Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ca
canim ben pek giremiyorum ama girdiğimde de seni cok stress yapmis şekilde görüyorum her zaman. Tablolarina baktim da baya düşük seyretmis atesin .. genelde yumurtladiktan sonra en az 36.5 e 1 x de olsa cikmasi lazim. Senin yumurta catlamamis gibi. Adet geldiginde 3. Gun hormonlarina bi baktir.. bi de ne zamandir biraktin korunmayi? İlk cocuk mu? Bi de atesini saat kacta olcuyorsun her gun?

Hepsine cevap yazayim
Evet cok stresliyim baska sebeplerde var tabi ama yumurta olayina canim sıkkın haliyle yalniz benim pek 36.5 gormez catladiginda benim hamilelik atesim bile 36.4 falan çıkıyordu
Hormonlarima gecen ay bakilmisti normaldi ama bir sorunum yok sukur belkide gec yumurtlama olacak yani hayatimda birkaç defa yasadim bunu belki de hic olamayacak bilmiyorum
Ben hic korunmadim canim evlendim 7 ay vajinismus sorunum oldu sonra ameliyat oldum myom alindi birde o zaman 6 ay korunduk 6 yılın icindeyiz yyaklaşık 4 yil olms iste
Bir suru tedavi oldum sebepsiz infertilite negatif asilama bir tane pozitif tup bebek o da kurtaj bir tane iptal olan tup tedavim var yumurta dollenmedi
Dogurursam bir gun ilk cocuk olacak
Atesimi hep 6.20 de olcuyorum hergun ayni saat canim

Benimde yum igneye ragmen catlamadi heralde ya da kaliteli degildi progesteron yukselmedi. ateş orta halli seyrediyor çünkü. sadece bir kere 36.7 oldu.... bunlari düşünüyorum sonra da diyorum ki AMAAAAANNNN CATLAMAZSAN CATLAMA BE! Sanki güzel güzel catlarken hamile mi kalabildim. catlsan hatirim kalır

Kizlaaaar selamun aleyküm herkeseeee..
Veson kuzum sen de buralardasin sanirimm :)
Beninde alirmisiniz aranizaaa..
Oncelikle ilk defa ovulasyon testi yapiyorum vee yukledim size de.. acikcasi yorumlamayi da bilmiyorum
Yarin da derece ile ates ölcme isine giriyorum insallah bana yardimci olacaginizi ümit ediyorum kizlar

Eklentiler

• IMG-20161204-WA0009.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 41
Agave senin ilk düşüğün sebebi neydi canım? pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın?
Canım msjını Yen'i gördüm. Benim ilk hamileliğimde kalp atışı alamadık 9. Haftaya kadar bekledik bebek vardı ama kalp atışı olmadı o yüzden kürtaj oldum. Pıhtılaşma testi yapılmadı 2 kayıp olması gerekiyormuş doktor kromozal bozukluktan demişti o zaman kürtaj sonrası 2 adet gördüm 3. Ay hamileydim çok şükür şimdi pıhtılaşmaya karşı doktor tedbir amaçlı iğne kullandırıyor. Ben inanıyorum yakın bi zamanda sende hamile kalacaksın sadece biraz sabır ve bol dua Can'ım...

Yumurtan catlamis canim 13. gun

Ay Allah seni napmasin
Sanki 17. gun catlamis gibi catlamamis mi yoksa
Valla al benden de okadar yumurta catlamadan once ve catladiktan sonra nerdeyse hergun iliski oldugunu bilirim yine tutmadi
Sallaaaaa gitsinnn

Amin canım inşallah.. benimkinede kromozom bozuklugu nedeni ile demişti. raporda öyle diyordu kromozom anomalisi olarak geçiyor. şimdi hamile kalırsam pıhtılaşma testi yaptırmadım yine hüsran olur diye korkuyorum.. banada iğne verirmiki doktor ama pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyoruz... onada biraz kafam takılıyor canım ya.hayırlısı bakalım. duânı eksik etme tatlım.. bebişin iyidir inşallah?
Ortalama almış olabilir cnm ama geçen ay çok geç gelmiş yine gecikme ihtimalini de düşünmemiz gerek
Geçen ay bir garip oldu ne zaman çatladı doğru dürüst anlamadık bile.. bakalım hakkımızda hayırlısı... sonuç güzel olur inşallah canım...

Hoş geldin cnm kaç günde bir adet oluyorsun sanki 13. Gün en koyu çıkmış beklemiş testler olunca biraz yanıltıcı oluyor Ateş için biraz geç kalmışsın adetin ilk günü ölçmeye başlamalısın.inşallah gerek kalmaz ama eğer adet olursan ilk gün başlarsın ölçmeye ilk sayfada Detaylı bilgi var

Yumurtan catlamis canim 13. gun

Kizlar benim regl duzenli degil adet dongusunu bilmiyorum ama son 3 4 ayin ki 29 gun ortalamasi.. zaten 4 ay once kimyasal gebelik yasadim 2.kez..

Benim okudugum kadariyla en koyu oldugu gun yumurtlama oluyo ve siliklestigi gun catlama oluyo diye okudum yanlis bilgi mi bu yani.. evet bekledikce çizgiler degisiyo ilk halleri hepsinin ayniydi hemen hemen..

Sen birkaç gun daha yap test dogru bekleyince renk değişiyor ben unuttum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…