merhaba canım mesajını simdi gördüm cok sevindim gözün aydın Allah tüm isteyen arkadaslarımıza nasip etsin en kısa zamanda ağustos annesi mi olacaksın sendeİyi akşamlar arkadaşlar. Ben geldim. Bir süre ara vermiştim. İlk işim listeye bakmak oldu.Tgbptn @papatyamrm kızlar tebrik ederim.Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de güzel haberlerim var. Eylül ve ekimde yaşadığım üst üste kimyasaldan sonra bir süre herşeye ara vermeye karar vermiştim. Ve hemen son kimyasal düşükten sonra Rabbim tekrar nasip etti. Hiç beklemiyordum. Süpriz oldu. Ama korkularımdan kurtulamadım. Taki bugüne kadar. Bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk bu 6. Gebeliğim sadece ilkinde kese ve bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu. İlk kez o güzel sesi duydum Rabbime şükürler olsun. Sizlerin emeği çok büyük. Çok şey paylaştık.Bu yüzden sizinle bu güzel haberi paylaşmak için tekrar KK ya girdim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese gönlünden geçenleri versin. Çok bekletmeden Sizi seviyorum.@Khaleesi21 @Veson @LeYLa_21 @Elcanki@zafrina89 @butterfly_gns @nergismor@ZehreNur @MeIodi @Rzg14 @Layeste@aichazeyn @muallimez @cibi35 @8403BHC @ShinSeGi
Saol canım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim bu sefer nasip ederse ağustos görünüyor. Senin de galiba Ağustos. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba canım mesajını simdi gördüm cok sevindim gözün aydın Allah tüm isteyen arkadaslarımıza nasip etsin en kısa zamanda ağustos annesi mi olacaksın sende
Amin inş canım saol aynen ağustos benim de 2-3 gibi ama temmuz sonu olur sanırım sezeryan olursaSaol canım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim bu sefer nasip ederse ağustos görünüyor. Senin de galiba Ağustos. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhepimizin
Dun peak yapmis. Bugunse esit yani yine pozitif.kızlar anlamadım ya resimleri yüklüyorum bak ilki dünkü test diğeri bugün kü. Dünkü T çizgisi C den sanki daha koyuydu ama bugünde silik değil yani yumurtam çatlamamış mı ? normalde çatlamış olması gerekmiyor mu ? çatlamama ihtimali var mı ? yardım edin lütfen
Hadi gozun aydinFf çizgiyi çekti çok şükür...
Sağol cnm..güzel haberler peşpeşe gelsin inşallah.. Test yaptın mı sen tekrar?Hadi gozun aydin
amin canim.Sağol cnm..güzel haberler peşpeşe gelsin inşallah.. Test yaptın mı sen tekrar?
amin canim.
test yaptim da yine t golgeleri. sanirim test yerleri belli oluyor. dpo7 canim. dpo11de regl oluyorum zaten. olsaydi koyulasarak cikmasi lazimdi. ama yok sanirim
Ff çizgiyi çekti çok şükür...
gözün aydın canım sonu bebiş olsun inşFf çizgiyi çekti çok şükür...
teşekkürler canım. Dün çok ağrım vardı zaten kasıklarımda ama bugünde kasık ağrılarım devam ediyor.Dun peak yapmis. Bugunse esit yani yine pozitif.
Peak yaptiktan sonraki 72 saat icersinde catlayabiliyor. O yuzden sorun yok ve calismalari birakma...
t c den cok daha koyu olunca peak denir. artik lh en ust seviyeye ulasmistir ve 10 saat icinde de 72 saat icinde de tum catlayabilir demek.teşekkürler canım. Dün çok ağrım vardı zaten kasıklarımda ama bugünde kasık ağrılarım devam ediyor.
Peak derken neyi kastediyorsun ?
amin cnm. ateste seke seke gidiyorŞaşırtır inşallah
bu kadar az veri ile yorum yapamayiz ne yazik ki..Kızlar benmde adetime bir hafta kaldı. Son 3 gündür sürekli 36,5-36,6-36,7 şeklnde gidiyor bu normalmi
bu kadar az veri ile yorum yapamayiz ne yazik ki..
çok teşekkür ederim canım :)t c den cok daha koyu olunca peak denir. artik lh en ust seviyeye ulasmistir ve 10 saat icinde de 72 saat icinde de tum catlayabilir demek.
hayırlısı olsun canım...bu ay olmazsa öbür ay olur inşallah..yinede umudumuzu yitirmeyelim..inşallah sürpriz olur..amin canim.
test yaptim da yine t golgeleri. sanirim test yerleri belli oluyor. dpo7 canim. dpo11de regl oluyorum zaten. olsaydi koyulasarak cikmasi lazimdi. ama yok sanirim
sağol canımcım...nihayet çekti yani...Hadi hayırlı olsun Leylacım
Amin canım inşallah....sen nasılsın?maşallah epey ilerlediniz..sağlıkla doğsun inşallah...gözün aydın canım sonu bebiş olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?