cnm önümüzdeki ayda benimle ilgil umutların devam etsin inş :) bu ay yok bebişim adetimi bekliyorum doktora gitmek için.hakkımızda en hayırlısı olsun hepimizinBen de bu aycibi35 den sen den ve 8403BHC den umutluyum. Behicenin tablosu önceki gebelik tablolarını benziyor ondan dolayı umutlamdım. Senin de tüp için kullandığın ilaçların halen faydasını gördüğüne inanıyorum. Umarım yeni yıl hepimize sağlıklı bebişler nasip eder. Ard arda gelsin güzel haberler inşallah
hayırlısı canım ya...demekki zamanı var..hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah...gunaydin. biz aksam dayanamadik esimle tip merkezine gittik. oradaki ulaka beyfendiye sonucu 3-5 gibi sayisal sonuc verip vermediklerini sordum. tabiki veriyrz dedi. dpo7 de degerin 4 olmasi da onemlidir cunku. neyse bekledik vs. sonuc <5...negatif. iyi de 4 mu 0...bilmem kac mi... bir de sordum basta yani... yani suan gebelik yok arkadaslar. kana gore olan bu
Eki Görüntüle 2089323
Yahu sordum cnm bir de. Ukala ukala cevap verdi. Neyse... İdrar trstinde yine silik t var.Aynı şey benim de başıma geldi canım. Makinaları 5 den aşağı olcmuyormus :/
Amin insallah.hayırlısı canım ya...demekki zamanı var..hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah...
bence hamilesin canım...kan testi içinde erken sayılabilir...sen yinede dikkat et kendine...güzel haber bekliyorum ben...Yahu sordum cnm bir de. Ukala ukala cevap verdi. Neyse... İdrar trstinde yine silik t var.
Amin insallah.
valla işten eve evden işe gidiyorum..üşütecek bir durumum yok..evim iş yerim sıcak..inşallah yerleşiyor olsun..dünde çok ağrım vardı sağ kasıkta...hayırlısı bakalım..inşallah yüzümüzü güldürsün cumalar hürmetine Rabbim...Yok kuzum aynen devam. Yerleşme zamanlarındasın canım sıcak tutmaya çalış kendini
valla işten eve evden işe gidiyorum..üşütecek bir durumum yok..evim iş yerim sıcak..inşallah yerleşiyor olsun..dünde çok ağrım vardı sağ kasıkta...hayırlısı bakalım..inşallah yüzümüzü güldürsün cumalar hürmetine Rabbim...
Amin canim insallah.bence hamilesin canım...kan testi içinde erken sayılabilir...sen yinede dikkat et kendine...güzel haber bekliyorum ben...
Ablacım kontrolüm bugünZamansiz yolcu sende son durum nedir canım?kontrolun ne zaman?
korkma canım..Allaha emanet...inşallah herşey yolundadır...stresin bebeğede zararı var..rahat olmaya çalış...çıkınca yaz..güzel haberlerini bekliyorum kuzum...Ablacım kontrolüm bugünstresliyim, korkuyorum. Umarım herşey yolundadır. Gerektiği gibi büyüyordur inşallah Beni endişelendiren adet günü ile uyumlu olmaması. Ölçümlerde 10 gün geri çıkıyor. Gerçi doktor biraz rahatlatmıştı beni. Üstüste yaşadığım kimyasallar sonrası döngümün ve yumurtlamamın değişmiş olanileceğini yani geç döllenme olabileceğini söyledi. Bu ay hiçbir yumurtlama takibi yapmadığım için ben de bilmiyorum ne zaman yumurtladığımı. 14.45 te randevum. Bakalım. Haber veririm sizlere
Hic korkma canim. Beni de etiketle lutfen.Ablacım kontrolüm bugünstresliyim, korkuyorum. Umarım herşey yolundadır. Gerektiği gibi büyüyordur inşallah Beni endişelendiren adet günü ile uyumlu olmaması. Ölçümlerde 10 gün geri çıkıyor. Gerçi doktor biraz rahatlatmıştı beni. Üstüste yaşadığım kimyasallar sonrası döngümün ve yumurtlamamın değişmiş olanileceğini yani geç döllenme olabileceğini söyledi. Bu ay hiçbir yumurtlama takibi yapmadığım için ben de bilmiyorum ne zaman yumurtladığımı. 14.45 te randevum. Bakalım. Haber veririm sizlere
tamam canım düzelteceğim.
kuzum herşeyin hayırlısı. inşallah erkendir ve o yüzden çıkmamıştır kanda ben çok umutluyum sendengunaydin. biz aksam dayanamadik esimle tip merkezine gittik. oradaki ulaka beyfendiye sonucu 3-5 gibi sayisal sonuc verip vermediklerini sordum. tabiki veriyrz dedi. dpo7 de degerin 4 olmasi da onemlidir cunku. neyse bekledik vs. sonuc <5...negatif. iyi de 4 mu 0...bilmem kac mi... bir de sordum basta yani... yani suan gebelik yok arkadaslar. kana gore olan bu
Eki Görüntüle 2089323
Ateş yükselmeye başlamış test kusmında ferning test diye bir kısım var işaretlediğin kısımlerı da hep sil.sadece ateş ve opk gir başka birşeye girme.bir de varsa akıntı bilgisitamam canım düzelteceğim.
yok canım ben idrardan gebelik testi gibi olan ovulasyon testinden yapıyorum. 2 gün çok koyuydu dün de çok silikti bakalım bugün son kez yapıcam. ateş ölçmeye devam ediyorum
Eki Görüntüle 2089348
21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3
28/12/2017 13. gün 36,3
29/12/2017 14. gün 36,1
30/12/2017 15. gün 36,3
31/12/2017 16. gün 36,4
01/01/2018 17. gün 36,3
02/01/2018 18. gün 35,9
03/01/2018 19. gün 36,1
04/01/2018 20. gün 36,3
05/01/2018 21. gün 36,4
tamam canım şimdi bakıp dediğin gibi düzeltmeye çalışacağım. Ateşin yükselmesi iyi bir şey mi ? ateş ölçümünde nasıl oluyor sonlara doğru daha da mı yükselmesi gerekiyor canım ?Ateş yükselmeye başlamış test kusmında ferning test diye bir kısım var işaretlediğin kısımlerı da hep sil.sadece ateş ve opk gir başka birşeye girme.bir de varsa akıntı bilgisi
Amin cnm insallah..kuzum herşeyin hayırlısı. inşallah erkendir ve o yüzden çıkmamıştır kanda ben çok umutluyum senden
Bu arada şuan Kaan bebek ameliyatta kızlar duanızı esirgemeyin
allahım yardımcısı olsun canımBu arada şuan Kaan bebek ameliyatta kızlar duanızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?