- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
19 olabilir neden ff çizgiyi çekmemiş ? Hayret
Hımm Rabbim bir daha yaşatmasın imşallah .dikkat et kendineHiç korunmadım. 2 kez oldu biri düştü biri öldü. Nasip bu yıla olsun inşAllah.
gayet guzel degerin masallah.Hiç korunmadım. 2 kez oldu biri düştü biri öldü. Nasip bu yıla olsun inşAllah.
Akıntı girmiş sonraya ondan olabilir mi?
21. gün olan akıntıyı siler misin canım?
Sil bir çizgi gelecek mi bakAma akinti o gun geldi bilemedim simdi.
Bir de bir önceki gün ilişki olmuş bazen akıntı spermle karışabiliyorAma akinti o gun geldi bilemedim simdi.
orası öyle tabide ne bileyim sanki bir gün öncesi ve bir gün sonrasıda olsaydı daha iyi olurduCNm stres yapma çok şükür o gün ilişki olmuş bak ya o da olmasaydı ne yapacaktın? İyice morelin bozulurdu .şimdi sakin sakin ıtur bat ı bekle
Olmayacaksa 5 gün öncesi 5 gün sonrası olsa da olmuyor .sıkma canınıorası öyle tabide ne bileyim sanki bir gün öncesi ve bir gün sonrasıda olsaydı daha iyi olurdunasip,bekleyip görcem
Hımm Rabbim bir daha yaşatmasın imşallah .dikkat et kendine
gayet guzel degerin masallah.
Belkide 12.gün çatladı. o bir günlük 36.5 çıkan ölçümüm normal düzenimin dışında bir gün olduğu için öyle çıktı belkide.oda çizgiyi etkiledi.şu an hangi gün olduğu muallak gibiOlmayacaksa 5 gün öncesi 5 gün sonrası olsa da olmuyor .sıkma canını
Sil bir çizgi gelecek mi bak
İNAN NEDEn çizgi çekmemiş hiçbir fikrim Yok.ama yumurtanın çatladığı ateşten belli.artık bekleme zamanıDenemek icin sildim ama degisiklik olmadiBakalim artik yarin ola hayrola. Cok tesekkur ederim.
İNAN NEDEn çizgi çekmemiş hiçbir fikrim Yok.ama yumurtanın çatladığı ateşten belli.artık bekleme zamanı
Kan sonucumda negatif cikti. <0.1
Kan sonucumda negatif cikti. <0.1
Allah can sağlığı versin.insallah Allahım en kısa zamanda nasip eder insallahKan sonucumda negatif cikti. <0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?