Teşekkürler cınımbir yuh ta sana o zaman
Evet canm herdaim umut vardır hsg olursan kafan daha rahat önüne bakarsın inşallah temiz çıkar iki testinde tabi umuyorum gerekte kalmaz onlara bide bişey sorucam cervix kontrolümü yaptın (sizin deyiminizle parmak testi) ondanmı modunu düşük gördüm ben hep yumurtlama zamanı yaprım bir fikir verirdi bana ama hiç ovudan sonra yapmamıştım daha tam çözemedim nasıl olduğunu bir dahaki ay anlarım ancak nasıl değiştiğini eğer gebelik yoksa ne zaman sertleşiyor canmölçmüyorum. aralarda ölçerek gun ıcınde ölçerek anlıyorum ben. benim ateşim iyi gitmiyor normal vucut ısımda 36.5 lerde catlayıp 36.6 larda devam edıyor zaten yanı 36.8-9 ve 37 bulmuyorsa yüksek degıl canım . dpo9 dayım ama boş bu ay da yınede 1 umut ıste beklıyoruz tabı
bana hsg yolu görundu . bu hadta smear testını de aradan cıkarmam lazım
Tüplerdeyse hsg de çıkarKürtajdan sonra yapışıklık olmuşsa hsg ile belli olurmu?
hiç ben de lekelenme olmadı bugune kadar o yüzden bir fikrim yok. şimdi durumun nasıl . mavıyı kendın mı cektın ff ye . doktorla mı belırledın çatlamayı canım
Benim gecen ay oldu ara kanamam 17. gun adet oldum ondan tecrubeliyim bu kanama degil sadece leke gelmis devami gelmediBu duruma ara kanama deniliyor. Benim 2 kere başıma geldi. Ovulasyon zamanımda olduğu için şüphelenmiştim bu kanama neyin nesi diye. Ovulasyon döneminde misin yoksa reglin yakın mıSaskinAnne
Tüplerdeyse hsg de çıkar
Aminnnn canim aminnnnYarın ateş serüvenime yeniden başlıyorum minnoşlarhaydi bismillah:) yumurtlamam uzun surmez insallahhhhhhhhh.. aaaamiiiinnn bol pmli bir ay olur insallaaaaaahhh yumurtlamaya kadar en azindan bi daha kirmizilari gormem insallaaahhh aminnn diyin kizlar hadiii
Ovulayon gunlerinde bulantisi olan oluyormu?
Iki gündür cok fenayim resmen bulanti ile yatip kalkiyorum
Yarın ateş serüvenime yeniden başlıyorum minnoşlarhaydi bismillah:) yumurtlamam uzun surmez insallahhhhhhhhh.. aaaamiiiinnn bol pmli bir ay olur insallaaaaaahhh yumurtlamaya kadar en azindan bi daha kirmizilari gormem insallaaahhh aminnn diyin kizlar hadiii
benım dpo7 den sonra belli oluyor ama bu kendımce bır yorum dpo 10 gıbı canım . gırısı nerdeyse kapatıyor şişiyor yanıEvet canm herdaim umut vardır hsg olursan kafan daha rahat önüne bakarsın inşallah temiz çıkar iki testinde tabi umuyorum gerekte kalmaz onlara bide bişey sorucam cervix kontrolümü yaptın (sizin deyiminizle parmak testi) ondanmı modunu düşük gördüm ben hep yumurtlama zamanı yaprım bir fikir verirdi bana ama hiç ovudan sonra yapmamıştım daha tam çözemedim nasıl olduğunu bir dahaki ay anlarım ancak nasıl değiştiğini eğer gebelik yoksa ne zaman sertleşiyor canm
Aynı şeyden bahsediyoruz canım. Regli gibi gelmio zaten lekelenme tarzı geliyor. Rahimde sorun belirtisi.ihmal etme dr a git.Benim gecen ay oldu ara kanamam 17. gun adet oldum ondan tecrubeliyim bu kanama degil sadece leke gelmis devami gelmedi
amin gülüm hayırlısı bakalım...
sonu güzel olur inşallah canım...duanızı eksik etmeyin...Gunaydin kizlar8403BHC canim ates hala guzel LeYLa_21 ablacim senin de oyle. SaskinAnne canim senin de endiseler bitmeli ates yukseliyor catlamis yumurta
Ayyy evet ya ama hic hissetmedim catladigini ates olcmesem anlamazdim bileGunaydin kizlar8403BHC canim ates hala guzel LeYLa_21 ablacim senin de oyle. SaskinAnne canim senin de endiseler bitmeli ates yukseliyor catlamis yumurta
Kız test yaptık daha ne ateşiGunaydin kizlar8403BHC canim ates hala guzel LeYLa_21 ablacim senin de oyle. SaskinAnne canim senin de endiseler bitmeli ates yukseliyor catlamis yumurta
inş leyloş hamiştirsonu güzel olur inşallah canım...duanızı eksik etmeyin...
Aaa insaallah bu ay olur gecen ay da cok umitlenmistik bu ay gelmistir bebis insaaallahsonu güzel olur inşallah canım...duanızı eksik etmeyin...
Testlere fazla güvenme canım ya....inşallah ikimizde hamişizdir.inş leyloş hamiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?