- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
bence de oyle uap bellı etmemeue calıs canm tut kendını o da kafa olarak rahatlayınca gelır bence dee sana hep :))yok o sekilde yapmadim hic.belki ben bırakmış rahat takılarsam bu sefer o üstüne düşer.bide dediğin gibi davranmayı deneyim canım
inşallah canım..çünkü hep ben gitmekten yoruldum.deneyecegim bunubence de oyle uap bellı etmemeue calıs canm tut kendını o da kafa olarak rahatlayınca gelır bence dee sana hep :))
Amin inşallah cümlemize göstersin. Şimdi 4 ay dinlenme verdi sonra tekrar deneyebileceğimş söyledi.Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklısını v herşeyin hayırlısını nasip etsin..
Çok geçmiş olsun cnm..Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşlh...Bebeği aldırdık dün çıktık hastaneden
İnşallah canım..Çok geçmiş olsun cnm..Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşlh...
topiğe girmediğimden kaçırmışım canım çok üzüldümAmin inşallah cümlemize göstersin. Şimdi 4 ay dinlenme verdi sonra tekrar deneyebileceğimş söyledi.
İnşallah canım teşekkürler. .topiğe girmediğimden kaçırmışım canım çok üzüldümztn kendi bebeğimi kucaşıma aldığımda sürekli Allah ım isteyen herkese sağlıkla nasip et diye dua ediyorum Allah tekrar nasip etsin inşallah sağlıkla
Amin inşallah canım. Kimseye acı vermesin.. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..papatyamrm kuzum nasıl teselli edeyim bilemedim inan. çok zor ve güç. Rabbim acısını çabuk hafifletsin ve sağlıkla tekrar müjdelesin inşallah.
Canım çok üzgünüm.en doğru kararı verdiğine inanıyorum.asıl annelik bu demek.sen ,o evlat acı çekmesin diye bu zor kararı alabilen Ender insanlardansın.dünyaya gelseydi kim bilir ne zorluklar,ne çileler çekecekti.hep bir gariban olacaktı.sen ve babası bu dünyadan ayrıldığınızda aynı sabır ve sevgiyle ona kim bakacaktı?çoğu insan bu cesareti gösteremiyor.kendileri onu kaybettiklerinde acı çekmeye dayanamadıkları için bunu dine bağlayıp Allah’ın verdiği cana ben kıyamam deyip doğuruyorlar.hani İslam akıl ve mantık diniydi?peki ya sonrası??o küçücük bedenin çektiği acılar,ameliyatlar;engelliyse hor görülmeler,hiçbir zaman koşup oynayamamak ve sayılamaz onca acı ne olacak?sen gerçek bir annesin.evladın ilerde acı çekmesin diye ondan vazgeçensin.yüreğin kocaman senin.Amin inşallah canım. Kimseye acı vermesin.. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Çok teşekkürler evet en büyük tesellim bebeğimi dünyaya getirip herşeyden mahrum bırakmamaya karar vermiş olmam. Çok acıymış allahım kimselere yaşatmasın. Tüp bebekte yaşanmaz dediler ama olabiliyormul buda benim şansızlığım? Allahım daha kötüsünden korusun herkesi. Senin dedilerin hep aklıma geldi amniyosentez iyi çıkacak diye çok ümitliydim. Demekki benim için anneliğe erken daha nasibim gelmemiş iyiki varsınız ya çok teşekkürler. .Canım çok üzgünüm.en doğru kararı verdiğine inanıyorum.asıl annelik bu demek.sen ,o evlat acı çekmesin diye bu zor kararı alabilen Ender insanlardansın.dünyaya gelseydi kim bilir ne zorluklar,ne çileler çekecekti.hep bir gariban olacaktı.sen ve babası bu dünyadan ayrıldığınızda aynı sabır ve sevgiyle ona kim bakacaktı?çoğu insan bu cesareti gösteremiyor.kendileri onu kaybettiklerinde acı çekmeye dayanamadıkları için bunu dine bağlayıp Allah’ın verdiği cana ben kıyamam deyip doğuruyorlar.hani İslam akıl ve mantık diniydi?peki ya sonrası??o küçücük bedenin çektiği acılar,ameliyatlar;engelliyse hor görülmeler,hiçbir zaman koşup oynayamamak ve sayılamaz onca acı ne olacak?sen gerçek bir annesin.evladın ilerde acı çekmesin diye ondan vazgeçensin.yüreğin kocaman senin.
Rabbim en kısa zamanda seni sağlıklı bir yavruya kavuştursun canım.dualardasın...
Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım. Zor bir karar vermişsin Allah bir dahakine hayırla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallahÇok teşekkürler evet en büyük tesellim bebeğimi dünyaya getirip herşeyden mahrum bırakmamaya karar vermiş olmam. Çok acıymış allahım kimselere yaşatmasın. Tüp bebekte yaşanmaz dediler ama olabiliyormul buda benim şansızlığım? Allahım daha kötüsünden korusun herkesi. Senin dedilerin hep aklıma geldi amniyosentez iyi çıkacak diye çok ümitliydim. Demekki benim için anneliğe erken daha nasibim gelmemiş iyiki varsınız ya çok teşekkürler. .
Bebeği aldırdık dün çıktık hastaneden
@kartanesi @cibi35 gunaydiinn 46.7 cikmis minnak azimli :) bu bekleme surecinde benimle oldugunuz icin de cok tesekkur ederim. Insallah insallah darisi sizinn de basiniza.Veson
Amin inşallah hepimize..Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım. Zor bir karar vermişsin Allah bir dahakine hayırla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım. Hiçbirimize yaşatmasın.canım çok geçmiş olsun.Allah sabır versin, bir daha aynı acıları yaşatmasın İnşallah.
Cok tesekkur ederim amin :) darisi tum isteyenlere.gözün aydın canım sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun
Dün test yapmış mıydın canım? Pozitif miydi, grafiğinde göremedim.Kızlar atesim bugün düştü ama ovu testim bu şekilde.akşam tekrar yapmama gerek varmı sizce.bugün daha koyulasmaz galiba
Eki Görüntüle 2116222
ben grafige test girmiyorum canım.ama dunde yaptım.oda aşağı yukarı böyleydi.belki cok az bundan koyuydu.ben günde bir kez yapıyorumda acaba tekrar yapsammi kaçırmamak icinDün test yapmış mıydın canım? Pozitif miydi, grafiğinde göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?