Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kendi doktorumdan baskasina muayene olamiyorum o da smear yapmaz asistanlarina yonlendirir
Gecen ay karar verdim ketem e gidip yaptircam diye ama benim vajina da darlik var spekulum takilinca tansiyonum dusuyor dusun rahim filmi asilama tup hepsinde de takildi yani sadece tüp te anestezi aldim digerlerinde almadim
Korkumdan gidemedim de yine aci cekecegim diye

Reactions: iiz
spekulum takıldıgı zmanlardan bıınde alınabılırdı aslında. doktorun hemen 2 dk da alırdı hepsı bu. sen daha zor ıslemlerı yaptırmıssın basıtındne korkuyorsun ama.. ayrıca korksan ble yaptırmak zoundasın. Allah korusun farklı bır sey olsa sureklı mecbur kalırsın bu da mı iyi. smear önemli. rahım agzı riskleri dünyada cok yüksek riske atılmamalı.

bızde hsg den kokruyoruz ama mecbur . alttan muayene de bazen doktorlar cok sert oluyor ama mecbur . bu da tedavının bir parcası .

A aichazeyn valla bu benım tablom olsaydı 32 dişim dışarda sırıtıyordum. sen ne durumdasın ? maasallah dpo7 yı de bumuşsun. batma falan var mı kasıklarında ?
Sayende 32 dişim dışarda sırıtıyorum canm hiç bişey hissetmiyorum iki gündür bugün biraz hafif belim ağrıyordu o kadar canm zaten dpo kaçtayım oda net değil ateşin fırladığı günmü yoksa birkaçgün öncemi çatladı yumurta net değilim senin ateşinde iyi gidiyor ama ölçmüyorsun arada bakıyorum tablona

Ben :)

Gözün aydın canım.. Sağlıkla kucakla inşallah canım... duaların içinde sağolasın kuzum... Amin diyorum yürekten gülüm...
Hos buldum ablaciiim sende burdasin he sevindim simdik sizi gorunce :)
Insallah bakalim neler olacak
Evet canım. bende sevindim seni burda görünce... inş sendende müjdeli haber alırız canım...
Amin canım inşallah sağolasın gülüm...

Insallah ablacim insallah hepimiz verelim guzel haberleri Allahin izniyle..

Oyy Allah kolaylık versin zor geçecek demek ki senin 12. Haftayı bi atlatırsan geçer inşaallah. İlaçlar da çok zor olur aç içmek için..

Oyy Allah kolaylık versin zor geçecek demek ki senin 12. Haftayı bi atlatırsan geçer inşaallah. İlaçlar da çok zor olur aç içmek için..
Ay canım çok var sabredicem artık tiroid hapı beni çok düşündürüyor önemli özellikle ılk üç ay hergün başarabilir miyim tutmayı giderek zorlaşıyor doktora sorucam artık onu da

Ay canım çok var sabredicem artık tiroid hapı beni çok düşündürüyor önemli özellikle ılk üç ay hergün başarabilir miyim tutmayı giderek zorlaşıyor doktora sorucam artık onu da
Tiroid ilacı kullanan hi arkadaşım da ona zorlanmıştı ac karnına icebilmek için alarm kurup içip tekrar uyaya çalışıyordu hemen

Ben daha önceki tablolarıma baktım ilk kez böyle bir şey oluyor. Eğer takip yapılmamış olsa anlamazdım ama şuan kesin iki kere yumurtladım ve ateşim de yumurtlama günlerinde düştü sonra yeniden yükseldi

Tiroid ilacı kullanan hi arkadaşım da ona zorlanmıştı ac karnına icebilmek için alarm kurup içip tekrar uyaya çalışıyordu hemen
Benim de öyle canım ateş olctugum saatteki alarmla içiyorum ama zaten alarma gerek yok bulantiyla uyanıyorum doktora da danisayim belki bulantı için ilaç verir

Ovulayon gunlerinde bulantisi olan oluyormu?
Iki gündür cok fenayim resmen bulanti ile yatip kalkiyorum

Ay Allah seni napmasin
Sanki 17. gun catlamis gibi catlamamis mi yoksa
Valla al benden de okadar yumurta catlamadan once ve catladiktan sonra nerdeyse hergun iliski oldugunu bilirim yine tutmadi
Sallaaaaa gitsinnn
aynen cnm. bu iş olucaksa olur olmucaksa da olmuyor. kendimizi parcalasak care yok. boşa stres yapiyoruz

ölçmüyorum. aralarda ölçerek gun ıcınde ölçerek anlıyorum ben. benim ateşim iyi gitmiyor normal vucut ısımda 36.5 lerde catlayıp 36.6 larda devam edıyor zaten yanı 36.8-9 ve 37 bulmuyorsa yüksek degıl canım . dpo9 dayım ama boş bu ay da yınede 1 umut ıste beklıyoruz tabı

bana hsg yolu görundu . bu hadta smear testını de aradan cıkarmam lazım

genelde bu düşüşleri yerleşme düşüşü diye yorumluyorduk heralde öyledır dıyorduk bilmeden ama haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…