- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
CNm saat ilerledikçe ateşin Yüksek çıkması gayet doğal genel itibari ile herkeste öyle olur.önemli olan tablonun gidişatını değiştirmemesi.seninki tam ovu dönemine denk gelmiş o yüzden biraz sıkıntı olmuş sanırım.bence 36,4 gir.yada ortalama alarak 36,25 gir ben böyle durumlarda öyle yaptığım da oluyor.zaten çok da önemli değil çalışma her halükarda var 1 gün test geç yaparsın olur biter:)sonu yeşillensin inşallahBen de bu ay ovu günümü tam belirleyemedim diye sinir oldum. Artık bereketli dönem geçti tabii ama bebelik olmasa da istatiksel veri toplamak için emin olmaya çalışıyorum.
Tam kritik günümde (zaten muhtemelen de bu stresle) erken uyandım maalesef. SevgiliVeson ve tecrübeli arkadaşlar, yorumlarınızı merak ediyorum.
Normalde 08:30'da ölçüm yapıyorum. (Pazartesileri 07:30'da. Diplerin hep pzts olması pek tesadüf değil :))
CD15'te maalesef 2 kere uyandım. Gözümün bile tekini açıp ölçüm alarak hemen uyudum ama benim ateşim maalesef uyanmaktan ve ölçüm saatinden çok etkileniyor. Şöyle ki:
4:00... 35.9
7:30... 36.1
8:30... 36.4
Grafiğe 36.1 olarak girersem ovu 15. gün çıkıyor, tahmini olarak biraz arttırarak gireyim madem diyerek 36.2 girersem ovu günü CD14'e kayıyor.
Etkilememesi için OPK ve CM girişlerini sildim.
Bahsettigim testi kullanmistim gecen ay suan elimde basit bi test var biraz beklemek istiyorum ama boyle yuksege uzanirkeb bazayi kaldirirken fln kasiklarima kramp giriyor boyle bi belirti var mi hiic ya. Bakmak da istemiyorum aslinda yazan her sey psikolojik bi anda olusuyor :)
Anlayabiliyorum seni ben Elektrikli süpürgeyi kaldırdığımda çok kötü sancılar girdi dün. hamıleyken de gırıyordu butarz kaldırınca. ve bana gore kafaya takmak her an her sanıye düşünmek. sıreklı test yapmak olur olmadık sacma seylerde a bu da belırtı demek. yasadım gecen ay burdan bılıyorum:) ama burada arkadaslarla konustugum dısında aklıma çok çok nadır gelır benım ateşim yuksek bıkacgundur dınmıyor e akla gelıyor halıyle ve sızı gırdı bugun oyle geldı mesela. e bu da cok normal.korunmayan bır bayan bunları dusunmek zorunda zaten mühim olan dedıgım gb bununla yatıp kalkmamak. kafan rahat ıse her an dusunmuyorsan bu belırtılerı dusunmen dusunmemız cok dogal bence. ve emınm kı yasadıgım bı ıkı sey suan psıkolojk degıl belkı baska nedenı vardır ama kafam cok rahat evımde test oldugu halde yapmıyorum eşim dahı hamıle degılsın galba belırtı saymadın hıc diye takılıyor dunden beri :)))Bahsettigim testi kullanmistim gecen ay suan elimde basit bi test var biraz beklemek istiyorum ama boyle yuksege uzanirkeb bazayi kaldirirken fln kasiklarima kramp giriyor boyle bi belirti var mi hiic ya. Bakmak da istemiyorum aslinda yazan her sey psikolojik bi anda olusuyor :)
