Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ocaktaki regli beklemem lazım.ocak 18gibi regl olacağım yaklaşık.sonrasında atış serbesttttt.

Ben de test yapmamış olsam kesin hamileyim derdim bugün.. Nasıl bir mide bulantısıyla uyandım anlatamam birde üzerine diş eti kanaması oldu.. Çizgiden sonra çalışma da yok ki acaba diyim :))

Aynı markayla mı yaptın canım? Testte sorun olmasın?
Dun biri laboquick biri innovita idi.
Laboquickte belirgundi pembelik. Digerinde silik. Laboquick baska yoktu. Otekiyle yaptim. Negatif.

Ben de test yapmamış olsam kesin hamileyim derdim bugün.. Nasıl bir mide bulantısıyla uyandım anlatamam birde üzerine diş eti kanaması oldu.. Çizgiden sonra çalışma da yok ki acaba diyim :))
gün doğmadan neler doğar canım...sen yinede kendine dikkat et...kanda negatifi gören gebelerde var...Allahım bu ay inşallah hepimizin güldürsün...

Ben neden yanildigimi yazayim. Sanirim bekleyince t cizgisi belli oluyor. Gozle rahat gorunuyor. Negatifi de ekleyeyim.. Yani neden boyle oluyor benim testlerim anlamiyorum...

gün doğmadan neler doğar canım...sen yinede kendine dikkat et...kanda negatifi gören gebelerde var...Allahım bu ay inşallah hepimizin güldürsün...

Amin kuzumm.. HCG iğneden sonra düşüp tekrar yükseliyor mu yoksa yüksek mi kalıyor baktım baktım hiç biyerde bulamadım...

Amin kuzumm.. HCG iğneden sonra düşüp tekrar yükseliyor mu yoksa yüksek mi kalıyor baktım baktım hiç biyerde bulamadım...
düşüp yükselmesi lazım canım..ama tamda bilemiyorum..sen yinede dikkat et..ne olur ne olmaz...inşallah güzel haber gelir...
pınardan haber varmı diye girdim valla ağlamaklı oldum..çok üzgünüm..durumu gitgide kötüleşiyormuş..Rabbim esirgesin mucizesini göstersin... Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin...

Sorma Leyla çalışamıyorum sürekli dua ediyorum Allah'ım esirgesin Yarabbim acısını göstermesin

Allah korusun...

Slm arkadaşlar bu görümcemin ateş tablosu. Ff tablo oluşturamadık henüz. 11inde adet olacak yani inşallah olmaz tabii. Acaba yorum yapabilecek biri çıkar mı. Bugünkü ateş neden yüksek çıkmış olabilir.

Eklentiler

• IMG-20180103-WA0028.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 40
36.07 yazdigi 36.7 sanirim.
Olcumler ayni saatte ve ayni kosulda ise dun yumurta catlamis olabilir. 3gun sonra netlesir. İliskiyi birakmasin

kızlar anlamadım ya resimleri yüklüyorum bak ilki dünkü test diğeri bugün kü. Dünkü T çizgisi C den sanki daha koyuydu ama bugünde silik değil yani yumurtam çatlamamış mı ? normalde çatlamış olması gerekmiyor mu ? çatlamama ihtimali var mı ? yardım edin lütfen

Eklentiler

• 02-02-2018.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 03-03-2018.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 43
36.07 yazdigi 36.7 sanirim.
Olcumler ayni saatte ve ayni kosulda ise dun yumurta catlamis olabilir. 3gun sonra netlesir. İliskiyi birakmasin
Evet 36.7 aynı saatte ve aynı koşulda yapıldı ateşler ben söyledim şimdi kendisine inşallah güzel sonuç verir. teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…