Amin canim insallah vardir... İnsallah Kaan da sifa bulur.Kızlar bu aralar giremiyorum topiğe.kaan bebeğin topiğindeyim.ama topik emin ellerde eski topik başı R Rzg14 sağolsun yardımcı oluyor.bu arada çizgiyi ben de gördüm.inşallah vardır.
@fatmaabcdefg cnm 31-1-2-3-4 teki menses leri hep sil o yüzden iki tablo oluştu.bir de tükrük testi mi yapıyorsun?
Canim idrarda net cikmadan kan vermek istemiyorum...bizi çatlatacan sen anlaşıldı şekercim..
Kizlar 1 test daha yaptim. Aninda cikti :) mecburen esime de gosterdim. Var cizgi dedi :)
Test innovita strip...
Ben de bu aycibi35 den sen den ve @8403BHC den umutluyum. Behicenin tablosu önceki gebelik tablolarını benziyor ondan dolayı umutlamdım. Senin de tüp için kullandığın ilaçların halen faydasını gördüğüne inanıyorum. Umarım yeni yıl hepimize sağlıklı bebişler nasip eder. Ard arda gelsin güzel haberler inşallah
neee?
derhal testi bekliyorum
Sen ne alemdesin asıl arada gir de haber et kuzum
benim yarın son kontrolüm var inşallah.
büyük ihtimal transfer tarihim belli olur.
bende heyecanla bekliyorum.
belli olur olmaz yazacağım buralara
Cogu gitti azı kaldı yaniinşallah her şey gönlünce olur canım habersiz bırakma bizi :)
Cnm bugun sabah eklemistim...neee?
derhal testi bekliyorum
benim yarın son kontrolüm var inşallah.
Cnm bugun sabah eklemistim...
Baska marka ile de yaptim drmin. Onda da minnos bir pembelik cikti :)
Hadi hayirlisi Allahimmmmmm...
Amin cnmmm.aa ben görmemişim onu.
baktım şimdi evet gördüm gibi bende silik çizgiyi.
adete kaç gün var?
inşallah kopkoyu olur
Seni yarın kan vermeye davet ediyorum...Cnm bugun sabah eklemistim...
Baska marka ile de yaptim drmin. Onda da minnos bir pembelik cikti :)
Hadi hayirlisi Allahimmmmmm...
Takipteyim canım seni de.hayırlısıyla bebişin gelir umarımbenim yarın son kontrolüm var inşallah.
Ben dde kendimi davet ediyorumSeni yarın kan vermeye davet ediyorum...
Amin cnm inşlh..Rabbim yüzümüzü güldürsün..Dün yaptım canım negatif çıktı ama aksine bu defa tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum hatta 3 gebeliğim de olmayan mide bulantısını bile.. Değişik gitti bu ay yine bakalım nasip kısmet her şey. Rabbim hepimize hayırlısını sağlıklısını nasip etsin kuzumm
Amin gülüm inşlh.. Sende sağlıkla kucakla inşlh..Ben de bu aycibi35 den sen den ve @8403BHC den umutluyum. Behicenin tablosu önceki gebelik tablolarını benziyor ondan dolayı umutlamdım. Senin de tüp için kullandığın ilaçların halen faydasını gördüğüne inanıyorum. Umarım yeni yıl hepimize sağlıklı bebişler nasip eder. Ard arda gelsin güzel haberler inşallah
Nasıl rahat edeceksen öyle yap Canım. Biz bekleriz.. Inşlh pozitif olsun hepimiz sevinelim kuzumm..Canim idrarda net cikmadan kan.. vermek istemiyorum...
Amin canim... Sanirim kanda negatifi gormekten korkuyorum. Bekleyelim bakalim.Amin cnm inşlh..Rabbim yüzümüzü güldürsün..
Amin gülüm inşlh.. Sende sağlıkla kucakla inşlh..
Nasıl rahat edeceksen öyle yap Canım. Biz bekleriz.. Inşlh pozitif olsun hepimiz sevinelim kuzumm..
gunaydin. biz aksam dayanamadik esimle tip merkezine gittik. oradaki ulaka beyfendiye sonucu 3-5 gibi sayisal sonuc verip vermediklerini sordum. tabiki veriyrz dedi. dpo7 de degerin 4 olmasi da onemlidir cunku. neyse bekledik vs. sonuc <5...negatif. iyi de 4 mu 0...bilmem kac mi... bir de sordum basta yani... yani suan gebelik yok arkadaslar. kana gore olan bu
Eki Görüntüle 2089323
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?