Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doğru diyorsun olacağı varsa olur.herkese fikir vermek kolaymış ya iş kendine gelince insan ne yapacağını şaşırıyorben bu geceyi değerlendireyim sabaha da Allah büyük.

Fazla mikmik göz çıkartmaz,yap gitsin.şaka bir yana eşinin spoşları sağlamsa sabaha da am kondurmanız Leh’inize olur.şu an ne kadar erken mikmik olsa o kadar iyi.şansa bak adamın tadı kaçmış.
Bol şans canım...

Illa ki olacagi varsa yeter ama fazladan degerlendirmek de 2-0 onde olmak bence :) coraplari giymeyi unutma :)))

Ben de hemen olsun bir de sabah olur diye planlıyordum ama istediğim gibi olmadı maalesef.şuan uyuyor.ben de hiç karışmadım uyusun iyice uykusunu alıp kendine gelsin.tekrar deneriz.pm olur Allah'ın izni ile de am ne olur bilmiyorum.

EŞİM az önce uyandı.namaza durdu ben de uzandım.sandım yatsı kılıyor meğer sabah namazı kılıyormuş.az önce saati görmüş beni kaldırıyor sen hiç uyumadın mı ben sabah oldu sandım diyır şimdi de gitti yatsı kılıyor.ne yapacağını şaşırdı pek iyi görmedim kendisini bugün iyice kafayı cozuttusizce biz bugün pm kondurabilir miyiz dersiniz bu kafa ile

Son düzenleme:
ama ovu testi bugun cok açık cizgiydi.ama genede gece şansımı denerim.hem söz verdi.günün gelsin soz uc gün ust üste diye
Silikleşmiş ama dün daha koyuydu diyorsun canım zaten, hatta daha önce en koyu 9. Gün demiştin. (Peak'ten 72 saat sonra ovu olan kadınlar da varmış) E geçen ayki ateş de bugünü işaret ediyor. Bence bugün ovu günün olabilir canım. Tedbiri elden bırakma

Belki bu kafayla daha kolay kafalarsın Hadi hayırlısı

Eveett sabaha kadar kalsin tabi :)
Belki bu kafayla daha kolay kafalarsın Hadi hayırlısı
Kızlar pm i koyduk ama nasıl koyduk bir de gelin bana sorun onu.am i ise o kadar uğraştık yine başaramadık.eşimin psikolojisi gerçekten bozuk sağolsun benim de psikolojimi altüst etti koydu.hava atıp duruyordu işte insanın havası böyle söner.bir yandan da iyi oldu isteksizlik nasıl birşeymiş anlamıştır umarım karşısındaki insanın üzerine bir daha bu kadar gelmez.tek üzüntüm iki kez jel boşa gitti.gerçekten çok sinirliyim.sinirden ağlamak istiyorum

Pm yapıp am için şartları zorlayacağım kızlar hadi hayırlısı:)) çorapları da sabaha kadar çıkartmayacağım
Ne çorabı kız?gene bir şehir efsanesi kaçırmışım anlaşılan.
Yılan hikayesine döndü senin mikmik.eee sonuç ne oldu canım?

Canım,senin azgın tekeye nazar değdi.sen değil miydin kaçacak yer arıyorum diyen.ilişkide sıkıntısı olmayan biri bu denli zorlanıyorsa cidden sorunları var demek ki iş yerinde.bence onun psikolojisi daha önemli şu anda.baksana adam nasıl kötü etkilenmiş.şanssızlığın ovü zamanına denk gelmesi.jel meselesine niye takılıyorsun canım.atla deve değil ya,parayla alınır bir şekilde.boşa giderse gitsin.senin adam elden gidiyor.Hem ayrıca senin de dediğin gibi senin isteksiz zamanlarını anlaması için bunu bir fırsat olarak görebilirsin.
Nasipten öte yol olmadığına göre eşinle ilişkiniz,mutluluğunuz çok daha önemli.bence şu an ona destek olmak gerekiyor,kızmak değil.

Ne çorabı kız?gene bir şehir efsanesi kaçırmışım anlaşılan.

Yılan hikayesine döndü senin mikmik.eee sonuç ne oldu canım?
Pm oldu am başarısız.bu akşam Yok kendileri yarın akşama gelir yunurta da onun keyfini bekler mi bilmem artık.

Elimde değil ovu zamanının gerginliği de var üzerimde.elbette sakinleşirim ama çok gerildim gerçekten.biraz ağlayabilseydim rahatlardım.evet iş yerinde sorunlar yaşamış.moreli bozuk.tam da ovu zamanına denk geldi.anladım seni falan diyor ama iki güne herşeyi unutur bence.hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam etmeyi bir ben beceremedim işte

Veson canım herşeyin hayırlısı. Psikoloji çok önemli. Senin içinde eşin için de. Umarım bir an önce eşinin iş sıkıntıları çözülür. Sizin mutlu ve sağlıklı olmanız hepisnden önemli.
Sen ateş ölçüyorsun dimi. Tablonu halen eklemeyi düşünmüyor musun? Kızları takipteyim, seni de takibe alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…