Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test sonucunu yükledim ve ateş tablomu yükledim ama linkini nasıl bulacağımı anlamadım.. farklı bi yerden mi bakılıyo acaba.
Maşallah test çok güzel link bu şekilde bak
Üst sağda üstüste üç çizgi var oraya tıkla More çıkar sonra da bu yolu takip edip link kes buraya gel yapıştır.
Tabloya da test kısmından pregnancy test pozitif gir.

Tek ilişki mi oldu sadece?

Test sonucunu yükledim ve ateş tablomu yükledim ama linkini nasıl bulacağımı anlamadım.. farklı bi yerden mi bakılıyo acaba.
Ayy maşallah en kisa zamanda su cift cizgiyi görmeyi bana ve burda bekleyen herkese nasip etsin insallah Allahım.tek iliskiylemi oldu

tüm topic olarak şoka girdikkkkkkkkkkk
valla ben harbi şoklardayım.aman ilşki olsun,aman günü kaçırmayım,aman adete 10 gün kaldı bi kez daha olsun diye adamın gönlünü edecem diye bezdim.tekrar tekrar maşallah.konuşmaya gerek yok görüyorsunuz mikemmmel

woooowww senın deger baya ucmus hayırlı olsun:) benim ates de baya yuksek gıdıyor ıkı 3gun var adete senın gb bak tabloma:) baska belırtıler de hıssedyrm ben de mı test yapsam smdı bı heveslendm:) gecelerı ayaklarmn altı yanıyor uyuyamadm suanda da yanıyorum burnumdan atesler cıkıyor resmen. sen de var mı boyle seylr

Eklentiler

• CYMERA_20180220_141535.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 57
Allah ol desin yeterki canım ya...verince veriyor işte...bizim kısmetimizde uğraşmakla geçiyor...herkesin imtihanı ayrı...RABBİM bizlerede nasip etsin inşallah...herşeyin başında yaş yaş dedikçe kendimi 100 yaşında hissetmeye başladım..bu psikolojiyle nasıl yürüyecek bu iş bilmiyorum...

yaş meselesini hiç deme.bende yaşa takmış durumdayım.yani bide şu kafanızdan atın oluyor diyolar ya onu anlamıyorum.nasıl kafamdan atayım ya.deli gibi bi evladım olsun istiyorum.çıkmıyor aklımdan

yaş meselesini hiç deme.bende yaşa takmış durumdayım.yani bide şu kafanızdan atın oluyor diyolar ya onu anlamıyorum.nasıl kafamdan atayım ya.deli gibi bi evladım olsun istiyorum.çıkmıyor aklımdan
aynen valla...hayatımızın neresinde rahatlık var ki zaten...hem iş hem ev hem çocuk nereye yetişecem bilmiyorum..birde bunların üzerine tüple müple uğraşacam yani...bir rahat uyku uyuyamıyorum ya...tükendim resmen...herşeyden soğudum..istekli hiç bir şey yapamaz oldum...çok yorgunum artık çok...

ne deyimki Allah yardımcın,yardımcımız olsun inşallah bu imtihanımız uzun sürmez.mucizelerimize kavuşuruz.ben hep çocukları çok severdim.ve evlenmeden önce ta lise zamanlarımda anne olmak en güzel hayaldi benim için.bi gün dedimki,ben çok istiyorum ya Allah bana ya vermeyecek ya da verirse zor verecek dedim sanki kendi ağzımla bunu çağırmışım

amin canım...üzme kendini Rabbimin hazinesi bol..inşallah bizlerede nasip eder...duadan başka çare yok..Rabbim daha büyük imtihanlarla sınamasın inşallah...

amin canım...üzme kendini Rabbimin hazinesi bol..inşallah bizlerede nasip eder...duadan başka çare yok..Rabbim daha büyük imtihanlarla sınamasın inşallah...
aminn..aynen öyle elimizden geleni zaten yapıyoruz.gerisi Allah a kalmış

Arkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkesin gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. şu ahir zamanda dünyaya bir çocuk daha getirmek ne kadar doğru bilmiyorum ama gönlümüzde istemiyo değil. çok istiyo. bazı evlatlar bize imtihan olarak geliyo bazıları şükür sebebi. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. ben hep böyle dua ettim, ediyorum..
bu arada ovalüasyondan önceki tek gecede hamile kaldığımı düşünüyorum. çünkü sonraki ilişki tarihlerimde doğurgan olmayan dönemlere denk geliyodu. onları da çizelgeye girdim.
normalde benim 28 30 gün arası sürüyor adet döngüm ve dün şeffaf bir akıntı geldi sürekli. rahatsız edici boyuttaydı. bugün adetimin başlamasını beklerken ateşin düşmediğini farkedince şüphelendim. onun dışında farklı birşey hissetmedim.
linki aşağıda paylaşıyorum..
herkese tekrar çooooookk teşekkür ederim :))

http://FertilityFriend.com/home/6d413c/

biz bunu gene tek ilişki olarak sayarız Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.

Maşallah ovu öncesi tek ilişki tekrar tebrik ediyorum Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.darısı isteyen arkadaşlara olsun

sağol canım...sende sağlıkla kucakla inşallah...kendi adıma benim için hamile kalmak artık büyük bir olay oldu...herşey tamam hiç eksik yok ama olmuyor işte..bir tane olmuştu onuda kaybettim..Rabbim dünyadaki yavruma sağlık sıhhat versin..ona sahip olduğum için Rabbim çok şükrediyorum...Allah isteyen herkese bizimde yavrularımıza kardeş nasip etsin...şu yalan dünyada yalnız kalmasını istemiyorum...

Çok guzel özetlemişsin.. Allahım evlatlarını sana bağıslasın hayırlısıyla kucagına al inşaAllah yavrunu benım de akıntım var 2gundur acık beyaz akıntı. Umarım gebelıktendır. Telrar hayırlı olsun

Çok tebrik ederim I idolya :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İşte oldu mu tek seferde oluyor, ateş 36.6'larda seyretse de yetiyor, bilimum belirtiler görmek gerekmiyor... Bunları görmek güzel. Çünkü aksi durumlarda kendi kendimize gereksiz umutlanabiliyoruz, ya da olmadığı durumlarda o bekleyiş süresinde canımızı gereksiz yere sıkabiliyoruz. Tekrar tebrik ederim, darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…