dediğin gibi
canim ates yükselişte. bazilarinda ovulasyon olunca lekelenme oluyormus öyle olmus olabilirKizlar nolur yardim edin kafam karıştı dun saat 10 gibi iliski oldu banyomu yaptim yattim sabah afedersiniz camasirimda kahverengi lekeler gordum avuc icim kadar var gelen spermler degildir eminim ilk defa boyle oldu ters bisey olmasin ya canim cok sıkıldıVeson ShinSeGi @sumbulkokusu @Cok da Seyapmamak Lazim
Aşılaman kac milyon sperm le yapıldı cnmArkadaşlar benim bugün aşılamadan sonra 11.günüm ateş 36.6 ama akıntıya karışık kahverengi leke geldi.acaba yerleşme kanaması olabilir mi
bence düşürür amaVeson 2. yumurtlamayı tablıdan anlayamayız diyordu biz bu sorunun cevabını epey aradık ama sadece tahmın yurutebılırız bilemiyoruz missdincer
Aşılaman kac milyon sperm le yapıldı cnm
Hız morfoloji nasıldı
İnşallah tutar bebişin
Insallah oyle olur canim. 2. asilama demi bu senin?Arkadaşlar benim bugün aşılamadan sonra 11.günüm ateş 36.6 ama akıntıya karışık kahverengi leke geldi.acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Calismalar iyi canim insallah bebis olsubVeson @sumbulkokusu ShinSeGi kızlar bugün ateşi girince tablom kırmızı çizgiyi 1. Yumurtalamanın olduğu güne çekti. İkinci yumurtlama da dün oldu ateşten anlaşılabiliyor. Progesteronları ekleyince çizgi kayboluyor. Herhangi bir günü de discard etmeme gerek kalmadı.
Bebiş olsun inşallahVeson @sumbulkokusu ShinSeGi kızlar bugün ateşi girince tablom kırmızı çizgiyi 1. Yumurtalamanın olduğu güne çekti. İkinci yumurtlama da dün oldu ateşten anlaşılabiliyor. Progesteronları ekleyince çizgi kayboluyor. Herhangi bir günü de discard etmeme gerek kalmadı.
Calismalar iyi canim insallah bebis olsub
Amin inşallahBebiş olsun inşallah
Su gerizekali dijital ovulasyon testi yine negatif yok olmadi bu yumurta cunku o hemen hemen 4 gun onceden soyluyor yumurtayi ben nnerdeyse 1 kutu bitirddim halen yokcanim ates yükselişte. bazilarinda ovulasyon olunca lekelenme oluyormus öyle olmus olabilir
Sence benim tablo umut vadediyormu canım? ff yarını BAT gösteriyor Salı yıda test günü...İnşallag Öyledir cnm test günü ne zaman?
yarınki Ateş'ten anlaşılır Dediğin gibi
Sence benim tablo umut vadediyormu canım? ff yarını BAT gösteriyor Salı yıda test günü...
Amin gülüm Allah razı olsun.. sizlerde benim dualarımdasınız... inşallah vardır. yarında gelmezse belli olur sanırım canım...LeYLa_21 abla yaaa dpo 14 varsa cikmasi lazim. tablon icin girdim. insalkah sonu bebis olsun. dua edecegim.
@sumbulkokusu canim dpo 8 parmak testi yaptin mi? gerileri okumadim, cok girmedigim icin. insallah sknu bebis olsun bu guzel atesin
Amin gülüm Allah razı olsun.. sizlerde benim dualarımdasınız... inşallah vardır. yarında gelmezse belli olur sanırım canım...
Cnm geçen ay dpo17 de ateş düşmüş henğz 14 tesin 3-4gün daha ölç bakalım durumaSence benim tablo umut vadediyormu canım? ff yarını BAT gösteriyor Salı yıda test günü...
Cnm Dr mu verdi o ne dedi ise öyle yap yumurta yeni Çatladı ise regl a daha çok varKizlar progesteron un yarin son gunu kessem mi acaba adet olsam bir an once
Doktor verdi canim geçen ay erken adet oldum ya o yuzdenCnm Dr mu verdi o ne dedi ise öyle yap yumurta yeni Çatladı ise regl a daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?