Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNm stres yapma çok şükür o gün ilişki olmuş bak ya o da olmasaydı ne yapacaktın? İyice morelin bozulurdu .şimdi sakin sakin ıtur bat ı bekle
orası öyle tabide ne bileyim sanki bir gün öncesi ve bir gün sonrasıda olsaydı daha iyi olurdu nasip,bekleyip görcem

Olmayacaksa 5 gün öncesi 5 gün sonrası olsa da olmuyor .sıkma canını
Belkide 12.gün çatladı. o bir günlük 36.5 çıkan ölçümüm normal düzenimin dışında bir gün olduğu için öyle çıktı belkide.oda çizgiyi etkiledi.şu an hangi gün olduğu muallak gibi dediğin gibi hayırlısını dileyip sakin sakin bekleyeceğim

Herkese merhaba
Ben de 2 aydır ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve bu ayla birlikte 4 aydır bebek için çalışıyoruz. Bu da henüz erken ama geçen ayla birlikte grafiğim;

Geçen ay luteal fazda progesteron kullandığım için sanırım, hemen hemen 0.2 C daha yüksek ama aynı trendle ateşim devam ediyor.
Aralık ayında 17. gün
Ocak ayında da 13. gün (multivitamin kullandım) yumurtam çatladı.
Bakalım bu ay kaçıncı gün olacak.

Adetin başlangıcından itibaren bugün 7. günüm ve gün aşırı çalışmalara dün itibariyle başladık bile :)

Her ay yeni bir umut, hepimize bol bol şans diliyorum.

Tekrar merhaba :)

Daha kan sonucu cikmadi ama demin lekelenme basladi arkadaslar. Zaten biliyordum olmadigini.
Doktorun dedigi gibi progestan icsen de regl olacaksan olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…