Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sağlık ocağı sonuçlarını nerden görüyorsunuz sabah kan verdim d vitamini icin ama daha da gidemedim nerden bakiliyor

ben grafige test girmiyorum canım.ama dunde yaptım.oda aşağı yukarı böyleydi.belki cok az bundan koyuydu.ben günde bir kez yapıyorumda acaba tekrar yapsammi kaçırmamak icin
Anladım canım. Belki pik duruma dün ulaşmıştır zaten? Ateş takibine göre geçen ay da 12. gün ovu olmuş sende.

Anladım canım. Belki pik duruma dün ulaşmıştır zaten? Ateş takibine göre geçen ay da 12. gün ovu olmuş sende.
pik olmasi icin ikisininde ayni koyulukta olmasi lazım degilmi ama.9.gun yaptığım test hepsinden koyuydu.burayada atmıştım.yarın ki ates ve testle anlaşılır galiba

Eger yumurtlamadan sonraki 10.gunde kan testinde ogrenmeseydim bu gun yumurtlamadan sonraki 15.gun ve muhtemel adet tarihlerinde olcaktim. (Genelde 30-35gun dongum)
Sayet bu gun test yapsaydim acaba ne gorurdum diye test yaptim. Dpo15 ornek test olsun yapacak olanlara.

Eklentiler

• 20180226_185042-1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 43
pik olmasi icin ikisininde ayni koyulukta olmasi lazım degilmi ama.9.gun yaptığım test hepsinden koyuydu.burayada atmıştım.yarın ki ates ve testle anlaşılır galiba
Evet canım yarın anlarız bakalım:) Özellikle yarın ve sonraki günkü ateş... Valla ateş yöntemi mis gibi, çok seviyorum:)
Ovu testlerini hem yorumlamak güç, hem de her kadının LH grafiği farklı. Pikten ne kadar süre sonra ovu olacağı belirsiz. Kimi kadın günlerce kopkoyu görür, kimi benim gibi ayda bir tane güç bela denk getirir, bazen onu da yakalayamaz... Ovudan 2 gün önce ve ovunun ertesi günü 2. çizgi bile çıkmıyor bende :))

Son düzenleme:
Kızlar bugün ovu testi pozitif akşam pm olur ama yarın eşim akşam Yok hemen şimdi olsun istedim bir de sabah ama olmadı maalesef.sanırım ilerleyen saatlerde olur bu durumda yarın sabah olmasının bir anlamı Yok değil mi?öbürgün akşama kadar eşim yok.bir fikir verin

Canım eşin naz etmiyorsa bence hem PM hem AM çalışın :) Eski reklamlardaki çekiliş sloganları geldi aklıma. "Çok zarf, çok şans" Öbürgün akşama yumurtacığın mefta olabilir

Bu bi isaret bence bu gun de yarin da degerlendir derim fazladan ne olcak :) benim yumurtlama gunlerimde normalde esim gece calisacakti ve bizim calisma olmayacakti. Gorev yazdilar ve aksamlari evde oldu ve degerlendirmis olduk yoksa belki de aksam ise gidiyor diye yapmicaktik ve gidicekti butun ay.

Canım eşin naz etmiyorsa bence hem PM hem AM çalışın :) Eski reklamlardaki çekiliş sloganları geldi aklıma. "Çok zarf, çok şans" Öbürgün akşama yumurtacığın mefta olabilir
İşte kocacığın naz yapacağı tuttu.işten gelir gelmez hadi hadi dedim denedik olmadı.ama şöyle 12-1 gibi tekrar deneriz.iş yerinde yolunda gitmeyen bir mesele varmış aklı orda.gece kafamı boşaltayım tekrar deneriz dedi.bir de sabah 6:30 gibi tekrar olabilir sonra öbür gün akşama kadar Yok.yine de geceyi de sabahı da değerlendireyim mi kızlar aradaki zaman çok kısa yoksa gece 1 gibi olsa yeter mi dersiniz?

valla bende anlamıyorum bundan bisey.ve cok strese sokuyor insanı.ateşe bakmak daha zevkli ve heyecanlibende cok cok once yaptim 2 ay.çift cizgiyi yakaladim gene olmadi.bakalim yarin ne cikacak

Bence bu geceyi degerlendir yumurtlamadan sonra yuksek seyrediyor ates cunku. Bu gun her zamankinden cok dusmus. Yarin ve obur gun de firlama yapabilir gibi geldi. Benim de oyle olmustu dusup yukseldi. :)
ama ovu testi bugun cok açık cizgiydi.ama genede gece şansımı denerim.hem söz verdi.günün gelsin soz uc gün ust üste diye

Canım biliyorsun olacağı varsa her türlü oluyor. Tek ilişki ile de , çok ilişki ilede, saatlerce yatmakla da, hemen yapıp kalkmaklada....( son örnek sana itafen. Hatırladığım kadarıyla hamilelik yaşadığın bir ay misafirin vardı ve çabucak oldu hemen kalkıp duş aldım demiştinve tutmuştu). Bence bu akşam olsun. Yarın sabah eşin işe gitmeden de eğer isterseniz mecburiyetten görev gibi düşünmeden olacaksa olsun. Ama olmasa da bu akşamki yeter. Sen paylaştın diye hatırlıyorum. Ovudan önceki gün şans daha yüksekti. Eşin döndüğünde de vakit kaybetmeden son bir kez daha dene derim.. Hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…