Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın ateş serüvenime yeniden başlıyorum minnoşlar haydi bismillah:) yumurtlamam uzun surmez insallahhhhhhhhh.. aaaamiiiinnn bol pmli bir ay olur insallaaaaaahhh yumurtlamaya kadar en azindan bi daha kirmizilari gormem insallaaahhh aminnn diyin kizlar hadiii

Evet canm herdaim umut vardır hsg olursan kafan daha rahat önüne bakarsın inşallah temiz çıkar iki testinde tabi umuyorum gerekte kalmaz onlara bide bişey sorucam cervix kontrolümü yaptın (sizin deyiminizle parmak testi) ondanmı modunu düşük gördüm ben hep yumurtlama zamanı yaprım bir fikir verirdi bana ama hiç ovudan sonra yapmamıştım daha tam çözemedim nasıl olduğunu bir dahaki ay anlarım ancak nasıl değiştiğini eğer gebelik yoksa ne zaman sertleşiyor canm

Reactions: iiz
Bu duruma ara kanama deniliyor. Benim 2 kere başıma geldi. Ovulasyon zamanımda olduğu için şüphelenmiştim bu kanama neyin nesi diye. Ovulasyon döneminde misin yoksa reglin yakın mı SaskinAnne
Kürtajdan sonra yapışıklık olmuşsa hsg ile belli olurmu?
Tüplerdeyse hsg de çıkar

hiç ben de lekelenme olmadı bugune kadar o yüzden bir fikrim yok. şimdi durumun nasıl . mavıyı kendın mı cektın ff ye . doktorla mı belırledın çatlamayı canım

Benim gecen ay oldu ara kanamam 17. gun adet oldum ondan tecrubeliyim bu kanama degil sadece leke gelmis devami gelmedi

Aminnnn canim aminnnn
Hadi insaallah tez vakitte ovulasyon olsun bebisler tutsun insaallah

önce smear testi önce smear hadi bakalım

benım dpo7 den sonra belli oluyor ama bu kendımce bır yorum dpo 10 gıbı canım . gırısı nerdeyse kapatıyor şişiyor yanı

Gunaydin kizlar 8403BHC canim ates hala guzel LeYLa_21 ablacim senin de oyle. SaskinAnne canim senin de endiseler bitmeli ates yukseliyor catlamis yumurta
Ayyy evet ya ama hic hissetmedim catladigini ates olcmesem anlamazdim bile
Sevindim sabah sabah haa adet agrim var ama önemli degil yani ben diyordum bu ay yeterki yumurtam catlasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…