Üzülmüyor yine yeni aya birlikte başlıyoruz. Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallah
Valla canım ne yalan söyleyim ben senden çok umutluydum gerçekten.ÜzüldümNe diyelim hayırlısı olsun..
Allah can sağlığı versin.insallah Allahım en kısa zamanda nasip eder insallah
HAYURLISı olsun CNm sen zAten hazırlıklıydın ama insan yine de üzülüyor biliriz.yeni ay Yen'i umutlar siyelim.demekki bu tarz ilaçlar sen de de gecikme yapıyor.inşallah bundan sonrası gönlünce olurSag olun sekerler. Ben olmadigina emindim. Sadece olan gecikme beni cok yipratti. Tum hormonlarimi alt ust etti. Bakalim bundan sonraki asamalar ne olacak suan bilgim yok...
amin cnm.HAYURLISı olsun CNm sen zAten hazırlıklıydın ama insan yine de üzülüyor biliriz.yeni ay Yen'i umutlar siyelim.demekki bu tarz ilaçlar sen de de gecikme yapıyor.inşallah bundan sonrası gönlünce olur
Tmm sen olmuşsun :)))amin cnm.
cidden uzulmefim. aksine gerginligim bitti.
ne olmusum canim anlamadimTmm sen olmuşsun :)))
ne olmusum canim anlamadim))
dr.a sonuclari yolladim. adetin 1 yada 2.ci gunu gel demis. ama ben gidip de tekrar klomen yada puregon kullanmak istemiyorum...
anladim canimŞİMDİ NASıl anlatayım kız.sen olmuşsun derler yA .bu konuda olgunlaşmışsın manasında :)))
O ilaçları kullanabilmek iÇin adet 2-3 .gün kontrol ediyorlar mı kist var mı diye falan.sonra da ona göre su gün şu ilaca başla diyorlar
Hastane fiyat arttırmış...embriyo başı 650 olmuş..doktor ayrı alıyor hastane ayrı alıyor..çok pahalı oldu ya...ayrıyetten hastane ilede görüşcez bakalım..olmaz sa bahçecide yaparız .hayırlısı olur inşallah canım ya...inşallah gerek kalmaz o vakte kadar kendi gelir...öğlen yine kızım sordu..neden benim kardeşim hala yok diyor gözüme bakıp..sadece dua et diyebiliyorum ne diyim..öyle zor bir durum ki...arkadaşlarının hep yeni kardeşi oldu o mahsun kaldı...anaokulunda da öyleydi...kadınlar sanki yarışa girmiş gibi peşpeşe gebe kaldılar ya...gelde dayan...Umudunu yitirme canım.ne gelirse Allahtan.Bülent Tıraş zahideyi bile hamile bıraktı.akalaım sana neler diyecek.ne uygulayacak.haber ver bize de.bu arada eşin çakşır suyu denedi mi?mucizeler yaratıyor diyorlar.bi bak istersen.
Canım neden hemen fiyat 2katına çıktı?başka yerlerle de görüş.
19.gün gibi akıntına istinaden yani.
kızlar benım hanı 7.gecıkme gunu ya ovılasyon testı yaptm demın. akıntım cok fazla cnku bı baktm t daha koyu oldu hemen. ama ımkansz bnm 15.gun koyu oluyor. sabah hemen gebelık testı yapıcam ya anlam veremedım bazı arkadaslrn ovulasyon testı de gosteryomus hamılelıgı
kız ama bu ovu.testı yaa 8gun erken mı yumurtladm. aranzda var mı bunda da poztıf goren. sabah ilk ıdrarla test yapcmYa bal gibi hamilesin bırak testleri sen bir kadın doğuma git artık
kız ama bu ovu.testı yaa 8gun erken mı yumurtladm. aranzda var mı bunda da poztıf goren. sabah ilk ıdrarla test yapcm
CNM sen ovu testi ile ne uğraşıyorsun bit gebelik testi yapsana evde varsa ha yatın sabah ha akşam varsa zaten çıkarkızlar benım hanı 7.gecıkme gunu ya ovılasyon testı yaptm demın. akıntım cok fazla cnku bı baktm t daha koyu oldu hemen. ama ımkansz bnm 15.gun koyu oluyor. sabah hemen gebelık testı yapıcam ya anlam veremedım bazı arkadaslrn ovulasyon testı de gosteryomus hamılelıgı
arkadas amelıyat oldu ona gecmıs olsna gdyrz eşi de o ahstanede calsııyor gıdınce kan verebılırım bakayım olmadı sabah ılk ıdrarla test
cıkar mı kı ılk ıdrar olsn dye bekleym dedm ben yumurtlama mı oluo acba dye yaptm canm lh yi akntım coktu buaksam bellı olcak artk. hamıle degılsem de ogrenmıs oldum dıcem yumrtlamayı:) yazıcam gelısmelerıCNM sen ovu testi ile ne uğraşıyorsun bit gebelik testi yapsana evde varsa ha yatın sabah ha akşam varsa zaten çıkar
yoldaymmm kan veremezsem eve gdnce yapcam tamam hahahaha:)Ya bir hcg testi yapsaydın ya bizi çatlatma.al bir Leyla vakası daha
Çıkar çıkar varsa da çıkar yoksa dacıkar mı kı ılk ıdrar olsn dye bekleym dedm ben yumurtlama mı oluo acba dye yaptm canm lh yi akntım coktu buaksam bellı olcak artk. hamıle degılsem de ogrenmıs oldum dıcem yumrtlamayı:) yazıcam gelısmelerı
Hadi hayırlısı merakla bekliyoruz.sıvı alımını kez.yoldaymmm kan veremezsem eve gdnce yapcam tamam hahahaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?