Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm silinince çatlıyor diye biliyorum ben de.her ihtimale çalışmalara bir süre daha devam et inşallah bir daha kötü Şeyler yaşamazsın.

Evet cnm silinince çatlıyor diye biliyorum ben de.her ihtimale çalışmalara bir süre daha devam et inşallah bir daha kötü Şeyler yaşamazsın.

10 dakika bekle fotoları öyle Çek sonra o fotoları karşılaştır

Anladim canim tamam bundan sonra oyle yaparim insallah hic birimiz yasamayiz kotu bisey..

Anladim canim.. Rabbim daha fazla bekletmesin insAllah! şimdi adet duzensizlesince hamilelik yakin diye gozlemledim ben. Kendimde aynisi oldu birkac arkadasimin da oyleydi.. insAllah bu tablon buna vesile olur:) dualasalim insallah

Reactions: iiz
Veson ben kendimi cozdum cizgilere karsi bi gicik durumum var benim kendi cizgimi cektim mutlu oldum hahayyy

Bozuk paikolojim ile sizi ne kadar sıktığımın farkındayım özür diliyorum

Anladim canim.. Rabbim daha fazla bekletmesin insAllah! şimdi adet duzensizlesince hamilelik yakin diye gozlemledim ben. Kendimde aynisi oldu birkac arkadasimin da oyleydi.. insAllah bu tablon buna vesile olur:) dualasalim insallah
Benim ne oldugum belli degil olmadi gider bi tup daha yaptiririm napalim

Can'ım hep dualarımdasınız. O iğnenin bi zararı yokmuş şimdi bir bayanın yaşı ileriyse daha öncede bi düşüğü varsa veriyorlar genelde tedbir amaçlı sen şimdiden bunları düşünme olacak inşallah hepinizin sadece vakti saati var. Benim bir kızım olacak inşallah şimdilik iyi rabbime emanet Can'ım...

hiç ben de lekelenme olmadı bugune kadar o yüzden bir fikrim yok. şimdi durumun nasıl . mavıyı kendın mı cektın ff ye . doktorla mı belırledın çatlamayı canım

Kızlar ben çok kötüyüm dün gece 4 e kadar uykudan uyanıp uyanıp lavaboya gittim bulantı tam gaz devam ediyor çok erken başladı folik asit de içsem durmuyo tiroid hapı için kendimi sabah zorluyorum biraz emilim olsun diye

haklısın belki de bu düşüşler 2. yumurtlama düşüşleri oluyor . adam gıbı 2 -3 ay doktor takıp yapsa da bıze anlatsa tek tek her şeyı bılecegız de ancak kafa yorarark arastırarak bulmaya calısyoruz işte

smear testı yaptrmadın mı son 1 yıl içinde ya da şüphe varsa son 6 ay içinde

hiç ben de lekelenme olmadı bugune kadar o yüzden bir fikrim yok. şimdi durumun nasıl . mavıyı kendın mı cektın ff ye . doktorla mı belırledın çatlamayı canım

Canim keyfim yerine gelsin diye cektim cizgiyi
Ben hic smear yaptirmadim ki korkuyorum o yuzden

Sence benim tablo umut vadediyormu canım? ff yarını BAT gösteriyor Salı yıda test günü...
leylacım , bu ay ki tablon neredeyse gecen ayla aynı canım o yuzden düşüş için daha erken . ben bellı bır sure sonra sabıtelenme ya da yukarı dogru tırmanma ları umutlu tablo dıye yorumluyorum. tabı ki Allah bilir de . senin hamılelıgın yakın zaten. rahım toplasın biraz kendını bence öyle sen bır de cok cok uzuldun o da etkıledı ama ınsallah yakın canım bana oye gelıyor. inşallah müjden bir kaç gune gelır

Canim keyfim yerine gelsin diye cektim cizgiyi
Ben hic smear yaptirmadim ki korkuyorum o yuzden
aaaaaa... ! kız şaka mı yapıyorsun. nasıl yaptırmazsın. hamileliğe hazırlık deyınce ık yapılması gereken hatta butun kaıdnların yılda 1 kez yaptrması gerekıyor. ben gecen hafta smear ıcın gıttım iltihap gecsın sonra bakalım ddıler bu hafta gıdecegım. sen hıc bekleme bu ayın netlessın ve kosa kosa gıt. olur mu hiç gıtmemek

başka hıç smear yaptırmamıs kızlar var mı ?

A aichazeyn valla bu benım tablom olsaydı 32 dişim dışarda sırıtıyordum. sen ne durumdasın ? maasallah dpo7 yı de bumuşsun. batma falan var mı kasıklarında ?

Son düzenleme:
ben bekleyen teste de guvenıyorum şahsen.

evet canım en koyu oldugunda yanı pik yaptıgında her an catlayacak demek. benım pik yapınca 10-12 saat ıcınde catlıyor . silikleşmeyi görduysen bu da çatlamıs demek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…