Benim de esim eve gelirken sunu al desem acaba hamile misin canin mi cekti diyor :) yani aklimizda ama o da surekli degil. Neseli bi sekilde aklimizda. Ama dedigin gibi meme hassasiyeti var mesela bu nasil psikolojik olsun yani. Keske bi test olsa dollendi diye :) benim de boyle bedenimde biseyler oldukca aklima geliyor. Test yapmadim daha. Ama dusunmemek elde degil ki burda planliyoruz yani. Arkadaslarim da diyor cocuk olsun diye dusununce olmuyor. E napalim seylerin basini igneyle delip korunuyormus gibi mi davranalim. Insan dusunuyor yani.Anlayabiliyorum seni ben Elektrikli süpürgeyi kaldırdığımda çok kötü sancılar girdi dün. hamıleyken de gırıyordu butarz kaldırınca. ve bana gore kafaya takmak her an her sanıye düşünmek. sıreklı test yapmak olur olmadık sacma seylerde a bu da belırtı demek. yasadım gecen ay burdan bılıyorum:) ama burada arkadaslarla konustugum dısında aklıma çok çok nadır gelır benım ateşim yuksek bıkacgundur dınmıyor e akla gelıyor halıyle ve sızı gırdı bugun oyle geldı mesela. e bu da cok normal.korunmayan bır bayan bunları dusunmek zorunda zaten mühim olan dedıgım gb bununla yatıp kalkmamak. kafan rahat ıse her an dusunmuyorsan bu belırtılerı dusunmen dusunmemız cok dogal bence. ve emınm kı yasadıgım bı ıkı sey suan psıkolojk degıl belkı baska nedenı vardır ama kafam cok rahat evımde test oldugu halde yapmıyorum eşim dahı hamıle degılsın galba belırtı saymadın hıc diye takılıyor dunden beri :)))
hahah evet yaa çok doğruBenim de esim eve gelirken sunu al desem acaba hamile misin canin mi cekti diyor :) yani aklimizda ama o da surekli degil. Neseli bi sekilde aklimizda. Ama dedigin gibi meme hassasiyeti var mesela bu nasil psikolojik olsun yani. Keske bi test olsa dollendi diye :) benim de boyle bedenimde biseyler oldukca aklima geliyor. Test yapmadim daha. Ama dusunmemek elde degil ki burda planliyoruz yani. Arkadaslarim da diyor cocuk olsun diye dusununce olmuyor. E napalim seylerin basini igneyle delip korunuyormus gibi mi davranalim. Insan dusunuyor yani.
Al benden de o kadar :) gerci biz yeni evliyiz aslinda dusunmuyorduk ben bi adet olmadim 19gun gecikince boyle hosumuza gitti hamilelik dusuncesi. Bu ikinci ayimiz ama ne bilim sanki hep bi cirpida olcak gibi gelmisti :) Benim ates henuz ortalama. Simdi test yaptim negatif. Umarim daha erken oldugu icin negatiftir. Dedigin gibi ince bi cizgi. Kafami mesgul ediyor ama stresli degil. Sabirsiz ve heyecanla mesgul ediyor. Su yanlislikla kazayla hamile kalanlara sasiyorum :)hahah evet yaa çok doğrubence de düşünmeyen yalan söyler sadece kafaya takma boyutu onemli bıseye bağlı olmak ile bağımlı olmak gibi ince bir çizgi var onu geçmedikce sıkıntı yok bence. dediğin gibi neşeli şekilde bekleyiş var aşerme gb şeyler de yaşadım. daha önce mesela portakal suyuzerre canım cekmezdi ama arkadasım cocuguna sıkıyordu nasıl agzım sulandı anlatamam bı damla bıle ıcsem mutlu olucam dıyorsum ıcımden kendıme ıstedım dayanamayıp bunun gb şeyler birden olan şeyler:) herşeyı gectım ateş hiç olmaz psıkolojık uyurken vucut en dınlenık halde cunku:)
anlıyorum senı ben de 9aydır evlıyım senın kadar olmasa da yenıyım glb:) bız de 5aykorunduk sonra bıgun esım oluruna bırakalım dedı soylemesı ayıp korunmamayı da yasamak ıstiyorum şükğr engelımız yok denyelım dedı bıraz gonulsuzce bıraktım korunmayı tam da yumurtlama gunuydu sanırım sonradan farkettım.hep uyku halım vardı tansıyon dusuktu agır bısey kaldıramıyordum kasıklarım agrıyordu aşeriyordum göğüslerim.patlıcak gibiydi vucudum ateştı falan esıme biakşam ben hamıleym emınm kalk test alalm demstım ve yum. ustunden 11gun gecınce öğrenmiştim iştte ertesı gun de kanda gormustum :) bazen hissediyor ınsan suan da benzer