Saol cnm. Ben de senin gibi dusundum. Dpo5ten beri artarak t devam etti ama hala silik.. Bakalim kismet...Ben de silik çizgi görüyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap. Takipteyim.İnşallah vardır ve seninledir bebişin . Yalnız bişey söylemek istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç ay senin yine gebelik testlerinde silik çizgi çıkmıştı. Acaba kimyasal geçirmiş olabilir misin? Yarın ki testte de hemen çıkarsa bence direk kan var. En garantisi. İğne kulanmam gerekiyordu senin de bildiğim kadarıyla. Hem erkenden öğrenip başlarsın biran önce
canım bence olabilir yarın sabahtan ilk idrar ile yap inşallah hamilesindir çok merak ettim :) evde ovulasyon testi var mı hiç ? hamileysen onda daha erken hemen çift çizgi çıkıyormuş. sitede okumuştum
Catlamis cnm. Yum maksimum 24saat yasar. O yuzden son..
teşekkürler canım o zaman bugün son bugünden sonra ilişkiye de gerek yok sanırım artık :)
çok çok silik var gibi sanki ama bilemedim canım
Süpermiş yaa. Bizim gibi beklemek zorunda değilsin o zaman :) çok şanslısın. Bana doktor dedi. Teknik olarak 10 günden önce idrara bhcg geçmez dedi. Demekki olabiliyormuş.Catlamis cnm. Yum maksimum 24saat yasar. O yuzden son..
Tesekkur ederim canim. Erken degil normal gebelik testi :)
Benim bunye biraz degisiktir. Oglumda da dpo5te pozitifti benim. Dpo surem kisa benim :)
Süpermiş yaa. Bizim gibi beklemek zorunda değilsin o zaman :) çok şanslısın. Bana doktor dedi. Teknik olarak 10 günden önce idrara bhcg geçmez dedi. Demekki olabiliyormuş.
kismet cnm. tesekkur ederim.çok çok silik var gibi sanki ama bilemedim canım
Maşallah. Anlatma her yerde nazar değer :)sen yine de bu gece ve birjac gun gun asiriya devam et birakma.
yapisal iste...insallah vardir benim de...
benim vucudum herseyw cok hizli tepki veriyor. doktorun 2 haftada etki eder dedigi ilac 2 gunde tki etti misal. dr bile sasirdi. bir suru olayim var benim
sen yine de bu gece ve birjac gun gun asiriya devam et birakma.
tamam canım teşekkür ederim. bu arada bildiğim kadarı ile silik çizgi pozitif anlamına geliyor. ve internette okuduklarıma göre negatif çıktığında yanılma payı varmış ama pozitif olduğunda yanılma olmuyormuş
tesekkur ederimMaşallah. Anlatma her yerde nazar değer :)
inşallah canım benim :)bilen arkadaslarim bilir. benim ilk 2 bebegim pihtilasmadann dolayi yasamadi. ilkine agustosta; ikincisine ocak da gebe kalmistim...
daha sonra ogluma yine agustosta gebe kaldimigne aspirin bin sukur 3.5yasina geldi...
simdi de ocak
belki Allah yine aldiginin yerine verecektir ayni ay da diyorum
İnşallah canım hayırlısıyla :)tesekkur ederim
aslinda her zaman iyi olmuyor. hayatimi zorlastirdigi cok nokta oluyor...
haydi insallah ocagi acilis yaparim
kuzum versene hastanede...çatladık valla ...Catlamis cnm. Yum maksimum 24saat yasar. O yuzden son..
Tesekkur ederim canim. Erken degil normal gebelik testi :)
Benim bunye biraz degisiktir. Oglumda da dpo5te pozitifti benim. Dpo surem kisa benim :)
cibi35 gebelik yaptın mı canım test?senden umutluyum ben...inşallah yüzümüz gülsün ya...tekrar tüple uğraşmak istemiyorum hiç...
az daha dursun canimkuzum versene hastanede...çatladık valla ...
bizi çatlatacan sen anlaşıldı şekercim..az daha dursun canim
cibi35 gebelik yaptın mı canım test?senden umutluyum ben...inşallah yüzümüz gülsün ya...tekrar tüple uğraşmak istemiyorum hiç...
bizi çatlatacan sen anlaşıldı şekercim..
Ben de bu aycibi35 gebelik yaptın mı canım test?senden umutluyum ben...inşallah yüzümüz gülsün ya...tekrar tüple uğraşmak istemiyorum hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?