- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet canım haklısın cok sağolasın dedıgın gb onlem almak lazım sen de umutsuzluga kapılma her test dogru cıkacak dıye bısey yok canım daha ıdrara gecmemıs olabılır. ben de dusundum bugun ateş duseblr belkı adet gunlerınde dıye oyuzden heveslenmeneye calısıyorum ama sen de cok,dıkkat et bu yola gırdıysek her koşulda dıkkat etmelıyız ben cok nadır sıgara ıcen bırıydım korunmayı bıraktıgımızdan beri hıc ıcmez oldum neolur neolmaz dıye :)Allah bi daha kaybini yasatmasin insallah ilki kadar da kolayca kavustursun. Anlattigin belirtiler bende de var kasik agrisi meme hassasiyeti ama dun gece negatifi gordum ya senin gibi hissedemiyorum. Dpolarimiz da yakin insallah ogreniriz hepimiz bebisleri. Umarim bi daha dusuk fln yasamazsin. Dikkat et kendine. Hamileymis gibi davranmak kollamak lazim kendimizi.
Icmemek en guzeli tabi :) dedigin gibi 9. Gunde negatif olup da 10da pozitif cikan da var tablolardan baktim da. Galiba birazdan test yaptircamevet canım haklısın cok sağolasın dedıgın gb onlem almak lazım sen de umutsuzluga kapılma her test dogru cıkacak dıye bısey yok canım daha ıdrara gecmemıs olabılır. ben de dusundum bugun ateş duseblr belkı adet gunlerınde dıye oyuzden heveslenmeneye calısıyorum ama sen de cok,dıkkat et bu yola gırdıysek her koşulda dıkkat etmelıyız ben cok nadır sıgara ıcen bırıydım korunmayı bıraktıgımızdan beri hıc ıcmez oldum neolur neolmaz dıye :)
mesela benIcmemek en guzeli tabi :) dedigin gibi 9. Gunde negatif olup da 10da pozitif cikan da var tablolardan baktim da. Galiba birazdan test yaptircam
canım kan verdın mı yazamadım merak ettım.bence stres yapma oluruna bırak bıldıgım kadarıyla yerleşme gunune baglı hcg salınımı herkesın hemen yerlesmeyebılıyormus sonucta. bak benım 11.gunde normal.testte negatıftı erken testte pozıtıftıIcmemek en guzeli tabi :) dedigin gibi 9. Gunde negatif olup da 10da pozitif cikan da var tablolardan baktim da. Galiba birazdan test yaptircam
sımdı kacıncı gunundu kacgunde bır oluyorsun adet sılık mı suan testbende bugün ilkini 11:45 de yaptım.koyulaşmaya başlayınca günde iki kere yapcam.o zaman bende o sekil yaparım
28günde bir oluyorum canim.bugün daha 7.günüm,erken basladim birazsımdı kacıncı gunundu kacgunde bır oluyorsun adet sılık mı suan test
evet senın baya erken olmus oyuzden aksam yapmana gerk yok bence cnku dha cıkmazki uc dort gune anca koyulasmayabaslar ben mesela 30gunde bırdım 16.gun oluyordu yum. ve ben 14.gun baslıyordum:) 15.gun cıftcızgı goruyordum ıkitane bıle yapmıyordun canım zaten duzenlıysen bana gore ıkı fazla en azndan suan daha varken:)28günde bir oluyorum canim.bugün daha 7.günüm,erken basladim birazevet bugun silik henuz
Canim simdi cikti sonucum buraya yaziyorum ilk :) 6.45 cikti yani 5in ustu ama pozitif dimi ben inanamiyorum dacanım kan verdın mı yazamadım merak ettım.bence stres yapma oluruna bırak bıldıgım kadarıyla yerleşme gunune baglı hcg salınımı herkesın hemen yerlesmeyebılıyormus sonucta. bak benım 11.gunde normal.testte negatıftı erken testte pozıtıftı
Süper hamilesinCanim simdi cikti sonucum buraya yaziyorum ilk :) 6.45 cikti yani 5in ustu ama pozitif dimi ben inanamiyorum daVeson
aynen düzenli adet oluyorum,su an iki tane yapmam.zaten 6,7 ay önce yapmıstim ovulasyon testi bi ay 13.gun bir ayda 12.gun iki cizgiyi yakalamıştım.o zamanda tek yapıyordumevet senın baya erken olmus oyuzden aksam yapmana gerk yok bence cnku dha cıkmazki uc dort gune anca koyulasmayabaslar ben mesela 30gunde bırdım 16.gun oluyordu yum. ve ben 14.gun baslıyordum:) 15.gun cıftcızgı goruyordum ıkitane bıle yapmıyordun canım zaten duzenlıysen bana gore ıkı fazla en azndan suan daha varken:)
tebrik ederim canım.ne güzel hamile haberleri alıyoruz bizede umut oluyor.kat kat artsın insallah degerin.maşallahCanim simdi cikti sonucum buraya yaziyorum ilk :) 6.45 cikti yani 5in ustu ama pozitif dimi ben inanamiyorum daVeson
evet evet degere gore ama 10.gun ztn o fırlar ıkıgune yıne:) gozunaydın canım ben de bır umutlandm suann senın de ates 36.8 ve 7lerde oynamıs yaa ınsallah ben de gorurum bu sonucuCanim simdi cikti sonucum buraya yaziyorum ilk :) 6.45 cikti yani 5in ustu ama pozitif dimi ben inanamiyorum daVeson
Evet canim daha adetime 5-6gun var. Dpo 10um insallah tabi artar simdilik 5i gorduk ya o sperm ulasti ya o da bi adim :)
Abla hamileyim dimi artar bu dpo 10henuzSüper hamilesin
ben unuttjm baskasyla karıstırdım ılk senı ıyıkı cıkmıs deger vallahı dha cıkmamıs da olablrdı kanda boşa uzulcektn yoksa:)Evet canim daha adetime 5-6gun var. Dpo 10um insallah tabi artar simdilik 5i gorduk ya o sperm ulasti ya o da bi adim :)
Abla hamileyim dimi artar bu dpo 10henuz
Henüz dpo10 Değer gayet iyi önemli olan artış 2 gün sonra tekrarla inşallah kat kat artarEvet canim daha adetime 5-6gun var. Dpo 10um insallah tabi artar simdilik 5i gorduk ya o sperm ulasti ya o da bi adim :)
Insallah ama ben de senin gibiyi tshirtle oturuyorum iki gundur :) ates onemli cidden. Darisi basina insallah.evet evet degere gore ama 10.gun ztn o fırlar ıkıgune yıne:) gozunaydın canım ben de bır umutlandm suann senın de ates 36.8 ve 7lerde oynamıs yaa ınsallah ben de gorurum bu sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?