seyler oldugundan umut edıyorum bızım de 4.ay oldu ıste ıstıyoruz düşukten sonra. bıraz da dırettım düştü diye psıkolojm bozulmustu ama dedıgın gb o fıkır bıle guzel gelıyor dedın ya. ben de okadar sogukken bu dusunceye hatta aglamıstım ben neden korunmadm dye ertesı gun. ama 10gun sonra o pozıtıfı gorunce duyalar benım olmustu ogrendıgı an bağlanıyor ınsan cunku. benım mutlulugum 10gun falan surduAl benden de o kadar :) gerci biz yeni evliyiz aslinda dusunmuyorduk ben bi adet olmadim 19gun gecikince boyle hosumuza gitti hamilelik dusuncesi. Bu ikinci ayimiz ama ne bilim sanki hep bi cirpida olcak gibi gelmisti :) Benim ates henuz ortalama. Simdi test yaptim negatif. Umarim daha erken oldugu icin negatiftir. Dedigin gibi ince bi cizgi. Kafami mesgul ediyor ama stresli degil. Sabirsiz ve heyecanla mesgul ediyor. Su yanlislikla kazayla hamile kalanlara sasiyorum :)
test ne zaman yapacaksın?dpo 13 lere gelmişsinanlıyorum senı ben de 9aydır evlıyım senın kadar olmasa da yenıyım glb:) bız de 5aykorunduk sonra bıgun esım oluruna bırakalım dedı soylemesı ayıp korunmamayı da yasamak ıstiyorum şükğr engelımız yok denyelım dedı bıraz gonulsuzce bıraktım korunmayı tam da yumurtlama gunuydu sanırım sonradan farkettım.hep uyku halım vardı tansıyon dusuktu agır bısey kaldıramıyordum kasıklarım agrıyordu aşeriyordum göğüslerim.patlıcak gibiydi vucudum ateştı falan esıme biakşam ben hamıleym emınm kalk test alalm demstım ve yum. ustunden 11gun gecınce öğrenmiştim iştte ertesı gun de kanda gormustum :) bazen hissediyor ınsan suan da benzer seyler oldugundan umut edıyorum bızım de 4.ay oldu ıste ıstıyoruz düşukten sonra. bıraz da dırettım düştü diye psıkolojm bozulmustu ama dedıgın gb o fıkır bıle guzel gelıyor dedın ya. ben de okadar sogukken bu dusunceye hatta aglamıstım ben neden korunmadm dye ertesı gun. ama 10gun sonra o pozıtıfı gorunce duyalar benım olmustu ogrendıgı an bağlanıyor ınsan cunku. benım mutlulugum 10gun falan surduAllahım herkesın duasını kabul etsın cokguzell bıduygu ıcınde bıseyın olustugunu bılmek. kımbılır sureklılıgını gormek nasıl guzeldır. sen yıne bır test yap derımm canım:)
Ben hiç daha önce ovu testi yapmadım ama sanki öğlen daha mantıklı geldi.çünkü koyulaşmaya başlayınca günde ikiye çıkartırsın o zaman 3-5 arası bir daha yaparsınBenim bu ates neyin kafasını yasiyorsa pek bi göbek atiyor :) kizlar ben bugün ovu.testi yapmaya başlayacağım.şimdilik günde 1 kez yapacagim.sizce öğlene dogru 11-12 gibimi yapsam yoksa öğleden sonra akşama doğru 3-5 arasi falanmi yapsam?
henuz yapmayı dusunmuyorum busefer adet gunlerı gecsın dıye beklıcem :) bazen adet gunu de ates dusebılıyormus ve benım gunu tam kestıremıyorum buay ya 22ya 23 ama 1gun gecıkmepayı da olablr fln:) nornalde hıc gecıkmez ama gec catladı yum.mtest ne zaman yapacaksın?dpo 13 lere gelmişsin
ilk idrarla yapılamıyor yanlıs negatıf veriyormuş gunduz 10ıle gece 10arası en ıdeal saatlermıs ama ozellıkle 15.00 en ıdealmıs oncesınde fazla sıvı almamak gerekıyormusBenim bu ates neyin kafasını yasiyorsa pek bi göbek atiyor :) kizlar ben bugün ovu.testi yapmaya başlayacağım.şimdilik günde 1 kez yapacagim.sizce öğlene dogru 11-12 gibimi yapsam yoksa öğleden sonra akşama doğru 3-5 arasi falanmi yapsam?
