Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reactions: iiz
bence düşürür ama Veson 2. yumurtlamayı tablıdan anlayamayız diyordu biz bu sorunun cevabını epey aradık ama sadece tahmın yurutebılırız bilemiyoruz missdincer
Veson @sumbulkokusu ShinSeGi kızlar bugün ateşi girince tablom kırmızı çizgiyi 1. Yumurtalamanın olduğu güne çekti. İkinci yumurtlama da dün oldu ateşten anlaşılabiliyor. Progesteronları ekleyince çizgi kayboluyor. Herhangi bir günü de discard etmeme gerek kalmadı.

Calismalar iyi canim insallah bebis olsub

canim ates yükselişte. bazilarinda ovulasyon olunca lekelenme oluyormus öyle olmus olabilir
Su gerizekali dijital ovulasyon testi yine negatif yok olmadi bu yumurta cunku o hemen hemen 4 gun onceden soyluyor yumurtayi ben nnerdeyse 1 kutu bitirddim halen yok

Sence benim tablo umut vadediyormu canım? ff yarını BAT gösteriyor Salı yıda test günü...
LeYLa_21 abla yaaa dpo 14 varsa cikmasi lazim. tablon icin girdim. insalkah sonu bebis olsun. dua edecegim.

@sumbulkokusu canim dpo 8 parmak testi yaptin mi? gerileri okumadim, cok girmedigim icin. insallah sknu bebis olsun bu guzel atesin

Agave senin ilk düşüğün sebebi neydi canım? pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın?

Amin gülüm Allah razı olsun.. sizlerde benim dualarımdasınız... inşallah vardır. yarında gelmezse belli olur sanırım canım...

Kizlar progesteron un yarin son gunu kessem mi acaba adet olsam bir an once

Amin gülüm Allah razı olsun.. sizlerde benim dualarımdasınız... inşallah vardır. yarında gelmezse belli olur sanırım canım...
Sence benim tablo umut vadediyormu canım? ff yarını BAT gösteriyor Salı yıda test günü...
Cnm geçen ay dpo17 de ateş düşmüş henğz 14 tesin 3-4gün daha ölç bakalım duruma

Valla biktim iyyyk su yasadigima kendime yaptigim strese iyice sinir oldum
Simdi kafamda deli sorular bende hic yumurtlama olmuyormuydu
Anormal midem bulaniyor birde o cikti basima esimde annesine gitti yalnizliktan kendimi temizliğe verdim daraliyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…