ben daha önce öğlen 2 den sonra yapıyordum.ama saat bildigimden degil.öyle kafama yatmıştı.cift cizgiyi yakalamistim.dedigin gibi yapayimBen hiç daha önce ovu testi yapmadım ama sanki öğlen daha mantıklı geldi.çünkü koyulaşmaya başlayınca günde ikiye çıkartırsın o zaman 3-5 arası bir daha yaparsın
ben zaten sabah bi çay iciyorum.su alışkanlığım hic yokilk idrarla yapılamıyor yanlıs negatıf veriyormuş gunduz 10ıle gece 10arası en ıdeal saatlermıs ama ozellıkle 15.00 en ıdealmıs oncesınde fazla sıvı almamak gerekıyormus
neden kız veson da sana demıs bana dr 10dan 10a kadar yapablrsn demstı 2ay yaptm ben de. sadece coksıvı akma dyodu o da senın aldıgın normal bnce de :)ben zaten sabah bi çay iciyorum.su alışkanlığım hic yoksıvı alımında sıkıntı yok.ama kafam karisti :))
hani günde 1 kez yapcam ya öğlen 11 demi yoksa 3demi yapayim onu bilemedim :) saat zaten 11 olmuş bu aradaneden kız veson da sana demıs bana dr 10dan 10a kadar yapablrsn demstı 2ay yaptm ben de. sadece coksıvı akma dyodu o da senın aldıgın normal bnce de :)
bır arkadasım sabah 11 de dgerını aksam 8de yapıyordu canım:)hani günde 1 kez yapcam ya öğlen 11 demi yoksa 3demi yapayim onu bilemedim :) saat zaten 11 olmuş bu aradaben bi yarım saat sonra yapayim.günde iki kez yaptigim zamanda Veson nun dediği gibi 3-5 arasi bir daha yaparım
Allah bi daha kaybini yasatmasin insallah ilki kadar da kolayca kavustursun. Anlattigin belirtiler bende de var kasik agrisi meme hassasiyeti ama dun gece negatifi gordum ya senin gibi hissedemiyorum. Dpolarimiz da yakin insallah ogreniriz hepimiz bebisleri. Umarim bi daha dusuk fln yasamazsin. Dikkat et kendine. Hamileymis gibi davranmak kollamak lazim kendimizi.anlıyorum senı ben de 9aydır evlıyım senın kadar olmasa da yenıyım glb:) bız de 5aykorunduk sonra bıgun esım oluruna bırakalım dedı soylemesı ayıp korunmamayı da yasamak ıstiyorum şükğr engelımız yok denyelım dedı bıraz gonulsuzce bıraktım korunmayı tam da yumurtlama gunuydu sanırım sonradan farkettım.hep uyku halım vardı tansıyon dusuktu agır bısey kaldıramıyordum kasıklarım agrıyordu aşeriyordum göğüslerim.patlıcak gibiydi vucudum ateştı falan esıme biakşam ben hamıleym emınm kalk test alalm demstım ve yum. ustunden 11gun gecınce öğrenmiştim iştte ertesı gun de kanda gormustum :) bazen hissediyor ınsan suan da benzer seyler oldugundan umut edıyorum bızım de 4.ay oldu ıste ıstıyoruz düşukten sonra. bıraz da dırettım düştü diye psıkolojm bozulmustu ama dedıgın gb o fıkır bıle guzel gelıyor dedın ya. ben de okadar sogukken bu dusunceye hatta aglamıstım ben neden korunmadm dye ertesı gun. ama 10gun sonra o pozıtıfı gorunce duyalar benım olmustu ogrendıgı an bağlanıyor ınsan cunku. benım mutlulugum 10gun falan surduAllahım herkesın duasını kabul etsın cokguzell bıduygu ıcınde bıseyın olustugunu bılmek. kımbılır sureklılıgını gormek nasıl guzeldır. sen yıne bır test yap derımm canım:)
bende bugün ilkini 11:45 de yaptım.koyulaşmaya başlayınca günde iki kere yapcam.o zaman bende o sekil yaparımbır arkadasım sabah 11 de dgerını aksam 8de yapıyordu canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?